- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
aşağıda tatlım attım fotosunu :)fotoğrafını atarsan gidip bakar belki alır gelirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşağıda tatlım attım fotosunu :)fotoğrafını atarsan gidip bakar belki alır gelirim
kuzu aşağıya resimi attım inş beğenirsinAşkla kullan kuzum bende görünce dayanamıyorum ya
Bende yepyeni haziran gelini olcam fikirleriniz eminim bana da çok yardımcı olacak artık bende varım güzel gelinciklerin arasında
Hoşbuldum canım yeni başladım daha büyüklerdeyim ben ama sanırım ama hafiflettim onları sağolsun annem beni vermemek için bi çöp almamış sen naptın neler aldın neler eksikhOŞGELDİN KUZUCUMMM BENDE MAYIS GELİNİYİM.
aYNI DÖNEMLER MUTLULUĞU TADACAĞIZ :)
Nasılsın bakalım hazırlıklar ne alemde? :)
çook güzelmiş canım güle güle kullan çok beğendim gerçektenaşağıda tatlım attım fotosunu :)
kuzu aşağıya resimi attım inş beğenirsin
Şimdi biraz geriye baktım da sen baya ilerlemişsin sehbaları çok beğendim eşinle güzel günlerde mutlulukla aşkla kullanın inşhOŞGELDİN KUZUCUMMM BENDE MAYIS GELİNİYİM.
aYNI DÖNEMLER MUTLULUĞU TADACAĞIZ :)
Nasılsın bakalım hazırlıklar ne alemde? :)
Hoşbuldum canım yeni başladım daha büyüklerdeyim ben ama sanırım ama hafiflettim onları sağolsun annem beni vermemek için bi çöp almamış sen naptın neler aldın neler eksik
Şimdi biraz geriye baktım da sen baya ilerlemişsin sehbaları çok beğendim eşinle güzel günlerde mutlulukla aşkla kullanın inş
Selam yavrucum hoşgeldiiin :)Selam kuzucuklarr :)
çook güzelmiş canım güle güle kullan çok beğendim gerçekten
fiyatı çok uygun hafta sonu bende biraz bakiim borca bulaşmamışken daha :)
alıyorum da aldıkça azalması gereken liste aldıkça uzuyor resmenBak canım ne aldıysan kar :)
Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim[/QUOTE]Tatlım hemde çok uyguna aldık 50 tldi çok cici şeyler var orada.Çerçeve falanda aldım :)
ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil[/QUOTE]Aa gerçekten uygunmuş nerden aldın bakiyim bende daha aksesuarlar mutfak ıvır zıvır faslım duruyo onlara geçsem keyif alırım eminim
Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi [/QUOTE]ıvır zıvırlar bitmiyor hiç keyifli değil
ben de dekoratif şeylere bayılıyorum mesela ama vakit ayırabilceğimi hiç sanmıyorum belki evlendikten sonra keyifle gidip bakarım anca ... insan yetişmiceğini düşündükçe de stres oluyor ..[/QUOTE]Yaa ben renkli küçük silikonlar küçük detayları filan raflarda gördüğümde bile çok seviyorum onlarla konuşuyorum filan her gittiğimde. Ama uzun ömürlü şeyler çok kafamı yoruyo günlerce araştırıp kararsız kalmaktan yoruldum bitseydi bi