Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz Kesimibiz sözleniyoruz...laylaylay...04.09.2010 :) evet kızlar bu sefer oldu :D
hayırlı olsun maşaallah..:asigim:herşey nekdar güzel görünüyor ve
nekadar dört dörtlük..
ya ben bukadar çok şeyi erkek tarafının yaptığını bilmiyordum..
bu saydığın şeylerin hepsini onlar mı yaptı gercekten..:uhm:
maşaallah valla..ama herşey bir yana tabi onlar görsel kısmı..duygusal kısmına doyum olmaz..
Allah tamamına erdirsin..
benim için de dua ederseniz çok sevinirm..içim gidiyor valla bu tür baslıkları görünce heyecanlarınızı
okuyunca..inşaallah Allah bana da nasip eder hayırlısıyla..
okadar korkuyorum ki artık..mayıstan beri ayarladığımız her ay bi aksilik bir problem çıktı..
hala bekliyoruz..çok zor gercekten..çok zor..:1no2:
kızlar allah gerçekten hepinize nasip etsin opuyorumnanaktan evet canım bende çok şaşırdım yani daha doğrusu bilmediğim için şaşırdım ama hepsini onlar yaptı çok kusursuzdu ama çok kalabalıktı...isteyen herkes inşallah bu duyguları yaşar vede herşeyin en güzelinden olur umarım...benimki yemin ederim beklentilerimin çok üstünde oldu zaten biz hiç şunuda yapın bunuda yapın muhabbeti yapmadık annem kız senin oğul senin şanına şerefine nasıl uygun görüyosan öyle yap dedi onun dışında hiçbirşey talep etmedik...kızlar sanırım tarihte ilk olcak kayınvalidemi çok seviyorum kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun.kayınvalidenin kıymetini bil.seni çok sevmiş ki yaptığı göznuru şeyleri sana vermiş.mutluluğun hiç bozukmasın.tüm bekarlarada seninki gibi nişanlı ve kayınvalide versin.
vallai daha kadın şimdiden nişan çalışmalarına başladı nişanlanmamıza en az 5 ay var... aynen vallai allah herkese nasip etsin opuyorumnanaktan allah isteyen herkese herşeyin güzelini ve sorunsuzunu nasip etsin inşallah
maşallah canım Allah tamamına erdirsin her şey sorunsuz ve cok guzel olur umarım, benim eski sözlümün annesiyle aram istediğim gibi olamamıştı bir türlü, yaşadığım zorluklara bir de o eklenince sözü atmıştım şimdi burayı okuyunca böyle kayınvalideler de varmış demek ki dedim icimden çok şanslısın