Eşim için hayırlı iş niyetimAktif Lora canım niyetine 489 Ya Fettah CC okudum ALLAH kabul etsin
Kontes001 canım niyetini göremedim maddi manevi güzel hayırlı kapılar açılsın diye 489 Ya Fettah CC okudum ALLAH kabul etsin
L Leftright bilgine canim
Diğerini de okudum Allah kabul etsin inşallahBende bir tanesi okudum diğerini de okuyacam inşallah
Ağzına sağlık canım benimAktif Lora canım niyetine 489 Ya Fettah CC okudum ALLAH kabul etsin
Kontes001 canım niyetini göremedim maddi manevi güzel hayırlı kapılar açılsın diye 489 Ya Fettah CC okudum ALLAH kabul etsin
L Leftright bilgine canim
C Cerez87 canım niyetine 489 Ya Fettah CC okudum tez vakitte kısmetin açılsın hayırlı güzel sıcacık bir yuva kurmanı RABBİM nasip etsin aminnnAktif Lora, i006 niyetleri icin okudum
Kendi niyetim kısmetimin açılması, nasipsizliğimin gitmesi, hayırlı bir evlilik
Ben bu nazardan kurtulamıyorum neyime değiyor onu da anlamıyorum ama ehil bir kişiye okutsam aynı şeyi diyor siz de dediniz. Burada konu da açtım
Bazi insanlarin yildizi dusuk oluyor nazar daha cabuk degiyor. Benim kuzenim de boyle mesela hemen nazar deger.Kuzenim nazar duasi okuyup uflemeden kendine disari adim atmiyordu. Galiba 7ser defa Felak-Nas-Ihlas-Ayetel-Kursi ve Fatiha okuyorsun. Okuyup nazara karsi korunma diye niyet edebilirsin. Evde de bulundugun yerde bir kase tuzu koy bulunsun hep. Normal tuz, kaya tuzu veya himalaya tuzu olabilir farketmez. Arada da dokup yenisini ekle o negatif enerjiyi aliyor.Ben bu nazardan kurtulamıyorum neyime değiyor onu da anlamıyorum ama ehil bir kişiye okutsam aynı şeyi diyor siz de dediniz. Burada konu da açtım
Zikir de çekiyorum esma da. Ama hep var
Nasıl kurtulabilirim. Bundan dolayı mı hiçbir erkeğin ilgisini çekemiyorum...
Dün iki arkadaş niyetine okudum yazmamışSafransari canim niyetini yazar misin?
Istemeyen veya ozel olan niyetim ozel yazabilir, oyle bri durumda ben su su kisisinin niyeti hatirliysa gercek olsun diye niyet ediyorum.Dün iki arkadaş niyetine okudum yazmamış
Acaba listeden mi çıktı neden niyetini yazmıyor ki