Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden razı olsun ve dualarımızı kabul eylesin inşallah kimseyi darda zorda bırakmasın
Allah razı olsun herkesin dua ve dileklerini rabbim kabul etsin.Allah hepinizden razı olsun ve dualarımızı kabul eylesin inşallah kimseyi darda zorda bırakmasın
Okudum her iki arkadaş için rabbim kabul etsin inşalllah.Niyetim. Benim anne, babamın ve kardeşlerimin namaza başlaması. Ailelikce ennete layık görülenlerden olmak. Aminn
Okuyan her kesden Allah razı olsun. Sevilenn kullarından olalım
Canım ben dün okudum bildirim de yaptım
Okudum Rabbim dualarınızı tez zamanda kabul etsin inşallah.İçindede benimkini.Benim niyetim;Allahım benim ve Ailemin sağlığımızı ,imanımızı, ömrümüzü,huzurumuzu, mutluluğumuzu,huzurumuzu, sevgi saygımızı, kazancımızı, bereketimizi ,bolluğumuzu, aklımızı ,fikrimizi, mantığımızı ve şükrümüzü arttırsın.Ve bildiğimiz bilmediğimiz bütün kötülerden kötülüklerden kaza belalardan şerlerden ve aklımıza dahi gelmeyen bütün kötü şeylerden korusun.
Dua arkadaşlarımında dileklerini kabul etsin.
Birde hayalimde ki evi bir an evvel alıp huzurla sağlıkla yaşamayı nasip etsin
@Leftrigt P penyez
Niyetine okudum ALLAH kabul etsinBenim niyetim;Allahım benim ve Ailemin sağlığımızı ,imanımızı, ömrümüzü,huzurumuzu, mutluluğumuzu,, sevgi saygımızı, kazancımızı, bereketimizi ,bolluğumuzu, aklımızı ,fikrimizi, mantığımızı ve şükrümüzü arttırsın.Ve bildiğimiz bilmediğimiz bütün kötülerden kötülüklerden kaza belalardan şerlerden hastalıklardan ve aklımıza dahi gelmeyen bütün kötü şeylerden korusun.
Dua arkadaşlarımında dileklerini kabul etsin.
Birde hayalimde ki evi bir an evvel alıp huzurla sağlıkla yaşamayı nasip etsin
@Leftrigt P penyez