BIZIM ANORMAL GELIN HAKETTIĞINI BULDU...

Estf. Office bence yerinde oldu ben anlatamiyorum cunku. Normal kavgalarinda ben ister miyim kotu olsunlar. Ama o bebek benim canim masum bir bebek ve yuregim sizliyor. Insan yavrusunu yatagin ucuna yatirinca geri yerini degistirmek icin kucagina mi alir? Ayagindan mi ceker top gibi? Ben bunlari gorucem ve sakin kalicam mesele gelin gorumce meselesi degil. Baskas
estf. Office yeeinde olmus. Mesele gelin gorumce davasina cevirdiler. Herkese soruyorum cocugunuzu uyuyunca yatagin ucuna koyup yerini degistirmek icin ayagindan mi cekersiniz? Benden sakin olmam bekleniyor olmadim olmicam da o masumun hakki i her daim arayacagim. Yuregim tasimiyor. Elin bebegide olsa yine ayni davranirim. Kendi kavgalarinda yapici olduk normal bi kavgada bunlar yasansa elbet tepki veririm ama konu bebek kimse kusura bakmasin

Allah sizin gibi görümcelerden de öyle gelinlerden de korusun .sözde iyi görünen arkadan konsey kuran görümce...sizene canım abinizin aklı yok mu konsey kurup bizimlesinn kararı çıkrıyorsunuz..damat kaynana görümce bermuda şeytan üçgeni

Zerre hatta nokta kadar üzülmüyorum o kadına
tam tamına kız olduğunu öğrenince mi başladı o depresyon ?
Daha hastane de kız diye zırlamaya başlamış

Ya bağımlılık bahanesi adı altında bebeğe sadece cips yedirmek ve bunu savunmak
Sonra da bebeği düşünen halaya vicdansız demek
Bu me çelişki

Sırf görümce diye bu laflar
Ne alakası var konu sadece cips yemek mi
Kendilerini konsey ilan edip çıt sesi olsa karışan bi grup var
Görümcemle aram iyidir ama konu sahibi benim görümcem olsa olay çıkarırım
Herkes yerini bilmeli
Ben görümcemin eşi ile sorunlarına karışıyor muyum
Yok abisi yengesinin peşinde yemek gezdiriyomuş neler çekmişler neler, ne var insan eşine yemek gezdirse

Kadına zaten bebeğin iyi olmasi icin merhamet ediyoruz.
Kadın haklı da demiyoruz, sadece bunu. Kasten yapmadığını dusunuyoruz. Feministlikle alakasi olduğunu dusunmuyorum. Bebek erkek olsa da kiz olsa da benim icin fark etmez.
Düzeltilse, tedavi terapi herneyse bi çare bulunsa hem anneyi hem bebeği kazanmis oluruz

Evet benim de aklima ilkonce dogum sonrasi depresyonu geldi ama baksana cinsiyeti one suruyor.
Yani su an bebegin en cok emanet edilemeyecegi insan annesi gibi geldi bana.
Baksaniza bi de nerden duyduysa cinsiyet kromozomunum erkekten geldigini de ogrenmis (boyle bi insan cahildir cunku aksini dusunemiyorum) bi de babayi sucluyo senin yuzunden diye.
Valla biz cevremizdekilerle degerlwndiriyoruz ama ne insanlar var ve bazen onlarin seviyesine inmek gerekebilir siddeti haric tutuyorum

ben gelinim, henüz görümce değilim.. ama bırak gelini, benim görümcem çocuğuna böyle davransa tepki veririm.. verdiğin tepkilerde çok haklısın, sevgi görmeden büyüyen bir kadın gelininiz ve belli ki çocuğunu da zerre kadar sevmiyor.. allah yardımcınız olsun ama tahminimce çok sürmez bebeği de bırakıp gider..

Annesi o gelini kız diye itip kakarak büyütmüş
Annesi de ikinci bir konsey üyesiymiş hala
Bu baskıdan dolayı erkek istiyormuş
Bizler gibi büyütülmemiş yani

Yapmayın Allah aşkına! Doğum başlı başına yıpratıcı bir olay. Bu bir süreç. Kırkı çıkar hala devam eder de o zaman anlarım. Kadın yeni doğum yapmış daha.

insan hamileyken lohusa iken tuhaf oluyor bence bayan biraz rahatsızlanmış gibi illa ki kötü insan damgası vurmamalı bir doktora götürülmeli baskıdan dolayı böyle olmuş olabilir hepimiz insanız sakın kınamayın başınıza gelir insan psikolojisi çok farklı bişi...

Kadın hastaysa da hasta
O çok bilmiş konsey elli kez cümbüşe gideceğine bi kez niye psikologa götürmedi
Annesi kız olduğu için itip kakmış, çocukluğundan kaynaklı bir problem olduğu belli
Siz ama oh abimin elleri dert görmesin deyip kenara çekilirken tepkilere bebeği bahane etmeyin
Asıl bebeği düşünen biraz geri durur, kadının sütü kesilse sorumlusu siz ve abinizsiniz.

bız kız cocuk cok ıstıyoduk esımın sulalesınde ılk kız torun olacak :)
bızdede kız kıymetlıdır
esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyordu

doktor ılk erkek dedı
bende surat dustu okadar hazırlamısımkı kendımı kıza
o anda kızdım bıdahakıne x ve y kromozomlarını ona gore ayarla erhan dıye
doktor guldu ama ben cıddıyım nasıl bı kafadaysam

neysekı 1 ay once kesın kız oldugunu ogrendık eşim benım elımden kurtuldu

birde bu olayı anlatan görümce birde o kişiden duymak gerekir o neler yaşamış KONSEY Mİ gitsin deseydiniz gidicekti yani tuaf bir bbğin babası annesi ayrı büyümesi sizin elinizde belki o gelin haklı deil ve bunun ceremesini çekiyor ama kimseye anormal gelin hakettiğini buldu demeye hakkınız yok sizin kardeşinizde çok normal diilmişki eşiyle sorunlarını size taşımış ve kararı size bırakmış...

kendi ezikliğinin travmasını başka insanların zor durumlarından zevk alarak çıkaranların ortak savunması: Ama hakketti ohh olsun... Allah sizi de abinizi de ıslah etsin siz de kadınsınız başınıza vermesin.

Yapmayın Allah aşkına! Doğum başlı başına yıpratıcı bir olay. Bu bir süreç. Kırkı çıkar hala devam eder de o zaman anlarım. Kadın yeni doğum yapmış daha.

Kadın dese ki doğum yaptım zor geçti. Anneliğe hazır değildim. Anne olmak istemiyordum. Korunurken hamile kaldım süpriz oldu. Vs vs. O zaman bende derim ki bu loğusa depresyonu

Kadının tek sorunu bebeğin kız olması
Erkek olsa da aynı doğum süreci yaşayacaktı ama paşam prensim diye sarıp sarmalayacaktı bebeği

biz alistik artik dengesizliklerine su an tek derdimiz bebek. Kendi girde mi kalir mi kendileri bilir. Ister evinde vezir olsun ister rezil sadece bebege merhamet etsin bize yeter.

Allah aşkına neden görümce açtı diye gelini savunalim böyle bir saçmalık olabilir mi. İlla bebeğe aciyalim demi. Bebeğe zaten içimiz yandı. Biz hem bebek hem anne nasıl kurtarılır diye burda konuşuyoruz.
Hamileikte var diyor sunuz da lohusa depresyonu zaten bebek dogunca gokten zembille inmiyor. Bunun teşhisini de ancak dr. Koyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…