• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

eda199

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi günler kk nin polis eşleri.,..............

sevindirik resim eklemeye çalışmışsın sanırım olsamış.........
ImageShack® - Image Hosting adını verdiğim siteden yapmaya çalış

iyi günler kk nin polis eşleri.,..............

sevindirik resim eklemeye çalışmışsın sanırım olsamış.........
ImageShack® - Image Hosting adını verdiğim siteden yapmaya çalış

evet canım yaaa:1no2: bir türlü olmadı sinir oldum :kızgın: siteyi katlettim yaniii:uhm: bir yer açtım oradan gönderecem bakeem yerimseniben inş olur :teselli:

İİ PAZARLAR MİLLET ben bu saatte ayaktayım çünkü kocişi yolladım şimdi gidip kuzucuklarımla koyun koyuna yatcam 10 gibide ehliyet kursuna gitcem akşama görüşürüz buralardayım herkese koccaman öpcükler bu arada SILA cım aramıza hoşgeldin...

GÜLANCIM hey maşallah maşallah nazar değmez inşallah ay bayıldım ya şunlara bak yapma bebek gibiler çok tatlı rabbim nazarlardan korusun ben bide bu ikizlerin aynı giydirilmesine bayılırım tadları ikiye katlanıyo aynı şeyleri giyince yaf gülancım rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmek nasip etsin canım benim için şöölee bi kokla o cennet kuşlarını..

İİ PAZARLAR MİLLET ben bu saatte ayaktayım çünkü kocişi yolladım şimdi gidip kuzucuklarımla koyun koyuna yatcam 10 gibide ehliyet kursuna gitcem akşama görüşürüz buralardayım herkese koccaman öpcükler bu arada SILA cım aramıza hoşgeldin...

GÜLANCIM hey maşallah maşallah nazar değmez inşallah ay bayıldım ya şunlara bak yapma bebek gibiler çok tatlı rabbim nazarlardan korusun ben bide bu ikizlerin aynı giydirilmesine bayılırım tadları ikiye katlanıyo aynı şeyleri giyince yaf gülancım rabbim sağlık huzur ve mutlulukla büyütmek nasip etsin canım benim için şöölee bi kokla o cennet kuşlarını..

aynen bende saat 7 den bu yana ayaktayım tabııı kızımda.mirmirmirmir
butun ıslerımızı bıtırıp anca oturabıldık :lepi:benım esımde gunduzde..:asigim:

Back