• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz hâla bi sonuca varamadık. Kafayı yiyecegim. Ah karaciger ne zor organmissin sen.

Organla konuşma mesajına da pek güldüm :)
Konusu bu şekilde kapatılır maalesef hiç birşey yazmıyor

düzenleme yaptı, sen ilk açılış halini görseydin :D Ondan yazdım öyle haha :oops:

Aynen bibi :( gördüğün gibi , zorla konuşturuyoruz , gören sanır biz açtırdık konu.

Bizde de yüksek bu değerler, eşimle bende genetik sıkıntı var ondan oluyormuş

Bi yerden okudum ama hatirlamiyorm nerden bi cocugunda boyle enzimleri yuksek cikiyomus hacettepede i profosor anneye 7 gun 1 enginar yedir getir demis kadin 1 tane enginari hergun yedirmis teste girmis degeleri sifirlanmis sizde deneyin

Bi yerden okudum ama hatirlamiyorm nerden bi cocugunda boyle enzimleri yuksek cikiyomus hacettepede i profosor anneye 7 gun 1 enginar yedir getir demis kadin 1 tane enginari hergun yedirmis teste girmis degeleri sifirlanmis sizde deneyin
Degerler sifirlaniyor sonra geri tavan bu kadar uzun olmamasi gerekiyormus surekli bi olay yasaniyor karacigerde biz onu arastiriyoruz diyo doktorumuz

Back