- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
bu günlerin acısını çıkaracağımız kesinnn
aynen canım kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu günlerin acısını çıkaracağımız kesinnn
Aminn insallah canim benim.. aaa ne kadar guzelll gercii ayni sehirde olupta is yuzunden gorusemeyen insanlarda var :/ o daha kotu yakin olup gorusememek. Seninde dedigin gibi zaman akip gidiyo onemli olan iliskiyi yipratmadann kavusacagimiz gunleri beklemek :) sonrasinda bu cektiklerimizi hatirlayip guleriz :))
Olabilir yavruşum
Biz bi ara erkek arkadaşımla aynı sitede oturuyorduk kapı komşumuzdu
Ama gıcık olurdum, hep ilgiliydi bana karşı ben kabul etmiyordum.
Neyse o arada hayatıma biri girdi v uzun süre hayatıma giren kişi ile birlikteydim, daha sonra onunla ayrılınca bu tekrar yazmaya başladı arkadaş olduk bi kaç kez dışarı çıktık yemeğe, sinemaya vs bana öyle bakışları vardı ki biran olsun ayırmıyordu bende onun bu ilgili tavırlarından çoke tikenlendim hem iyi biri olarakta gördüm öyle kabul ettim kuzum.
Ama şimdi sorsan aşkım ölüyorum iyi ki kabul etmişim aşkının kuzusunu ballısını
Sevgili olmadan 1 yıl önce kendine bizim buraya 20 dk uzaklıkta bi siteden ev aldı, orada yaşıyor şimdi.Evlenince nasipse bende orada olacağım
olsun tatlım bunada şükür hiç yoktan iyidir :) düğün ne zaman sizin var mı plan :)Amin canımm güzel günle bizi bekler Evet kuzum çok şükür biz hafta 1 2 kez görüşebiliyoruz
olsun tatlım bunada şükür hiç yoktan iyidir :) düğün ne zaman sizin var mı plan :)
Aynen canım Eylül 2015 düğün canım bi aksilik olmazsa siizn ne zman
Pardon canım ben yanlış okumuşum
Daha dün gibi aklımda... Ben balıkesir de üniversite okuyordum askeri tayfa eğitime gelmişti tabii ben onları sivil görüyordum bizim okulun civarı küçücük bir semt herkes birbirini tanır eder esnafta dahil benim sözlüm ve arkadaşları da izin zamanların da orada bi cafe'ye giderlerdi bizde arkadaşlarla sürekli o mekana takılırız. benim ilgimi çekmemişlerdi kendileri de illaki tahmin ediyorlardır karşıda ki üniversite de okuduğumu hatta kaldığım yurdu da öğrenmişlerdir bir iki böyle devam ederken her haftasonları bu tayfa orada oluyordu artık sözlüm dikkatimi çekmeye başladı gülüşüne vurulmuştum bir daha da karşıma çıkmaz okullar kapanıyor ve yatay geçişle kaydımı başka üniversiteye aldıracaktım arkadaşlarına benden bahsetmiş çocuklarda artık hangi kızları kafaya aldılarsa okuduğum bölümü adımı soyadı mı öğrenmişler. o zamana kadar yanıma gelmedi ben memleketime döndüm okullar açıldı etti o sırada face den ktü itirafa bakıp bazende yorumlar yazıp vakit geçiriyordum benim sözlümde balıkesirden sonra isparta da eğitim almışlar oradan da Karsa geçmiş. o sırada face den diğer kutuma da hiç girmem mesajları temizliyordum aşkımın mesajına gelince silmedim elim gitmedi diğer mesajları okumadan siliyordum selam bir şey sorabilir miyim sakın yanlış anlama yazmış bende profiline baktım ki üniformalı fotoğrafı var onu görünce sinir tepeme çıktı ağzıma geleni saydım dedim ki selam falan yazamazsın nedir sizin alaydan çektiğim yeter ya düşün yakamdan bıktım asker tayfasından yemin ediyorum gelir o alayı başınıza yıkarım ve şikayet ederim benim canımı sıkmayın o arkadaşlarına da söyle yazıp durmasınlar diye saydırdım NOT: ( BİZİM ÜNİVERSİTENİN YAN TARAFI JANDARMA ARAMIZDA SADECE TEL ÖRGÜ VAR ERLER KIZLARA PAS ATARDI KIZLARDA ONLARLA PASLAŞIRDI KTU İTİRAFTA DA KIZ AVINA ÇIKARLAR BİR KIZ BULAN HEMEN TÜM ALAYA YAYARDI O SAYEDE YAZAN YAZANAYDI BİRDE O ALAYDA ASTSUBAY Bİ ABLAM VARDI ONU ZİYARETE GİDERDİM HALİYLE ADIM NİZAMIYEYE VERİLİRDİ ÇOK ÇEKTİM NEYSEKİ BİTTİ ) sözlümde cevap olarak bu kadar sert konuşmana gerek yoktu güzel bir şekilde uyarabilirdin her insan bir değildir bunu