• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Evet tatlışş darısı başına inşallah :)

Aaa sen evlisin hı süper ya nasıl gidiyor evlilik tüyoları bekliyoruz :)

Günaydın ballll :KK60:

Valla evlilik süper şiddetle tavsiye ediyorum.Tabii doğru insanı bulduktan sonra :rolleyes:Benim daha kombim takılmadı ne yemek yapabılıyoruz doğru düzgün ne duş alabılıyoruz maşrapayla idare ediyoruz o biraz zor oluyo özellıkle yeni evliyken :KK68:Daha tam evlendiğimin farkına varamadım galiba.Anneme de çok yakın oturuyorum zaten.Yemeğimi de annemden alıp mikrodalgada ısıtıp yiyoruz :) Herşey yine önceki formunda devam ediyo sadece kendi evinde yatıp kalkıyosun :) Ama çok güzel bi duygu akşam onunla yatmak sabah onunla kalkmak.Gülüşüp oynaşmaktan uyuyamıyo bile insan:KK45::nazar:

günaydınlar herkeseeee:KK75:
ben de 3 ay sonra evleniyorun inşallah:D hemen hemen çeyizim oldu sayılır . eksik ararsak çok var ama saklama kabı almadığımı farkettim kaçtane nasıl almam gerekiyor sizce?:confused:

Benim bi porselen var üçlü yuvarlak. Bide plastik var büyük. yetiyo şimdilik

Zaten evde koyacak yer bulamayınca tepenin tası atıyo o zaman :) Az alın bencede :cool:
bide onları üst dolaplara koyarlar ne mantıksa alırken sorun yerine koyarken ayrı sorun yaşarlar kafasına düşüren küçük hatunlar gördüm ben:KK70: .. gerçekten çok fazla alınca koycak yerde sorun oluyor aradığını bulmakta..

O da yeterli olur diye düşünüyorum .İhtiyacına göre sonra yine alırsın yetmezse.Ama minnacık kaplardan alma.Biraz ele avuca gelsin :D
tamam canım çok sağol o zaman ben bugün alayım da silinsin listeden.. mutfaktan çıkamadım bi türlü ne çeyizmiş...:KK42:

tamam canım çok sağol o zaman ben bugün alayım da silinsin listeden.. mutfaktan çıkamadım bi türlü ne çeyizmiş...:KK42:

Zaten mutfak çok para tutuyo :) ıvır zıvır çok ya. Bnm bile hala alacaklarım çıkıyo.Rendem ve limon sıkacağım yok mesela :) Yemek yapmıyorum ya henüz eksikliğini hissetmiyorum.:KK73::KK73:

Zaten mutfak çok para tutuyo :) ıvır zıvır çok ya. Bnm bile hala alacaklarım çıkıyo.Rendem ve limon sıkacağım yok mesela :) Yemek yapmıyorum ya henüz eksikliğini hissetmiyorum.:KK73::KK73:
limon sıkacağı :KK9: işte bir eksik daha.. hem çok masraflı hem de çok kafa bunaltıcı şu mutfak .. ben de ilk zamanlar yemek yapmam sanırım alışasıya kadar annelerimiz hep destek oluyor Allahtan :KK73:

lindved1.jpg
lindved1.jpg

Back