Doğuma Hazırlık Bize de tahmin yapar mısınız:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Solda olunca erkek değilmiydi ya :)
Öyle birşey yok forumları okuduysan sağda olup erkek olan solda olup kız olan cok var. Benim kıza benzetme nedenim şekli net değil erkek genelde daha çabuk şekilleniyor gördüğüm ultrason görüntülerine göre. ama bu da kesin birşey değil tabi

Erkek çocuk daha çok seviyorum belki itirazım ondandır canım tabiki sağlıklı olsunda hayırlısıyla taktir Allahın canım nasip

Canm bebısın daha cok kucuk suan erkek ya da kız demek dogru degıl kese konumu ve seklı bence tam sonuc vermıyor arkadasımla ıkımızın zıt yonde ve konumdaydı ıkımızınde oglu olacak ınsallah. 11 12. Haftada tekrar at ıstersen nubu bellı olur.

Canım 10 haftalık halide var ama orda da bebek tam belli değil çok karışık :) hayırlısı olsun sabredip görücez zaten eğlence için attım fotoyu yoksa kimse net bilemez 16.haftada doktor söylicek zaten

Arkadaslar 8 haftalik 2.5 cm boy tahmininiz nedir acaba

Eklentiler

• 20190320_073650.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba bize de yorum yapabilirmisiniz.
10+5 haftalik goruntusu
Tesekkurler

Eklentiler

• IMG-20190322-WA0009.webp
    74 KB · Görüntüleme: 45
Erkek büyük ihtimal canım
Saglıklı olsun eli ayağı tam olsun cinsiyet çok önemli degil ama insan iki duyguluda tatmak istiyor ilk gebeliğim de oğlumu kaybettim şimdi çok şükür bir kızım var bu gebeliğimde plansız bir şekilde korunurken oldu adetten çıkıp hemen hamile kalmışım doktorun dediğine göre hakkımızda hayırlısı olsun

Tahmin ettiğimiz gibi :)
Nasıl ya kız bende merak ettim şimdi :) benimkinede bakın 6+2-7+5-11+1 yarın ikili test yaptırmaya gidicem özele inşallah orda tahminde bulunurlar ilk bebeğim ama yinede çok merak ediyorum

Eklentiler

• AB233F40-3F92-477D-A26C-F753427C1E7D.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 9EB7541B-C78D-4C83-A1C1-41BE17F1E8B7.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…