• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Mrb kizlaaaaaar nasilsiniz polis eşleri bende artik polis nişanlisiyim.nişanlim istanbulda görev yapiyor çevik kuvvet.2 yillik polis.bizde doğu ne zman gelirse o zman evlencez.sizce bu yil gelirmi kizlar tecrübeli olanlar yazarsa sevinrim.ben mardibe çikmasini istiyorum.hiç çikmasni istemediğim yerde diyarbakir.çok korkuyorum ben evde tek kalamam.yaaa siz nasil aliştiniz.

alışırsın bak kk var benım esımde su an gorevde ben evdeee öle ısıkları düğün evi gibi actım ıcerde tv son ses acık öle alıstım ısteee kı benım babadan gelen alıskanlık vardı ama böle ısıklar vs acık gecınıp gıdıyoruz:):):)yarın 8 de kalkıcam ama bı uyuyabılsem uyancam iş güçş beni bekler :):):)

Günaydınnnnnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olsun herkeseŞeniz Şeniz Şeniz

iyiakşamlarrrrrrrrrr kızlar kocası göreve gidecek olanlar haydi k.k nın başına

cumayn8zv7wy5mv7zg9.png

Sağlıklı,huzurlu bir gün olsun herkeseŞeniz Şeniz Şeniz

Merhaba kızlar bende polis eşiyim eşim şuanda polonyada yurt dışı görevinde 9 ayı kaldı bende türkiyeye gelmek zorunda kaldım
2 aydır türkiyede annemlerde kalıyorum artık çocukların okulundan dolayı
şu günler bir geçseydii eşimi çok özledimmm
doğu görevimizi bizde melks cim mardinde yapmıştık ilk zamaanlar bende çok korkardım gece yanlız kalmaktan ama alışıyr insan sonra
kızkardeşim bu sene polisliği kazandı bugün yolladık onu yozgata ,intibak eğitiminden gelmiştii

bacım hoş geldin ah ah gurbetlik :enbuyukkk:

sevgili dostlarım nasılsınız Rabbim sizlere eşlerinizle çocuklarınızla mutlu huzurlu günler nasip etsin sizler mutlu olun onlarda huzurlu görev yapsınlar sevgiler.

_-ENESİM naber ben nihatice nasılsın kullanıcı adımı değiştirdim.[/Q
iyiyim canım benim enes hasta ya geçen gece acile gittik yavrum çok kötü üşütmüş sorma görüşemiyoruz bide çok huysuzlandı ondan giremiyorum bu aralar görüşek üzere kendine iyi bak.

mrb hanımlar yorumlatrınız için çok teşekkür ederim .biraz geç oldu ama ancak girebildim .alışırmıyım yani öylemi diyonuz.bende öyle yaparım ama evi cami gibi bütün ışıkları yakar otururum.kız kardeşimde yk yanıma gelsin:(pf offfff....ya bir eşlerinize sorsanıza 2 .yılın sonunda hakikaten doğu gelme şansı varmı.ona göre hazırlık yapcam yksa hiiiç bir şeyim yok daha ben gelmez die ummuyorum ya ondan.bir görüşün bana yazın bakalım şimdiden çok teşekkürler hepinizi öptüm..

gunaydın hanımlar nasılsınız
millet nerede kk kızları nerede ooooffffffff
mersinde havalar biraz serinledi halıları sereceğim iş yok ama burasını da bağimlisi olmuşuzz vallla
k i b muxk by

kızlarrrr
ama böylede olmuyorr yaaa neredesinizzzz güzellerim lekerlerim ah ah kk

Netimi bozulmuş:1shok:hımmm...
Sen nasılsın gözecim?Sağlık,keyifler,yerindedir inşallah:Saruboceq:

Herkese Sevgilerrrr:1hug: Şeniz

iyiyimm ablamm nasıll olayımm
sıkıldımm burdann başka bişeyimm yokk
iyiki netimm vardaa sıkıntımm gidiyoo
gerçi benimm nete girmemm bazılıxarınaa batsadaa benim içinn eşimm önemlii biz sorunn yapmıyozz böylee küçük şeylerii bizimm yerimizee başkaları takıyoo kafalarınaa şakkıdı
burada dedikodu bitmiyoo
kaynanan gelirr senin haberin olmaz karakolda oğlunu görürr onu bilee laf ederlerr
çocuğun olmazz nete giriyo telefonla konuşuyoda ondann derlerr
anlıycann burdaa arkak kadınn herkess at gözlükleriylee yaşıyoo
birazdaa benimm rahatlığımıı ve huzurumuu kıskanmaları yokmuu
çokk gülüyomm
komikk burdakii personel yaa
karı kocaa bizee fıkra gibi geliyolarr:roflol::roflol:lülülülülülükaydirigubbakcemile3

Back