• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

arkadaşlar yeniyıl inş. hayırlı ve uğurlu olur..öncelikle ülkemiz için inş. daha iyi olur..buseneki acıları inş. yaşamayız....

merhabalar polis eşleri yei yılını kutlu umutlu ve mutlulukklarla dolu olsun.her şey daha güzel olur inşallah.ben nişanlı olduğum için bilmiyorum vadır şimdi yıllbaşında polis geceleri falan varmıdır acaba çok eğleçeli olur vallahihoyyytkaydirigubbakcemile2

yeni yılınız şimdiden herkesin kutlu olsun......
sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum herkese...............

yenı yılınız kutlu olsun canlarım....malesef esım calısıyor benım. ben tv terlık modundayım malesef..hepınıze mutlu huzurlu basta saglıklı guzel bır yıl dılıyorum.

:nazar: :nazar::nazar:
Tüm emniyet ailesinin yeni yılını kutlar :nazar: mutlu huzurlu kazasız belasız nice seneler dilerim :nazar:.Herşey gönlünüzce olsun
a.s..sevgiler a.s.

yenı yılınız kutlu olsun canlarım....malesef esım calısıyor benım. ben tv terlık modundayım malesef..hepınıze mutlu huzurlu basta saglıklı guzel bır yıl dılıyorum.

bız de yanlıztık kızımla..:çok üzgünüm:
karsılıklı oyun oynadık tum gece.delikafadulden.

bu yılın ılk cuması hayırlara vesıle olsun..
cumanız mubarek olsun a.s.

benmde mustakbel eşim polis:utangac: yeni gordum ben bu topigihihoyyyt ama yabancı deilim abim baskomiser babam polis nişanlım polis ben tam bu konua uygunum:jeyyar:

benmde mustakbel eşim polis:utangac: yeni gordum ben bu topigihihoyyyt ama yabancı deilim abim baskomiser babam polis nişanlım polis ben tam bu konua uygunum:jeyyar:

ıyı ozaman..yerimseniben
hosgeldın aramıza...:içelim:

saglıklı,mutlu,huzur ve para dolu bır hafta olsun herbırımız ıcın :Saruboceq:

Herkese merhabalar yine firari ben fırsat bulunca buraya aktım sayfları tek tek okudum öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun yeni yılı kutlu mutlu sağlıklı ve tabiki bol paralı olsun geçmiş cumalarınızda mübarek olsun yeni haftanızda güzelliklerle dolsun

aramıza yeni katılan sevindirik arya meleks ve diğer yeni arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler sohbetlerimize daha sık bekleriz

NGS annem çok ama çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

hasta yada hastası olan arkadaşlara çok geçmişler olsun tez zamanda iyi olmanız dileklerimle

gulancım maşallah büyümüş sıpacıklar kocaman öp yerime bu arada şöle yakından bi resmini çekte yüzlerini iice görelim şekerciklerin

herkese kocaman sevgiler ve öpücükler

selensciğim işte benim küçük paşalarım........

dscf0063mi1.jpg

w800.png

Gülancım maşallah canım buyumuşler bile allah bahtlarınıda güsel etsin inş.

hoşbulduk canım benim...:1hug:nasılsınız arkadaşlar hiiç sesiniz çıkmıyor:uhm:
Herkese merhabalar yine firari ben fırsat bulunca buraya aktım sayfları tek tek okudum öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun yeni yılı kutlu mutlu sağlıklı ve tabiki bol paralı olsun geçmiş cumalarınızda mübarek olsun yeni haftanızda güzelliklerle dolsun

aramıza yeni katılan sevindirik arya meleks ve diğer yeni arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler sohbetlerimize daha sık bekleriz

NGS annem çok ama çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

hasta yada hastası olan arkadaşlara çok geçmişler olsun tez zamanda iyi olmanız dileklerimle

gulancım maşallah büyümüş sıpacıklar kocaman öp yerime bu arada şöle yakından bi resmini çekte yüzlerini iice görelim şekerciklerin

herkese kocaman sevgiler ve öpücükler

Back