Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlama kızlar oğlum geldi askerdi sporda düşmüş kolu kırılmış görene kadar inanmadım daha kötü olduğunu düşünüyordum şükür iyi gördüm kolu tamamen alçıda sevineyimmi geldiğine üzüleyimmi bu haline şaşırdım RABBİM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN herkesin yavrusunu
geldimmmmmmmmm canlar ben yokken kaynatmışınız yine anam varya kimsede merak etmiyo öldümü kaldımı die nirde o dishe cadısı nie açmıyo msn i
geldimmmmmmmmm canlar ben yokken kaynatmışınız yine anam varya kimsede merak etmiyo öldümü kaldımı die nirde o dishe cadısı nie açmıyo msn i
Bacım sen kimsin?:uhm:
böyle şifreleride çözmeyi hiç beceremem:1shok:
önce kafa kağıdı
sonada kendini tanıt:mymeka:
valla dishe duymasınsırnaşık şey yaşlılıktan hatırlayamaz der ben eski angel love yada pelin21 hangisinden hatırlarsanız artık:uhm:
ya şifre mi unuttum nasıl olduysa sonra kendime yeni adres aldım ordan kaydolayım dedim naniknanik can sıkıntısı işte oynuyom ben öle:icecream:
herkesi kk da birbirine düşürücem farklı farklı isimlerle karşınıza çıkıcam jeyyarhepinizin msn adreslerinş alıp terbiyesüz siteler koyucam jeyyar
ben buradyım zepp ihbar ettigin hatunjeyyar
merhaba arkadaşlar bu sabah evden 08:00 da bir çıktık akşam 17:00 da eve geldik.........
sabah dr.randevusu vardı bebişlerimi gördüm teyzeleri gayet iyilermiş dr.amcaları dedi....
evlek cici hamilelikler aldım....:1rolleyes:
öğleden sonrada şehit aileler yararına eğlence çay düzenlenmişti oraya gittim kız kardeşimle güzeldi ...:1hug:......şimdi çok yorgunum artık bu gezme bana 2 hafta gider sanırım....sırnaşık şey
yanlız zepp çim benim kötü bi niyetim yoktu önce kullanıcı adımı degiştirdim sonra şifremide degiştirmiştim unuttum bi çok defa denedim şifre geldi ama boadromuza giriş yapmadınız yazdı denedim olmadı baktım benim isim kapsama alanı dışında yazıyo bende yeni bi msn adresi aldım tekrar üye oldum diger isimlerimle giremiyodum ki zaten bişey yapayım ayrıca bilgisayar kullanmayı bilmiyorum bu sitede nelerin yasak oldugunuda ayrıca ben yazmasam kimin haberi olucaktı kendimi suçlu gibi hisettim siteye girişim engellendi neyse canım burdayım ya yeter ben seviyorum burayı onun için yaptım
yanlız zepp çim benim kötü bi niyetim yoktu önce kullanıcı adımı degiştirdim sonra şifremide degiştirmiştim unuttum bi çok defa denedim şifre geldi ama boadromuza giriş yapmadınız yazdı denedim olmadı baktım benim isim kapsama alanı dışında yazıyo bende yeni bi msn adresi aldım tekrar üye oldum diger isimlerimle giremiyodum ki zaten bişey yapayım ayrıca bilgisayar kullanmayı bilmiyorum bu sitede nelerin yasak oldugunuda ayrıca ben yazmasam kimin haberi olucaktı kendimi suçlu gibi hisettim siteye girişim engellendi neyse canım burdayım ya yeter ben seviyorum burayı onun için yaptım
Suclu hissetmene gerek yok yerimseniben
Sorun cozuldugune gore konuyu kapatalim :içelim:[/QUOTE tamam zepp çim ben zaten problem bi tip degilim her ortama uyarım:içelim:
kızım ya adını söle,ya lakabını:mymeka:
uzuuuun uzuuuun bana zor geliyo senin adını yazmakKötü Kazen
yada ben isim aninen olayimCADIARZU
nedir o....
okeye dördüncü olayımmı falan..:mymeka:
:icecream:
zeppim bak okadar alışveriş yapıyon paran yoksa söylee bakkk sanaaa güçlü guvvatlii adam lıı paraaa veryemm