Biz kızlar için güzellik sırları ve püf noktaları !!!!

buna bir ekleme yapmak isterim müsadenle.
bal ve limona ilaveten 1 tane folik asit hapı eritin. acayip güzel oluyor. ayrıca bana sanki daha uzun süre cildimi iyi hissettirdi
bu arada folikasitin kutusu 3.5 tl :)

aa bunu bende deniyim bu şekilde bilmiyordum çok teşekkürler paylaşım için ayrıca ne demek istediğiniz herşeyi sizde paylaşabilirsiniz amacımız daha güzel görünmek değil mi :):)

Sağlıklı ve çabuk kilo vermek için metabolizmayı hızlandıracak bir kaç öneri..

Soğuk ve sıcak ten renkleri vardır bunun ile ilgili daha sonra paylaşım yapacağım ama özelden sürekli bu tarz sorular geliyor diye buraya da yazmak istedim ufak birşey ,
simdilik: Koyu ve esmer tenlilerde koyu saç renkleri daha iyi durur.
Sarı cilt tonu olanlar koyu kestane gibi koyu ve zengin renkleri kullanabilir.
Soluk, daha doğrusu açık tenlerde hemen her saç rengi uyumlu olabilir.
Pembe ten rengine sahip olanlar nötr tonları tercih edebilir. Çikolata kahve, bej sarışın tavsiye edilebilir.

Yüzünüzde cok fazla varsa acne gibi, ya yaştan dolayıdır (ergenlik) yada bi cilt sorununuz olabilir (hormonsal) bunun için doktorunuza baş vurmanız gerekiyor.. Ama arada tek tük cıkıyorsa bunun nedeni çok şey olabilir yediklerıinizden, stresden veya regl döneminizden vb.

1 tatlı kaşıgı tarçın ve yarım limonu karıstırıp sivilcenizin üstüne uygulayın ve 20 dk sonra yıkayın (tüm suratınıza aynı anda uygulamayın, çünkü sivilceyi kuruttuğu gibi cildide kurutuyor)

beyaz kalem ile dudaklarımızı güzelleştirebiliriz

Eklentiler

• $1501814_1429493930618862_1256633502_n.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 149
Siyah nokta maskesini denicem sonuçlarını buraya yazarım :) Paylaşımlar için teşekkürler :)

solgun cilt için önerilerin var mı canım ? ne gibi maskeler yapabiliriz yüzümüzün daha canlı ve parlak durması için

solgun cilt için önerilerin var mı canım ? ne gibi maskeler yapabiliriz yüzümüzün daha canlı ve parlak durması için

merhaba :) botoks etkisi yaratan maske yazmıştım ben fotoğraf ile paylaşım yapıp bal zaten cildi parlatmak içinde kullanıldığından deneyebilirsiniz o maskeyi :) solgun ciltler için daha kapsamlıca bilgi araştırıp sizinle paylaşırım :)

DUDAK PEELİNGİ:

• 1 çay kaşığı esmer şeker
• 1 çay kaşığı katkısız bal
• 1 çay kaşığı zeytin yağı

Hepsini karıştırın ve dudağınıza uygulayın ve durulayın. Son olarakda nemlendirin.

Ezgicim çok güzel bir sayfa açmışsın ayrıntılı anlatman çok iyi olmuş ben çok beğendim devamını bekliyorum senden

Ezgicim çok güzel bir sayfa açmışsın ayrıntılı anlatman çok iyi olmuş ben çok beğendim devamını bekliyorum senden

teşekkür ederim bebeğim senin o şafağının güzelliğinide yerim ayrıca :) devamı geliyor yavaş yavaşşş hihi

teşekkür ederim bebeğim senin o şafağının güzelliğinide yerim ayrıca :) devamı geliyor yavaş yavaşşş hihi

Az kaldı canım darısı sana olsun en kısa zamanda askerim gelmeden güzelleşmek lazım.Bende kil maskesi yapıyorum yüzüme ama değişik kil maskesi önerisi verirsen sevinirim ezgicim.

Az kaldı canım darısı sana olsun en kısa zamanda askerim gelmeden güzelleşmek lazım.Bende kil maskesi yapıyorum yüzüme ama değişik kil maskesi önerisi verirsen sevinirim ezgicim.

hehe ben kil olarak şöyle hazırlıyorum senin ki nasılll

Sivilcelere Kil Maskesi
2 yemek kaşığı kil
2 yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı sonrada uyguluyorummm

Yüzdeki Açık Gözenekleri Arındırmak İçin
2 yemek kaşığı Mısır unu
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
Su

Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
1 sişe maden suyu
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı gül suyu

Gözenek Sıkılaştırıcı Maske
½ çay bardağı kil
1 çay kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı lavanta yağı
Maden suyu

BOYALI ve YIPRANMIŞ SAÇLARA MASKE
2 yemek kaşığı fındık yağı
1 ampul B vitamini
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI DOĞAL BAKIM
2 yemek kaşığı arı poleni
1 tatlı kaşığı sarımsak yağı
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı

KURU SAÇLARI CANLANDIRAN MASKE
Yarım çay bardağı nohut unu
2 kahve kaşığı defne yağı
1 kahve kaşığı gül yağı
Gerektiği kadar ılık su

PARLAK SAÇLAR İÇİN DOĞAL SERUM
2 yemek kaşığı papatya
1 yemek kaşığı lavanta
1 yemek kaşığı kekik
1 lt kaynar su

YAĞLI SAÇLARA DOĞAL BAKIM
Yarım çay bardağı ıhlamur çayı
2 tatlı kaşığı çam terebentin
2 tatlı kaşığı çörek otu yağı
2 çay kaşığı limon suyu

RASTIKLI SAÇ BOYASI
1 su bardağı kına
10 gr rastık
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Ilık su

KINALI DOĞAL SAÇ BOYASI
1 su bardağı kına
1 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 çay bardağı dövülmüş ıhlamur çiçeği
1 çay bardağı papatya
1 bardağı kaynar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…