• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

ben nikahlıyım yine gidemiyorum eşimin yanına :( düğünüm eylülde daha hiçbi hazirlıkta yok

Evet kuzucum özlemin yan etkileri biraz kötü olabiliyor. En ufak şeyden nem kapıyoruz. Gereksiz tartışmalar çıkıyor. Sizinki çok uzakmış kuzum dilerim bu zamanı en iyi şekilde birbiirinizi yıpratmadan atlatırsınız. Zaman akıp gider ve kavusursunuz en kısa zamanda inşşallah. Arada güçlü bi sevgi ve güven varsa mesafeler sadece birer ayrıntıdır.
Biz okdr uzak değiliz kuzum O Antalya merkezde bende ilçesindeyim Alanyada 1.5 2 saatlik yol var aramızda :31:
Aminn insallah canim benim.. aaa ne kadar guzelll gercii ayni sehirde olupta is yuzunden gorusemeyen insanlarda var :/ o daha kotu yakin olup gorusememek. Seninde dedigin gibi zaman akip gidiyo onemli olan iliskiyi yipratmadann kavusacagimiz gunleri beklemek :) sonrasinda bu cektiklerimizi hatirlayip guleriz :))

Kars/Sarıkamış evet kuzum... ben atanabilirsen insallah Karsi yazacam da beraber kalmak icinde nikah kiyariz diyor ne yapacam bilmiyorum onun 2 yili kaldi karsta ben atanirsam zorunlu sark gorevim var 1 yil nikahli kalmadan es durumundan yanina gidememem... bende istiyorum ki dugun oldugu zaman nikah kiyilsin bildigin benim durumlar karisik :S tatlim nisanlin ist. Gorev yapiyor degil mi

Evet bebeğim şükür ki aynı şehirdeyiz.
Zaten burada olmasa tanışamazdık :16:
Karsta benimde görev yapan üsteğmen arkadaşım var ama sarıkamış mı bilmiyorum balım :26:
Topçu onlar kanımca :44:

Evet bebeğim şükür ki aynı şehirdeyiz.
Zaten burada olmasa tanışamazdık :16:
Karsta benimde görev yapan üsteğmen arkadaşım var ama sarıkamış mı bilmiyorum balım :26:
Topçu onlar kanımca :44:
Siz nasil tanistiniz canimm :)) Hadi yaa kesin ayni birliktelerdir taniyorladir birbirlerini topcu birligi sarikamista :)

Siz nasil tanistiniz canimm :)) Hadi yaa kesin ayni birliktelerdir taniyorladir birbirlerini topcu birligi sarikamista :)

Olabilir yavruşum :1:
Biz bi ara erkek arkadaşımla aynı sitede oturuyorduk kapı komşumuzdu :1:
Ama gıcık olurdum, hep ilgiliydi bana karşı ben kabul etmiyordum.
Neyse o arada hayatıma biri girdi v uzun süre hayatıma giren kişi ile birlikteydim, daha sonra onunla ayrılınca bu tekrar yazmaya başladı arkadaş olduk bi kaç kez dışarı çıktık yemeğe, sinemaya vs bana öyle bakışları vardı ki biran olsun ayırmıyordu bende onun bu ilgili tavırlarından çoke tikenlendim hem iyi biri olarakta gördüm öyle kabul ettim kuzum.
Ama şimdi sorsan aşkım ölüyorum iyi ki kabul etmişim aşkının kuzusunu ballısını :16::16::16::16::16:
Sevgili olmadan 1 yıl önce kendine bizim buraya 20 dk uzaklıkta bi siteden ev aldı, orada yaşıyor şimdi.Evlenince nasipse bende orada olacağım :31:

Neyse o arada hayatıma biri girdi v uzun süre hayatıma giren kişi ile birlikteydim, daha sonra onunla ayrılınca bu tekrar yazmaya başladı arkadaş olduk bi kaç kez dışarı çıktık yemeğe, sinemaya vs bana öyle bakışları vardı ki biran olsun ayırmıyordu bende onun bu ilgili tavırlarından çoke tikenlendim hem iyi biri olarakta gördüm öyle kabul ettim kuzum.
Ama şimdi sorsan aşkım ölüyorum iyi ki kabul etmişim aşkının kuzusunu ballısını :16::16::16::16::16:
Sevgili olmadan 1 yıl önce kendine bizim buraya 20 dk uzaklıkta bi siteden ev aldı, orada yaşıyor şimdi.Evlenince nasipse bende orada olacağım :31:

senin olayın tam kader canım ya :16:

senin olayın tam kader canım ya :16:

Dimi yavrum ya neler yaşadım.
Hatırlıyor musun eski erkek arkadaşımla fındık kabuğu doldurmayı bırak onun çeğreğiini doldurmayacak bir nedenden ayrılmıştım, şimdi sebebini çok daha iyi anlıyorm rabbim kaderime yazmış birtanemi onunla kavuşma günü gelmişti demekki :16:

Dimi yavrum ya neler yaşadım.
Hatırlıyor musun eski erkek arkadaşımla fındık kabuğu doldurmayı bırak onun çeğreğiini doldurmayacak bir nedenden ayrılmıştım, şimdi sebebini çok daha iyi anlıyorm rabbim kaderime yazmış birtanemi onunla kavuşma günü gelmişti demekki :16:

Aynen canım boşa demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye. demekki Rabbim daha güzel mutluluk yazmış Allahım bozmasın hiç :16: :16:

vayy bee ne kadar güzelmişş :) baksana enişte seni görmek için sizin eve yakın yerden ev bile almışş :) inşallah mutlu olursunuz canım :16:

vayy bee ne kadar güzelmişş :) baksana enişte seni görmek için sizin eve yakın yerden ev bile almışş :) inşallah mutlu olursunuz canım :16:

Yok bebeğim bizim sitedeydi, 20 dk uzakta ev aldı daha uzağa taşındı yani :27:
İnşallah sizde çok mutlu olursunuz tatlım.
Siz nasıl tanıştınız enişte beyimizle :16:

Back