Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ay...sabah beri şu kanallarla uğraşıyorum yaaaa...bi beceremedim...bulamıyorum:jeyyar:
sizler naptınız..tv lerinizi ayarlayabildinizmi?:uhm:
:çok üzgünüm:gidim biraz daha arama yapim bakim:çok üzgünüm:
Benim görümcem bu sene mezun oldu polis memuru,istanbulda görev yapıyor oda..2 yıl sonunda şark hizmeti çıkabilir diye biliyoruz.Eşimde öyle diyor ayrıca..Yani bu durumda bu sene isterseniz gelir tabi,mardin ilk tercihiniz olursa bence kesin çıkar,çünkü çok torpil gerektiren biryer değil bildiğim kadarıyla..Allah gönlünüze göre versin,mutluluklar nişanlınla,yani müstakbel eş adayınla meleks'cim..a.s.Mrb kizlaaaaaar nasilsiniz polis eşleri bende artik polis nişanlisiyim.nişanlim istanbulda görev yapiyor çevik kuvvet.2 yillik polis.bizde doğu ne zman gelirse o zman evlencez.sizce bu yil gelirmi kizlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinrim.ben mardibe çikmasini istiyorum.hiç çikmasni istemediğim yerde diyarbakir.çok korkuyorum ben evde tek kalamam.yaaa siz nasil aliştiniz.
Mrb kizlaaaaaar nasilsiniz polis eşleri bende artik polis nişanlisiyim.nişanlim istanbulda görev yapiyor çevik kuvvet.2 yillik polis.bizde doğu ne zman gelirse o zman evlencez.sizce bu yil gelirmi kizlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinrim.ben mardibe çikmasini istiyorum.hiç çikmasni istemediğim yerde diyarbakir.çok korkuyorum ben evde tek kalamam.yaaa siz nasil aliştiniz.