- 31 Ekim 2014
- 119
- 42
- 73
- 33
Ben az ve özcü bir insanım fazladan bir çatal bile gözüme batar
en güzeli ve mantıklısı öyle olmak bence de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben az ve özcü bir insanım fazladan bir çatal bile gözüme batar
Çok dinlendirici bir müzik seçiyorsun kuzumBen genelde musiki çok seviyorum bebeğim öyle türk sanat müziği olan bir kurs istiyorum numaralarını aldım ama henüz arayamadım :)
Bende öyle sadeliği çok seviyorum evde kalabalık yaratacak şeylerden nefret ediorum
Evet tatlışş darısı başına inşallah :)
Aaa sen evlisin hı süper ya nasıl gidiyor evlilik tüyoları bekliyoruz :)
Günaydın ballll
günaydınlar herkeseeee
ben de 3 ay sonra evleniyorun inşallah hemen hemen çeyizim oldu sayılır . eksik ararsak çok var ama saklama kabı almadığımı farkettim kaçtane nasıl almam gerekiyor sizce?
1 tane porselen 1 tane minik tencere 1 tane cam ve 1 tane de plastik mi alsam yoksaBenim bi porselen var üçlü yuvarlak. Bide plastik var büyük. yetiyo şimdilik
1 tane porselen 1 tane minik tencere 1 tane cam ve 1 tane de plastik mi alsam yoksa
bide onları üst dolaplara koyarlar ne mantıksa alırken sorun yerine koyarken ayrı sorun yaşarlar kafasına düşüren küçük hatunlar gördüm ben .. gerçekten çok fazla alınca koycak yerde sorun oluyor aradığını bulmakta..Zaten evde koyacak yer bulamayınca tepenin tası atıyo o zaman :) Az alın bencede
tamam canım çok sağol o zaman ben bugün alayım da silinsin listeden.. mutfaktan çıkamadım bi türlü ne çeyizmiş...O da yeterli olur diye düşünüyorum .İhtiyacına göre sonra yine alırsın yetmezse.Ama minnacık kaplardan alma.Biraz ele avuca gelsin
tamam canım çok sağol o zaman ben bugün alayım da silinsin listeden.. mutfaktan çıkamadım bi türlü ne çeyizmiş...
limon sıkacağı işte bir eksik daha.. hem çok masraflı hem de çok kafa bunaltıcı şu mutfak .. ben de ilk zamanlar yemek yapmam sanırım alışasıya kadar annelerimiz hep destek oluyor AllahtanZaten mutfak çok para tutuyo :) ıvır zıvır çok ya. Bnm bile hala alacaklarım çıkıyo.Rendem ve limon sıkacağım yok mesela :) Yemek yapmıyorum ya henüz eksikliğini hissetmiyorum.
amin canım anlaşılan saklama kabı kısmına kimse gelmemiş daha
O da yeterli olur diye düşünüyorum .İhtiyacına göre sonra yine alırsın yetmezse.Ama minnacık kaplardan alma.Biraz ele avuca gelsin
Çok dinlendirici bir müzik seçiyorsun kuzum
O zamana yaşasın sade olmak
Evet kuzucuk yaşasın valla :)
Kalabalık ne o öyle burhan altıntopun evi gibi birşey olur
İşimize yarayacak ciciler yeterli ben baş ürünleri alıyorum şimdilik daha detaya falan girmedim
fotoğrafını atarsan gidip bakar belki alır gelirimBen geçen süs olarak 2 çerçeve aldım ıkeadan kuzucum bide ayaklı bi fiskos aldım demirden beyaz çok cici
Ben geçen süs olarak 2 çerçeve aldım ıkeadan kuzucum bide ayaklı bi fiskos aldım demirden beyaz çok cici
fotoğrafını atarsan gidip bakar belki alır gelirim