• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Canlarım Günaydınlar ..
Dün aldıklarım bunlar.
Yemek takımının arka tabağında ki o detay yok, sadece etrafı sarı çizgili olanı aldım.Gayet sade ..
Umarım beğenirsiniz :16::16::16:

$13479034576173.png $2012 Model Bernardo Yemek Takýmý Orneklerý.jpg $6edfae3f1a796ae5dad9eb823a101cc9.jpg $pr_01_2844_max.jpg Eki Görüntüle 1180169 $pr_01_3603_max.jpg

in canım sende istediğin gibi de yaparsın valla ben hepsini annemle yaptım . annemin zevkiyle uyuşuyoruz inş sende güzel şekilde yaparsın.:21:

Merhaba canım, aldıklarımı paylaştım.
Ben beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :16:

Hepsinideee beğendimm çok beğendimm çokkk whatsaptada söylemiştimm burdada söyleyimmm :9::9::9::9:

Kuzu bu arada en sağ alttaki tencere takımımı teyzem çok beğendiğim için hediye aldı o çeyiz paketinin 2150 tllik fiyatına dahil değildi.
O tencerelerimi çok sevdim :16:

Kuzu bu arada en sağ alttaki tencere takımımı teyzem çok beğendiğim için hediye aldı o çeyiz paketinin 2150 tllik fiyatına dahil değildi.
O tencerelerimi çok sevdim :16:

Anladım kuzusumm :32: Çok iyi yapmıss teyzenn herşey tam takır olmuş :9:

Çok sevindim tatlım benim çok tşekkür ederim :16:
Senin çeyiz topiğin varmı? Bizde görmek isteriz sizin cicilerinizi efenim :1:

canım ben birden alıcam. çünkü nikahtan sonra nişanlım sinopa dönücek eş durumunda gelicek oda iki ayı bulur. bende o dönem yapıcam ne yapıcaksam. biraz karışık benim durumum ya şu düğün olsaydı gerisi gelicek :)))

canım ben birden alıcam. çünkü nikahtan sonra nişanlım sinopa dönücek eş durumunda gelicek oda iki ayı bulur. bende o dönem yapıcam ne yapıcaksam. biraz karışık benim durumum ya şu düğün olsaydı gerisi gelicek :)))

Ya biz memur eşlerinin durumu bi hayli karışık zaten neler çekiyoruz valla :50:
Allahtan bizimki ile aynı şehirdeyiz.
Alınca paylaşırsın bebeğim bekliyoruz :16:

Back