• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkeze ıyı aksamlar..:kahve:
nasılsınız bakalım..
bugun cok guzel bır haber aldım cok mutluyum :sm_cool:

Günaydın arkadaşlar
dishe sakıncası yoksa aldığın haberi bizimle paylaşırmısın.
minimini kolay gelsin canım,allah zihin açıklığı versinŞeniz

cok sevdıgım bır arkadasım uzun zamandır bebek ozlemı cekıyordu..:CüvCüv:
dort gozle bekledıgımız sıpa nıhayet gelıyor..:emir_bebek:
teyze oluyorum dolaylı yoldan da olsa..:sm_cool:
son zamanların en guzelı haberı aldıgım..:asigim:
ısteyen herkeze versın Rabbım..:Saruboceq:

kızlar nasılsınız ALLAHIM hepinizin yuvasına güzellikler versin hiç ama hiç üzülmeyin küçük şeyler için kendinizi üzmeyin üzenlerede izin vermeyin sizler mutlu olunki eşlerinizde huzurla görevlerini yapsınlar kucak dolusu sevgiler

Mutlu bir pazar günü dileklerimle hepinize Günaydınnnn!!!!!
gunaydind14ddcq7.jpg
ŞenizŞenizŞeniz

tunaydın annem Şeniz
saat 12:00 den sonra gunaydın dedıgıne gore aksamdan mı kaldın ne iş :roflol:

selam hanımlar evet dügünümüz çok güzel oldu hanımlar kardeşşim evlendi
resime bakın

resmi aldım birgun yeter demi kızlarr

Son düzenleme:
dishe bacım hayırlı olsun
ABLAM nasılsın bak ANKARALI GELİNNİMİZZ

cok guler yuzlu ve samımı gorunuyor gelınınız yaramas ablacım..:1rolleyes:
cokta yakısmıslar..:nazar:
bır omur yuzlerındekı gulucuk eksık olmasın ..a.s.
darısı tum bekarlara..:lepi:

Yaramascım Allah mesut etsin...mutluluklar dilerim.....
darısı oğluna kızına ve tüm bekarlara olsun:CüvCüv:

dişli ne gülüyosun bea:mymeka:ne bilim saate bakmadan yazmışım mesajımı:roflol:
:oklava:

tşkler hanımlar sağolun
ablam kimse gelmiyorr yaa bu kızlar bir ceza verelim tmm
hepinize hayırlı gecelerr

iyi geceler hepinizeŞeniz ben burdayım kızlar siz yenisiniz galiba hoş geldiniz yaramascım Allah mesut etsin inş. dishem sen neler ediyon bakimmmm ngs ablam Şeniz

Günaydınnnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ay...sabah beri şu kanallarla uğraşıyorum yaaaa...bi beceremedim...bulamıyorum:jeyyar:
sizler naptınız..tv lerinizi ayarlayabildinizmi?:uhm:
:çok üzgünüm:gidim biraz daha arama yapim bakim:çok üzgünüm:

Günaydınnnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ay...sabah beri şu kanallarla uğraşıyorum yaaaa...bi beceremedim...bulamıyorum:jeyyar:
sizler naptınız..tv lerinizi ayarlayabildinizmi?:uhm:
:çok üzgünüm:gidim biraz daha arama yapim bakim:çok üzgünüm:

ayy sorma benı de uyuz ettı..:mymeka:
kanalların euro versıyonları duruyor dıgerlerı yok..:sm_confused:
kanal arama da da cıkmıyor..
tek tek elle frekansları gırmek gerekıyor..:delphin:

iyi akşamlar tüm polis eşlerı
nasılsınız umarım iyisinizdir.
ben fazla giremiyorum ..............

tekrar görüşürüz

Mrb kizlaaaaaar nasilsiniz polis eşleri bende artik polis nişanlisiyim.nişanlim istanbulda görev yapiyor çevik kuvvet.2 yillik polis.bizde doğu ne zman gelirse o zman evlencez.sizce bu yil gelirmi kizlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinrim.ben mardibe çikmasini istiyorum.hiç çikmasni istemediğim yerde diyarbakir.çok korkuyorum ben evde tek kalamam.yaaa siz nasil aliştiniz.

evlenmek için neden doğuyu bekliyorsun ki
biran önce eşinin yanında ol bence
biz memleketimizi bırakıp doğuya geldik
24 saatlik mesafeye üstelikk

Mrb kizlaaaaaar nasilsiniz polis eşleri bende artik polis nişanlisiyim.nişanlim istanbulda görev yapiyor çevik kuvvet.2 yillik polis.bizde doğu ne zman gelirse o zman evlencez.sizce bu yil gelirmi kizlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinrim.ben mardibe çikmasini istiyorum.hiç çikmasni istemediğim yerde diyarbakir.çok korkuyorum ben evde tek kalamam.yaaa siz nasil aliştiniz.
Benim görümcem bu sene mezun oldu polis memuru,istanbulda görev yapıyor oda..2 yıl sonunda şark hizmeti çıkabilir diye biliyoruz.Eşimde öyle diyor ayrıca..Yani bu durumda bu sene isterseniz gelir tabi,mardin ilk tercihiniz olursa bence kesin çıkar,çünkü çok torpil gerektiren biryer değil bildiğim kadarıyla..Allah gönlünüze göre versin,mutluluklar nişanlınla,yani müstakbel eş adayınla meleks'cim..a.s.

hg cnm. insan okadar çok şeykere alışıyoki ewde yalnız kalmak pek sorun olmuyo yani alışırsın hayırlı olsun.:teselli:

Back