• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

bir yıl geçer canım dolu dolu yaşayın nişan evresini güzel değerlendirin aynı şehirdesiniz çünkü :16:

Bebeğim çalışma saati o kadar berbat ki anlatamam sana.
Düşün nişanlımı dün çarşıdayken tesadüfen çalışırken gördüm nasıl sevindirik oldum utanmasam zıplayacaktım o derece özlemişim :27::27::27:

Hepsinideee beğendimm çok beğendimm çokkk whatsaptada söylemiştimm burdada söyleyimmm :9::9::9::9:

Kuzuum zevklerimizzz aynii nede olsa aslaniz yanii 2 tencere takimin cezve takimi ve beyaz olan yemek takimimizz ayniii hatta senin cicekliye benzer olandanda ben almistimm :)) hepsii cook guzellll gule gulee kullann tatlimm benimm :)

Son düzenleme:
Aynen canımcım bizim 1 yıl daha savretmemiz gerekecek artık haftada bir kaç kez görmek dahi yetmiyor tofitamı :16:
Ne guzel canimm sen yine hafta bir kac kez gorebiliyorsun :'( yaaa beeenn en son 5 ay uzerine 3 gun gorusebildik 9 aydir beraberiz 9 ayda toplasan 1 hafta yanyana durmusuzdurr ahh su lanet olasi mesafeler yok muu :'(

Ne guzel canimm sen yine hafta bir kac kez gorebiliyorsun :'( yaaa beeenn en son 5 ay uzerine 3 gun gorusebildik 9 aydir beraberiz 9 ayda toplasan 1 hafta yanyana durmusuzdurr ahh su lanet olasi mesafeler yok muu :'(

Üzülme canımm napalımm sonu güzel olsunn bi şekilde zamanı bitirebiliyoruz yeterki sonunda kavuşmak olsunn :31: Siz hangi şehirlerdesiniz baya uzak sanırım :44:

Üzülme canımm napalımm sonu güzel olsunn bi şekilde zamanı bitirebiliyoruz yeterki sonunda kavuşmak olsunn :31: Siz hangi şehirlerdesiniz baya uzak sanırım :44:

Haklisin canim da mesafe araya girince ozlem hasret artiyo istemeden insanlar birbirlerini kirabiliyor helede yaz gelmis sokakta cift goruncede insan imreniyo hani 9 aydif beraberiz toplaminda 1 hafta anca gorusmusuzdur 1 haftaligiz desem yeridir :)) malesed benim okulum sozlumun osi yuzunden gorusemiyorduk... ben Trabzon da yasiyorum canim sozlumde Kars / Sarıkamışta
. Sanirim sende benim gibisin canim sen hangi sehirde yasiyorsun.. sozlun veya nisanlin nerede ?

Hadi ya çok kötüymüş :50:
Nerede görev yapıyor kuzu üsteğmen mi enişte?

Haklisin canim da mesafe araya girince ozlem hasret artiyo istemeden insanlar birbirlerini kirabiliyor helede yaz gelmis sokakta cift goruncede insan imreniyo hani 9 aydif beraberiz toplaminda 1 hafta anca gorusmusuzdur 1 haftaligiz desem yeridir :)) malesed benim okulum sozlumun osi yuzunden gorusemiyorduk... ben Trabzon da yasiyorum canim sozlumde Kars / Sarıkamışta
. Sanirim sende benim gibisin canim sen hangi sehirde yasiyorsun.. sozlun veya nisanlin nerede ?

Evet kuzucum özlemin yan etkileri biraz kötü olabiliyor. En ufak şeyden nem kapıyoruz. Gereksiz tartışmalar çıkıyor. Sizinki çok uzakmış kuzum dilerim bu zamanı en iyi şekilde birbiirinizi yıpratmadan atlatırsınız. Zaman akıp gider ve kavusursunuz en kısa zamanda inşşallah. Arada güçlü bi sevgi ve güven varsa mesafeler sadece birer ayrıntıdır.
Biz okdr uzak değiliz kuzum O Antalya merkezde bende ilçesindeyim Alanyada 1.5 2 saatlik yol var aramızda :31:

Hadi ya çok kötüymüş :50:
Nerede görev yapıyor kuzu üsteğmen mi enişte?

Kars/Sarıkamış evet kuzum... ben atanabilirsen insallah Karsi yazacam da beraber kalmak icinde nikah kiyariz diyor ne yapacam bilmiyorum onun 2 yili kaldi karsta ben atanirsam zorunlu sark gorevim var 1 yil nikahli kalmadan es durumundan yanina gidememem... bende istiyorum ki dugun oldugu zaman nikah kiyilsin bildigin benim durumlar karisik :S tatlim nisanlin ist. Gorev yapiyor degil mi

Back