- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi GeminiWoman
Biz hâla bi sonuca varamadık. Kafayı yiyecegim. Ah karaciger ne zor organmissin sen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
???Konu Oluştur: Biz hâla bi sonuca varamadık. Kafayı yiyecegim. Ah karaciger ne zor organmissin sen.
Konu Oluştur: Biz hâla bi sonuca varamadık. Kafayı yiyecegim. Ah karaciger ne zor organmissin sen.
Yeni üyeyim bilemiyorum pek kusura bakmayınbu nasıl bir konu açma şeklidir yahu?
hiç mi okumadınız kuralları, yol yordam bakmadınız
Keske edebilsem gercektwn yalvaracagim resmen iyi ol diyeeOrganla sohbet?
Keske edebilsem gercektwn yalvaracagim resmen iyi ol diyee
Yeni üyeyim bilemiyorum pek kusura bakmayın
2 yaşındaki oğlumun karaciğer enzimleri sürekli yüksek yaklaşık 1senedir neden olduğunu bulamıyorlar son çare biyopsi kalıyor ve ben korkuyorum
2 yaşındaki oğlumun karaciğer enzimleri sürekli yüksek yaklaşık 1senedir neden olduğunu bulamıyorlar son çare biyopsi kalıyor ve ben korkuyorum
Insallah tesekkur ederimAllah sifa versin insallah sıkma canini
Belirti yok tesadufen farkettik. Buyuk sehirde guzel bir devlet hastanesindeyiz. 2yasindaOğlun kaç yaşında?
Ne gibi belirtiler var?
Hangi şehirdesin?
Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Allah şifa versin...
doktorlar ne diyor?Belirti yok tesadufen farkettik. Buyuk sehirde guzel bir devlet hastanesindeyiz. 2yasinda
Doktor hic bir sey demiyor surekli tip terimleriyle konusuyor ve bunlarida nete yazinca kafayi yiyecek kotu sonuclarla karsilasiyoruz . Hic bir sey cikmiyor ama enzimler olmamasi gereken dercede yuksekdoktorlar ne diyor?
Cımbızla laf alacağız...
anlamaya çalışıyoruzNe oluyor burda
Organla konuşma mesajına da pek güldüm :)anlamaya çalışıyoruz