• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Günaydın arkadaşlarŞeniz
dışarısı tamamen karla kaplı,kızım okuldan gelince kartopu oynamaya gideceğiz.

istanbul tatilimde bittii evimdeyimm artıkk şükürr
bu senee ne çokk gezdimm yahuu
darısı 2009 daa inşallahhh
balıkesirden geçerken ngs ablamaa selamm yolladımm aldınmıı ablamm

hosgeldın zuzu..:1hug:
gozlerım yoılda kalmıstı zaten-tatlicadiarzu-

ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.4 ay oldu polis eşi olalı.zor ama bi o kadarda guru verici.bi de gece görevleri olmasa:( sabaha kadar endişe içinde beklemek yoruyor insanı.pc m dışında arkadaşım da olmuyor yanım da:( allah razı olsun şu pc yi ve neti icat edene en azından bıralarda arkadaşlar edinip yazışmak güzel.zaman nasıl geöiyor anlamıyor insan.
her şey gönlünüzce olsun
hayırlı akşamlar hepinizea.s.a.s.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.4 ay oldu polis eşi olalı.zor ama bi o kadarda guru verici.bi de gece görevleri olmasa:( sabaha kadar endişe içinde beklemek yoruyor insanı.pc m dışında arkadaşım da olmuyor yanım da:( allah razı olsun şu pc yi ve neti icat edene en azından bıralarda arkadaşlar edinip yazışmak güzel.zaman nasıl geöiyor anlamıyor insan.
her şey gönlünüzce olsun
hayırlı akşamlar hepinizea.s.a.s.

merhaba..:1hug:
hosgeldın aramıza..
yenı evlısınız sanırım mutluluklar dılerım..a.s.
daha sık beklerızyerimseniben

gunaydın:kahve:
mutluluk saglık huzur ve para dolu bır hafta olsun hepımız ıcın:Saruboceq:

Günaydınlarrrrrrr!!!!!
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Herkese Sağlıklı,huzurlu bir hafta olsuna.s.

ARYA Hoşgeldin aramızaa.s.her zaman bekleriza.s

Hanımlar,dün gece şiddetli bir deprem yaşadık...çok ürkütücüydü...her tarafta çatır çatır sesler...dedim tamam,denize gömüleceğiz....çok korktum...Neyse ki uzun sürmedi....ege de olup ta hissedenlere,geçmiş olsun...Rabbim hepimizi korusun:Saruboceq:

Şeniz

Günaydınlarrrrrrr!!!!!
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Herkese Sağlıklı,huzurlu bir hafta olsuna.s.

ARYA Hoşgeldin aramızaa.s.her zaman bekleriza.s

Hanımlar,dün gece şiddetli bir deprem yaşadık...çok ürkütücüydü...her tarafta çatır çatır sesler...dedim tamam,denize gömüleceğiz....çok korktum...Neyse ki uzun sürmedi....ege de olup ta hissedenlere,geçmiş olsun...Rabbim hepimizi korusun:Saruboceq:

Şeniz

ayy cok gecmıs olsun annecım..:teselli:
korkun gecınce su ıcseydın barı..-tatlicadiarzu-
kıyamam sana..:1hug:

♥ En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..

Herkese Yeni senede,sağlık,mutluluk,huzur diliyorum...:1hug:
Barış ve Sevgi dolu bir yıl olur inşallah:Saruboceq:

noelaw9.gif
i45uh61rk0.gif
Hepinizi Öptüüüüümmmm!!!!!!

Back