asla unutma çattık arkadaş iyi akşamlar diye cevap yazdı bende özür dilerim durmadan onları engellemekten sert çıktım ne soracaktınız dedim o da anlattı balıkesirde gördüğünü falan filan diye upuzun olan biteni anlattı balıkesireden sonra eğitim için ispartaya gitti çadırlarda kalıyoruz adın aklımdaydı soyadını bulamadım kaybetmiştim kağıdı dedi ilerleyen zamanlarda da teklif etti kabul ettim sonradan merakımdan sordum içim içimi yiyordu senin ne işin vardı Ktü itirafta deyince sözlüm normalde zamanım hiç yok pc açmaya bile kaldı ki face dedi o gün işten geldim yorgundum face öylesine açtım itirafları okurken seni gördüm kendime geldim dedi tesadüfen sayfayı bana önermişler bende zaman geçsin diye yazılanları okuyordum normalde face bile oyun için girerim dediğim gibi hiç boş zamanım yok senin yorumunu gördüm ve mesaj yazdım allaha dua ettim allahım inşallah cevap verir diye ve sonra yazdın çok mutlu oldum dedi sonra biz konuşmaya başladık ama benim güvenim yoktu zamanında demişlerdi Asker - Polis tayfası çapkın olur diye tanıdıkça anladım her insanın bir olmadığını birisi ortaya laf atıyo herkese karşı önyargılı oluyoruz herkesi aynı kefeye koyuyoruz hiç öyle değilmiş... en çok üzülüp yandığım da balıkesirde aynı havayı solumamıza rağmen birbirimizden habersiz geçirdiğimiz günlere yanıyorummm şunu anladım ki Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür... Nasip; İstenen değil, hep verilen. Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den. Nasip değilse; Senin olsa bile Kayar gidermiş elinden .. bizimki de o hesap oldu.. ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HAYATIMDA... AŞKIMI ÇOOK SEVİYORUMMMM
Aynen kuzum kaderinden oteye gecemiyorsun :) amiiiiiinnnnn canim cok tesekkur ederim allah sizide mutlu etsinn kuzucummAy yavrum benim ya kıyamam.
Az önce elifte benim için dedi ya kader gerçekten.
Ne zaman nasıl tanışacağın ve karşılaşacağın hiç belli olmuyor.
Çocuğu terslemeyeydin iyiydi ama
Şaka maka rabbim bir ömür mutlu etsin kuzum dilerim mutsuzluk nedir bilmezsiniz
Aynen kuzum kaderinden oteye gecemiyorsun :) amiiiiiinnnnn canim cok tesekkur ederim allah sizide mutlu etsinn kuzucumm
Beğenmene çok sevindim tatlım
Sen yemek takımı sayfa kaçta paylaşmıştın geçen telden girdim göremedim şimdi bir bakayım.
Çok yoğundum ancak bakabildim canım. yemek takımımım topiğimde 6. sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708600&page=6&p=34990642#post34990642
Hepsi çok tatlı canım benim.
Mutlu günlerde kullanmanı nasip etsin rabbim
Bütün topiğimi incelemeni istiyor oraya da yorumlarını bekliyorum kuzucum
Aman canim tek eksigin onlar olsunnn gerisi kolayy :)) dugun ne zamana
Merhaba canım, aldıklarımı paylaştım.
Ben beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz
benim düğün tarihim 11 ekimdi ama 19 ekime erteleme durumu var canım büyük ihtimal 19 ekim canım.
valla ben alışverişe devam ediyorum benim çeyizimde olan eşyalardan bile beğendim olursa başkasını da alıyorum.
bugun bievden kahvaltı seti ve schafer dan sürahi seti aldım.
inş sende tamamlarsın canım herşeyin çok güzel olur senin düğün ne zaman canım ben ankaran sen
Ozel olmazda neden 19una erteliyorsunuz kuzum ?. Ne guzell ya ceyiz alisverisi kadar eglenceli bir sey yoktur.. insallah guzel gunlerde kullanirsiniz sevdiceginle :) amin canim insallahh bakalim :) biz dugunu 2015 diye dusunuyoruzda fakat ortata net bi tarih yok gerci bize kalsin yarina evleniriz :))( agustos ayi gibi nisan dusunuyorux artik konusulur dugun tarihide :) kuzucum heyecan var mi ? Burdan bakinca daha var gibi gozukuyor da zaman hemencecik geciyor :)) bende Trabzonluyum .. yasin kac
ay canım çok beğendim çok zevklisin inş çok güzel günlerde günlerde kullanırsın canım