aynen canım sabır gerekiyor zaten az kaldı
Aynen canımcım bizim 1 yıl daha savretmemiz gerekecek artık haftada bir kaç kez görmek dahi yetmiyor tofitamı
bir yıl geçer canım dolu dolu yaşayın nişan evresini güzel değerlendirin aynı şehirdesiniz çünkü
Hepsinideee beğendimm çok beğendimm çokkk whatsaptada söylemiştimm burdada söyleyimmm
Ne guzel canimm sen yine hafta bir kac kez gorebiliyorsun :'( yaaa beeenn en son 5 ay uzerine 3 gun gorusebildik 9 aydir beraberiz 9 ayda toplasan 1 hafta yanyana durmusuzdurr ahh su lanet olasi mesafeler yok muu :'(Aynen canımcım bizim 1 yıl daha savretmemiz gerekecek artık haftada bir kaç kez görmek dahi yetmiyor tofitamı
sen o konuda şanslısın canım ya keşke bende aynı şehirde olaydım :26:
Ne guzel canimm sen yine hafta bir kac kez gorebiliyorsun :'( yaaa beeenn en son 5 ay uzerine 3 gun gorusebildik 9 aydir beraberiz 9 ayda toplasan 1 hafta yanyana durmusuzdurr ahh su lanet olasi mesafeler yok muu :'(
Üzülme canımm napalımm sonu güzel olsunn bi şekilde zamanı bitirebiliyoruz yeterki sonunda kavuşmak olsunnSiz hangi şehirlerdesiniz baya uzak sanırım :44:
Ne guzel canimm sen yine hafta bir kac kez gorebiliyorsun :'( yaaa beeenn en son 5 ay uzerine 3 gun gorusebildik 9 aydir beraberiz 9 ayda toplasan 1 hafta yanyana durmusuzdurr ahh su lanet olasi mesafeler yok muu :'(
Bebeğim çalışma saati o kadar berbat ki anlatamam sana.
Düşün nişanlımı dün çarşıdayken tesadüfen çalışırken gördüm nasıl sevindirik oldum utanmasam zıplayacaktım o derece özlemişim
Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan kuzumCanlarım Günaydınlar ..
Dün aldıklarım bunlar.
Yemek takımının arka tabağında ki o detay yok, sadece etrafı sarı çizgili olanı aldım.Gayet sade ..
Umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1180167 Eki Görüntüle 1180166 Eki Görüntüle 1180165 Eki Görüntüle 1180168 Eki Görüntüle 1180169 Eki Görüntüle 1180170
Canim sende bendensinn( ne zor bir durummmmm
Haklisin canim da mesafe araya girince ozlem hasret artiyo istemeden insanlar birbirlerini kirabiliyor helede yaz gelmis sokakta cift goruncede insan imreniyo hani 9 aydif beraberiz toplaminda 1 hafta anca gorusmusuzdur 1 haftaligiz desem yeridir :)) malesed benim okulum sozlumun osi yuzunden gorusemiyorduk... ben Trabzon da yasiyorum canim sozlumde Kars / Sarıkamışta
. Sanirim sende benim gibisin canim sen hangi sehirde yasiyorsun.. sozlun veya nisanlin nerede ?
Hadi ya çok kötüymüş
Nerede görev yapıyor kuzu üsteğmen mi enişte?
aynen canım ya zor gerçekten ama katlanıcaz mecbur
Alistik artik .. yapacak bir sey yok malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?