:98:Gutenmorgen kizlar, herkes kalktimi?
Savascim zamanim olsa tango kursuna gitmek isterim, hep hayallimdir, su ana kadar vaktim olmadi ne yazikki.
Yani zamanim olsa dans, müzik, veya tiyatro gibi kurslara gitmek isterdim.
Dans etmeyi cok severim, iyide ederim derler, sesim güzeldir sarki söylemesini severim, tiyatroya gelincede eskiden citti cikmayan konusmayan bir cocukken simdide toplumlari etkileýebilen bir insan oldum ciktim, hosuma gidiyor.
guten abend olivia:))) ya benimkinin de en çok istediği tango öğrenmek, bir defa deneyelim dedik, dvd ile çalışmayı, ufak kazalar oldu ama çok eğlendik
ben aslında daha kıpır kıpır dansları seviyorum, maalesef hiçbir dansta usta değilim ama gerçekten isterdim. müziğe kendini kaptır dansı oluyor benimki genelde ama beğenirler görenler, bilseler atmasyon
ne mutlu sana sesin güzelmiş, tabii ki etrafındakilere de, ben de kendim öğrenemedim diye müzikten anlayan bi adam buldum kendime oçalar ben dinlerim
ritm tutarım
bu arada etkileý harf hatası mı yoksa bir şey mi demek merak ettim?
evet ben şu kpss için evdeyim işim gücüm yok ama sınava da çalışmam lazım artık son 20 gün az girmem gerekiyor
Ben pc kursuna gidiyorum kpss için sonrasında ing istiyorum birde fotoğrafçılık kursu sonra dağcılığıma geri dönmek istiyorum
sen sen sennnnn ?
pc kursuna kpss için mi gidiyorsun diye anladım önce ama sanırım hem pc hem kpss kursuna gidiyorsun.
ben diksiyon kursuna gidiyorum şu anda, herkes neden diyor, ama herkesin öğreneceği bir şeyler vardır diyorum, bir iki hata bile varsa düzelse fena mı olur, bir de ileride bu konuda eğitmenlik yapmayı düşünüyorum. ayrıca dil öğretirken sesleri nasıl daha kolay çıkarabileceklerini öğrencilere gösterirken de faydalanacağım bu kursta öğrendiklerimden.
amaaa... inşallah yakınlarda bir kurs bulursam gitar çalmayı öğrenmeyi çoook istiyorum
, en son çare sevgilimden öğrenicem
ingilizce'mi biraz daha ilerletmeyi de istiyorum ama bir yandan nasıl olsa derdimi anlatabiliyorum, yabancılarla çoğu konuda konuşabiliyorum en iyisi başka bir dili başlangıç seviyesinde bile olsa öğrensem diyorum... bilemiyorum:44:
hızlı okuma teknikleri kursu da ilgimi çekiyor, az zamanda daha da çok kitap okuyabilmek için
bir de bu aralar nlp, zaman yönetimi, stres yönetimi vb kurslara takmış durumdayım. bakalım uygun saat ve yerlerde buldukça birbir almak istiyorum bu eğitimleri.
ah ah bu konuda arsızım maalesef, gerek bir yere giderek , gerek kendi çabalarımla bir şeyler öğrenmek...
sonra da diyorlar ki çocuksuz zaman geçer mi, yahu yetmiyor ki
öğrenmeye takan bir insan ne zaman boş kalabilir ki
Oliva'cım bende altın diş istiyorum şöyle gülünce 1 km mesafeden farkedileyim zengin göründüğüm belli olsun.Ne kadar tutar sence
koptum