• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
156
Aydın
ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..

senağlama kızlar oğlum geldi askerdi sporda düşmüş kolu kırılmış görene kadar inanmadım daha kötü olduğunu düşünüyordum şükür iyi gördüm kolu tamamen alçıda sevineyimmi geldiğine üzüleyimmi bu haline şaşırdım RABBİM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN herkesin yavrusunu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun şahbeycim allah beterinden korusun canını sıkma üzülme olacağı varmış olsun canı yerinde olsunda askerimize hayırlı teskereler sanada bol bl sabırlar canım...a.s.

günaydın şeker hatunlar bugün bana kısmet oldu dükkanı açmak dicem ama maalesef dükkanı kitlemeyi unutmuşlar allahtan farkına varmamış kimsede ben geldim açtım gibi yaptım şekerler benim bugün misafirler var şimdi gidip hazırlık yapayım herkese ii haftasonları gününüz aydın yüzünüz gülücüklü olsun kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmm..

geldimmmmmmmmm canlar ben yokken kaynatmışınız yine anam varya kimsede merak etmiyo öldümü kaldımı die nirde o dishe cadısı nie açmıyo msn i

Nick degistirenler kervanindan misin ?fisfisfistaniyamadik seni jeyyar:roflol:
Bacım sen kimsin?:uhm:
böyle şifreleride çözmeyi hiç beceremem:1shok:
önce kafa kağıdı:kızgın:
sonada kendini tanıt:mymeka:

Ablam sicil temiz kagidida lazim :roflol::1rolleyes:

herkesi kk da birbirine düşürücem farklı farklı isimlerle karşınıza çıkıcam jeyyarhepinizin msn adreslerinş alıp terbiyesüz siteler koyucam jeyyar

Birden fazla nikle üye olmak yasaktır!
Lütfen en kısa zamanda bizimle irtibata geçiniz.
Birden fazla üyelik siteden uzaklaştırılma sebebidir!

okeyin-aranan-dördüncüsü nikli arkadaşımızla msnden konuşup durumu çözüme ulaştırdık,diğer nikleri silinmek üzere Kazen'e bildirildi.Üyemizin artık kullanacağı nik okeyin-aranan-dördüncüsü

Saygılarımla...

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatunlar ortalık karışmış sanki okey dörtlüsü ben seni tanımıyorum.ama merak etme tanışırız.............

merhaba arkadaşlar bu sabah evden 08:00 da bir çıktık akşam 17:00 da eve geldik.........
sabah dr.randevusu vardı bebişlerimi gördüm teyzeleri gayet iyilermiş :nazar::emir_bebek:dr.amcaları dedi....
evlek cici hamilelikler aldım....:1rolleyes:
öğleden sonrada şehit aileler yararına eğlence çay düzenlenmişti oraya gittim kız kardeşimle güzeldi ...:1hug:......şimdi çok yorgunum artık bu gezme bana 2 hafta gider sanırım....sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar bu sabah evden 08:00 da bir çıktık akşam 17:00 da eve geldik.........
sabah dr.randevusu vardı bebişlerimi gördüm teyzeleri gayet iyilermiş :nazar::emir_bebek:dr.amcaları dedi....
evlek cici hamilelikler aldım....:1rolleyes:
öğleden sonrada şehit aileler yararına eğlence çay düzenlenmişti oraya gittim kız kardeşimle güzeldi ...:1hug:......şimdi çok yorgunum artık bu gezme bana 2 hafta gider sanırım....sırnaşık şey

ohh ohh masallah canim :1hug::teytey:

yanlız zepp çim benim kötü bi niyetim yoktu önce kullanıcı adımı degiştirdim sonra şifremide degiştirmiştim unuttum bi çok defa denedim şifre geldi ama boadromuza giriş yapmadınız yazdı denedim olmadı baktım benim isim kapsama alanı dışında yazıyo bende yeni bi msn adresi aldım tekrar üye oldum diger isimlerimle giremiyodum ki zaten bişey yapayım ayrıca bilgisayar kullanmayı bilmiyorum bu sitede nelerin yasak oldugunuda ayrıca ben yazmasam kimin haberi olucaktı kendimi suçlu gibi hisettim siteye girişim engellendi neyse canım burdayım ya yeter ben seviyorum burayı onun için yaptım

becerıksız hatun..tatlicadiarzu
ben senı anladım merak etme:icecream:
kuzum sen benı sılmıs gorunuyordun msn de bende sıldım o yuzden senın adresı ekle benı bır daha..şakkıdı
nasıl oldu deme ben bılmem sen yapmıs olabılırsın hanı yanlıslıkla felan..:sm_confused:

yanlız zepp çim benim kötü bi niyetim yoktu önce kullanıcı adımı degiştirdim sonra şifremide degiştirmiştim unuttum bi çok defa denedim şifre geldi ama boadromuza giriş yapmadınız yazdı denedim olmadı baktım benim isim kapsama alanı dışında yazıyo bende yeni bi msn adresi aldım tekrar üye oldum diger isimlerimle giremiyodum ki zaten bişey yapayım ayrıca bilgisayar kullanmayı bilmiyorum bu sitede nelerin yasak oldugunuda ayrıca ben yazmasam kimin haberi olucaktı kendimi suçlu gibi hisettim siteye girişim engellendi neyse canım burdayım ya yeter ben seviyorum burayı onun için yaptım

Suclu hissetmene gerek yok yerimseniben
Sorun cozuldugune gore konuyu kapatalim :içelim:

dur nan senın adresın ne kı..
gecen benı bırı ekledı ama kabul etmedım sen olabılırsın tanımadıklarımı eklemıyorum da:kahve:

Suclu hissetmene gerek yok yerimseniben
Sorun cozuldugune gore konuyu kapatalim :içelim:
[/QUOTE tamam zepp çim ben zaten problem bi tip degilim her ortama uyarım:içelim:

kızım ya adını söle,ya lakabını:mymeka:
uzuuuun uzuuuun bana zor geliyo senin adını yazmakKötü Kazen
yada ben isim aninen olayimCADIARZU
nedir o....
okeye dördüncü olayımmı falan..:mymeka:
:icecream:

54c22461bfpo0.jpg

zeppim bak okadar alışveriş yapıyon paran yoksa söylee bakkk sanaaa güçlü guvvatlii adam lıı paraaa veryemm

:roflol:Gonder gonder fazla mal goz cikarmaz :1rolleyes::roflol:

Gunaydin arkadaslar ...gununuz guzel gecsin ...:1hug:
Havalar nasil Turkiye'de bugun tam piknik gunu Turkiye'de yerimseniben
Biz oglusumla su an kahvaltidayiz ...
kahvaltidan sonra oglusumu parka goturecegim ...:emir_bebek:
Sonra gelirim :a015:

Back