- Konu Sahibi borntodie-
-
Canım keseden ziyade kesenin içindeki yeri :) Büyük oranla kese içinde bebek solda ise erkek, sağda ise kız oluyor. Tabii karından usg resmine göre. Yuvarlak veya fasulye şekli pek belirleyici değil.Kızlarından farkı nasıl sana göre canım, bana göre bir kızımın kese fasulye ama sağda, diğer kızım solda ama kese yuvarlak. Karnımdaki bebiş hem solda hem fasulye kese :)
Genital nub a göre erkek13 haftalık. Cinsiyet tahmini olan var mı :)
Kendiminkinden sonra en çokSerpico19 benm bebegn ultrason resmini senn bebegnn resmine benzettim 9.hafta fotosu bu bi bakarmısn sence nedr
Erkek gibi canim. Ama suan cok kucuk. Sen ne hissediyorsun. Birde boyle gobegin altndan mi karnin buyuyor usten yanlardab mi doluyorSerpico19 benm bebegn ultrason resmini senn bebegnn resmine benzettim 9.hafta fotosu bu bi bakarmısn sence nedr
Yok kuzu kese ici sagda solda olmasi degil cunku benimle arkadasim tam zit yondeydi bebis benim sol ust kose onun sag alt kise ikimizin de oglu olacak. en iyisi kesenin icinde bebegi gorup yorum yapmakKesenin sağda
Canım keseden ziyade kesenin içindeki yeri :) Büyük oranla kese içinde bebek solda ise erkek, sağda ise kız oluyor. Tabii karından usg resmine göre. Yuvarlak veya fasulye şekli pek belirleyici değil.
Yani işte iki teoriye göre yorum yapılıyor ya bir ramiz teorisi yani kese içi duruş yeri bir de nub teorisi yani genital açı ben de ramiz teorisine göre dedim ama tutmaya dabiliyor :)Yok kuzu kese ici sagda solda olmasi degil cunku benimle arkadasim tam zit yondeydi bebis benim sol ust kose onun sag alt kise ikimizin de oglu olacak. en iyisi kesenin icinde bebegi gorup yorum yapmak
Göbegn altından karnım büyüyor gibi canım açıkcası bayaga belli artk göbegmErkek gibi canim. Ama suan cok kucuk. Sen ne hissediyorsun. Birde boyle gobegin altndan mi karnin buyuyor usten yanlardab mi doluyor
Bayaga soruyorum hersayfaya ondanmı dikkatini çekti acaba kızımdayken bukadar merak etmiuodum ama bu sefer çok merak ediyorum birgece kız bir gece erkek doğuruyorm
Kesenin sağda
Canım keseden ziyade kesenin içindeki yeri :) Büyük oranla kese içinde bebek solda ise erkek, sağda ise kız oluyor. Tabii karından usg resmine göre. Yuvarlak veya fasulye şekli pek belirleyici değil.
Ama günü 6+0 ile 6+5 arası olan usg resmi olacak.Ee canım benim diğer kız solda kesede karından
Ama günü 6+0 ile 6+5 arası olan usg resmi olacak.
Evet bu konuyla ilgili her sayfada ikinizin kullanıcı adını görüyorum. Ben de okuyucu olarak takılıyorum genelde. Şunları bi öğrensek de rahatlasakBayaga soruyorum hersayfaya ondanmı dikkatini çekti acaba kızımdayken bukadar merak etmiuodum ama bu sefer çok merak ediyorum birgece kız bir gece erkek doğuruyorm
En doğrusunu Allah bile elbette ama senin bu sefer erkek gibi geliyor bana :)Onlarda 6+ydı canım
En doğrusunu Allah bile elbette ama senin bu sefer erkek gibi geliyor bana :)
Ben 4 ay ıcındeyım daha benım bellı degıl ama anneler hıssedıyor yaGöbegn altından karnım büyüyor gibi canım açıkcası bayaga belli artk göbegm
Erkek bebek bence yapısı ve nubu erkek gibi13 haftalık. Cinsiyet tahmini olan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?