Dıshe polemiğe girmek değil asla,ama eğer eşin polisse bir şekilde doğu görevini yapacak.Özellikle Diyarbakır bizimde tercih etmediğimiz bir ildi,biraz karışık bir şehir olduğu için.Buna rağmen Diyarbakır'ıda seven arkadaşlar var,ne güzel..Doğu tercihlerinde kötünün iyisini seçiyorsun ama,bazı arkadaşlar yazmışlar mesela,bazende çok güzel samimi ortamlar olabiliyor,beklenildiği gibi olmuyor yani.Ben nişanlı olan genç arkadaşımız fazla kafaya takmasın,üzülmesin istedim.Nasıl olsa doğu görevi bitecek yani,sürekli kalma diye birşey yok..
Ayrıca evlenmeden önce nasıl bir hayat şartı yaşarsak yaşayalım,eşimizin mesleğini bilerek evleniyoruz ve buna bir şekilde alışmayıda öğrenmek zorundayız.Yoksa yıprananda biz oluruz..Bn Adana'lıyım ve ailemin durumu gayet iyi,evlenmeden önce bende hiç taşınma derdi olmadan daha farklı bir hayat standartında yaşıyordum.Maddi anlamda çok şükür ailemi aratacak bir durumum yok şu anda ama,dediğim gibi arkadaşlar fazla takıntı yapmasınlar,herşey olacağına varır.abartacak bir durum yok.Bu benim düşüncem,herkesin düşüncesine saygım sonsuz tabi..sengözlerimebaksanab