- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.828
- 548
- 29
- Konu Sahibi GeminiWoman
Ne oluyor burda
Karaciger emzimleri yuksekmis yavrusunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oluyor burda
anlamaya çalışıyoruz [/QU 2yasindakinoglumun 1seneyi askindir karaciger enzimleri yani ast ve alt si cok yuksek derecede ve bunun neden oldugunu bulamiyorlar
Organla konuşma mesajına da pek güldüm :)
Konusu bu şekilde kapatılır maalesef hiç birşey yazmıyor
Allah şifa versin. Bu konuda uzman hastanelere başvurdunuz mu2 yaşındaki oğlumun karaciğer enzimleri sürekli yüksek yaklaşık 1senedir neden olduğunu bulamıyorlar son çare biyopsi kalıyor ve ben korkuyorum
Eveeettt 10kati oldu bi araALT AST değerleri mi yüksek acaba
Yok hayir konusmak dertlesmek istiyorum zaten hic olumlu bi sey olmuyo cevremdedüzenleme yaptı, sen ilk açılış halini görseydin Ondan yazdım öyle haha
Aynen bibi gördüğün gibi , zorla konuşturuyoruz , gören sanır biz açtırdık konu.
Evet ne ozel hastane ne devlet hastanesi birakmadik elde var 0Allah şifa versin. Bu konuda uzman hastanelere başvurdunuz mu
Allah yardımcınız olsun. Nasıl farkettiniz değişik birşey varmı yani gelişiminde gözlemlenen?Evet ne ozel hastane ne devlet hastanesi birakmadik elde var 0
Oglumdanda alfa1 anti tripsin gentik tahlili istendiiBizde de yüksek bu değerler, eşimle bende genetik sıkıntı var ondan oluyormuş
Degerler sifirlaniyor sonra geri tavan bu kadar uzun olmamasi gerekiyormus surekli bi olay yasaniyor karacigerde biz onu arastiriyoruz diyo doktorumuzBi yerden okudum ama hatirlamiyorm nerden bi cocugunda boyle enzimleri yuksek cikiyomus hacettepede i profosor anneye 7 gun 1 enginar yedir getir demis kadin 1 tane enginari hergun yedirmis teste girmis degeleri sifirlanmis sizde deneyin
Peki hayatiniza olumsuz etkileri var mi ilacla tedavisi falanAynen alfa1atntiripsin eksikliği var
Kimde var bebeginizde miK vitamini veriyoruz devamlı
Endokrin neden takip ediyorEndokrin ve gastroenteroloji takipliyiz
Takipteyiz sizin kimde var bebeginizde.miİyi bir üniversite hastanesinde takipi olun