Biz kadınlar buna mecbur muyuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En sonları okumadım ama evde genç kız varsa hep söylerim onlar yapsın. Bizlerde tabikide yardım edicez. Ama ben evde görümcem varken bide bebekli yada hamileysem hiiç geremem kendimi. Kv bişey dese bari. Benm kv sürekli kendi kızına söyler mesela.
Sizin yerinzde olsam ay yoruldum ay biraz dinleneym diyerekten kalkmam. O zamn mecbur annesi ona seslencek. Yada açık açık biz yoruldk diyip siz seslenin. Bilemedm.
Temizlkte yapabldğnz kadar yapın mümkünse bi kere dip köşe için kadın alın en güzeli. Kim olursa olsun insanlara minnet etmemek kafayı rahat ettiriyor.

Merhaba size gerçekten cok sasirdim hic caninizin kıymetini bilmiyor gibisiniz.hem yapilanlari vicdansizca yapilanlari görüyorsunuz hem de ayip oldu gidelim demissiniz.siz hamilesiniz calisiyorsunuz neden bunu yapoyorsunuz kendinize.onlar sizin kiymetinizi belliki bilmiyor lutfen siz kendi kiymetinizi bilin.hayat cok kısa değerinizi bilin

Evet cahil insanlarmis

Bende yardimci alıyorum valla

Ay aynı beeeenn,ne güzel ömrümüzü uzatıyoruz :)

Eltinizde sizde hatalisiniz bence. Bu kadar özverili davranirsaniz alin iste sonuç bu.
Neden eltiniz gitmis de 12 ye kadar yardim etmis zaten kiymet bilmiyorlarmis!
Amaç ne yani neden ?
Hamile kadından iş bekleyen zihniyetin zaten allah belasını versin.

Bence bundan sonra çocuk bahaneniz olsun eltinize de artık geri duracağım sende kendini ezdirme deyin bence aranızda anlasin o tembel kızları çalışsın azcik.
Kv madem kızına kıyamıyor o zaman her işini kendisi yapsın hiç acımayın onada berbat bi kız yetiştirerek bunu hak etmiş çünkü.

Umarım desteğinizin karşılığını alıyorsunuzdur. Benimde niyetim iyi olalım mantığıydı ama değmezmiş.
Evet canım kesinlikle nankör biri değil hatta artık oda bizim evin kızı diyoruz annem babam kızım der bizde kardeş gibiyiz onunda en ufak bu hatasını görmedik

Her şeylerine gitmek zorunda değilsiniz.
Babamın evine gidiyorum oda' dan çıkıyor 2 kupayla dönüyor kahve yapmış, içelim kızım diyor.
Şimdi babam mı kız çocuk yetiştirememiş yoksa ben mi hiç bir şey görmemiş, öğrenmemişim..
Eşimin ailesi de sizinkiler gibiydi biraz, görümcem de tek kız aynen bahsettiğiniz gibiydi.
Eltim bilmem kaç kişiyle aynı evde yaşamış yıllarca (3 kayın, 1 görümce kayın valide, kayın baba) o kadar insana yemek yap (çokta boğazlılar) misafirleri çoktur misafiri ağırla (kek, börek, çörek mutlaka en kötü tencere yemeği ama mutlaka yedirilir) evin temizliği, çamaşırı.. Görümcem kahvaltı hazırlanana kadar yatarmış, çay kaşığı sesini duyunca kalkarmış
19 yaşında 56 kilo aldıkları gelin 3 çocuk annesi olup 48 kiloyla 40 yaşına geldi.
Ben kaldıramazdım, kabul edemezdim..

Son düzenleme:
Kısa ve net: Hiç işim olmaz.

Çok güzel bir cümle kullanmışsınız yukarda. Bu gelinler de "bir annenin biricik evladı". Kimse kusura bakmasın, toplum olarak beklentilerimizi ne kadar min. tutarsak, o kadar mutlu oluruz.

Kendi annemin evinde yapmıyorsam, iki tarafın da bir sağlık sorunu olmadığı sürece ancak kendi evimin üstesinden gelebiliyorum haftanın 6 günü çalışan bir hanım olarak. Sağlık sorunu olsa başka, Allah rızası için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım fakat kendimi de düşünerek. Kimseye iyilik yaramayacağını daha önce çok kez gördüm.

Keske benim es ailesi de sizin gibi olsaydı.

Ne giderim ne yaparim vallahi.oylede yaptim iki hamileligimde de yapmadim gitmedim sizde gitmeyin cagirmayin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…