Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sende hoşgeldin yaz yağmuru bebişinde evliliğinde yeniymiş hayırlı ve uzun ömürlü olması dileklerimle canım

Merhablar polis eşleri ya çok merak ediyorum hani biz yabancı memleketlere GİDİYORUZ YA eşlerde pek fazla evde değil ya evlenir evlenmez sizede ilk söylenilen bir çocuğun olsun evde yalnız kalmazsın canın sıkılımazmıydısırnaşık şey ben daha nişanlıyım şimdiden evlenir evlenmez bir bebişin olsun diolar yok daha neler olsamıki:) sizinkiler nasıldı

24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim..
Bende polis eşiyim, mutluyum ve bu yüzden gururluyum...
Aranıza Hoşgeldimmmmm.... :sm_cool:

merhaba..yerimseniben
bana kımse hemen cocuk yap demedı..:smiley-cool:
bız 5 yıllık flort donemı sonunda evlendık..
kendımı hazır hıssettıgım ıcın bebek yapmaya karar verdım..
23 yasında anne oldum..:asigim:
kendın ıcın evde vakıt gecsın dıe cocuk yapılmaz..yasakkelime
once bır evlılıgın tadını cıkar zamanının geldıgıne ınandıgında ve her ıkınızde hazırsanız anne ve babalıga ozaman ınsallah.:CüvCüv:.

24 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim..
Bende polis eşiyim, mutluyum ve bu yüzden gururluyum...
Aranıza Hoşgeldimmmmm.... :sm_cool:

hayatım bende 24 yaşında 1,5 yıllık evli,4 aylık kız çocuğu sahibi bi polis eşiyim..mutluyum,gururluyomm..hoşgeldin aramızaa.s.

doğru söylüyon canım haklısın öyle şeymi olur ztaen bende senn gibi düşünüyomda acaba bu herkesinmi başına geldi die paylaşayım dedim sağol.

doğru söylüyon canım haklısın öyle şeymi olur ztaen bende senn gibi düşünüyomda acaba bu herkesinmi başına geldi die paylaşayım dedim sağol.

hımm..yerimseniben
bılmem benım basıma gelmedı en azından..:sm_confused:
tabıı yıne de karar sızın..
kendını hazır hıssedıyorsan..:CüvCüv:

yok ya hazır değilim dediğin gibi önce bz bir şeyleri paylaşalım sonra bebişde gelir hayatımıza tam renk katılır.

yok ya hazır değilim dediğin gibi önce bz bir şeyleri paylaşalım sonra bebişde gelir hayatımıza tam renk katılır.

herseyın hayırlısı canım..yerimseniben
ınsallah dıledıgın gıbı gonlunce olur hersey:Saruboceq:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sfelar getirmişler

nazlı kız senin fıstık napıyo sen nasılsın şimdi dicenki sabah sabah rüyandamı gördün yoo görmedim ama kızın resmini görünce mest oldum ya bu bizim gelin gün geçtikçe tatlılaşıyo kıs yoksa gelinciği hergün ballanmı yıkıyon valla söliim bak boynuz kulağı geçiyo güzellikte ona göree:)

bu arada sabah sabah uynaığım çünkü kociş işe gitti bende sular kesilip duruyo biraz bulaşık temizlik falan yapmam lazım 12 ye kadar onları yetiştircem diye ayaktayım herkese ii günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…