- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
aynen kızlar çok farklı seyler gelıyorKuzum mutfak eşyalarını netten alma ama aynı çıkmıyor gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kızlar çok farklı seyler gelıyorKuzum mutfak eşyalarını netten alma ama aynı çıkmıyor gerçekten
nişanlılıgın tadını çıkar bana hep derler ki ama ben dinlemezdim ama hakkılar
aynen kızlar çok farklı seyler gelıyor
nişanlıyken kızınca trıp ata bılıyordum.şimdik aynı evin içinde öyle bir hakkım yok :))Neden kuzum ya :)
o yüzden görmeden alma canımDaha dün geldi tatlım nette çok farklı boyutları gelenler çok farklı annemle şok olduk
nişanlıyken kızınca trıp ata bılıyordum.şimdik aynı evin içinde öyle bir hakkım yok :))
eşim anında müdalle eder hemen güldürür öyle geçer yanımdan
ve istem dışı olarak evliyken herşeyde onu düşünüyorsun herşeyde hemde yok üşürmü karnı acıkır mı
corap giymıyor ya ayakları üşüyorsa gibi az yemek yıyor dıyorum yemeklerımı begenmedi azcık yedi aç mı kaldı acaba filan işte :))
Ay bunlar daha güzel ya.
Valla 6 ay hemen geçsin istiyorum.
Evimizin tadilatı bitti çok güzel oldu eşyalarımızıda alınca resimleri atarım size.
Sende evinin topiğini açsana canım :)
6 ay cok az hemencık geçer ALLAH ın izniyle
evinin resimlerini merakla beklıyorum canım
ama benım evimin topiğini açacak kadar zamanım yok ama istersen fırsat bulunca atarım sana
Özgem topiğini ilk defa görüyorum buraya da geleyim artıkTamam tatlım atarsın banada fikir olur eşyaların falan.
Bende eşya için güzel bi mobilyacı arıyorum
Özgem topiğini ilk defa görüyorum buraya da geleyim artık
Özgee bende geldim kuzum :)
Evet bitanem görmediğini tahmn etmiştim önceden dde gelmiyordun :)
Artık buradayım da her yerde elim var Daha daha nasılsın kuzum
Boşladım diye kpss atamamadım anca dank etti kafama harıl harıl ders çalışıyorum maşalahhh :) ara verdimde yazayım dedim özledimm vallahii :) nasılsınAaa canımmm nerelerdesin sennn :)
İyiyim canımın içi bildiğin gibi :)
Öyle mız mızım ki anlatamam bebeğim canımda epey sıkılıyor püff ..
Bu ay harcama kotamı doldurdum çeyizimede bi dahaki aya kadar birşey almayacağım
Boşladım diye kpss atamamadım anca dank etti kafama harıl harıl ders çalışıyorum maşalahhh :) ara verdimde yazayım dedim özledimm vallahii :) nasılsın
O zaman beni gör rahatla aylardır hiç bir şey almadım beyaz eşyalar belli olana kadar birşey almıycam belki de Marta kadar hiç bir şey yok bana
Kattle dan sonra evet hiçbirşey almadım alamıyorum borcum bitmiyor anca toparladım artık bu ay başlıycam ama beyaz eşyadan bir tane alacağım onuda kısa tutmak istiyorum taksitini ee ayda 800 TL ödesem kuzum 200 TL yolumla beraber iğneli epilasyonuma gidiyor geriye 200 TL kalacak onunda 100 TL si diğer taksitime 100 TL bana kaldı sanırım kendime bir şey almaz yemek yemezsem elektriklileri almaya başlayabilirim her ay bir elektrikli Martta artık sıkıcam eksikleri tamamlarım zaten elektriklilerden blenderlar saç şekillendiriciler tost makinesi kaldı bir tek damatlık falan kına mekanı derken hopp Haziran geldi 1200 TL ye çalışınca böyle oluyorUfak mutfak eşyalarıda mı yok aşkitom?
Sagolasın canım iyiyim sen nasılsın ? Kpss hiç sorma ya rezalet bir daha al başa sımı sıkı çalışıyorum... Kuzucum 13 kasım allahın izniyle tanışmaya geliyorlar telefonda annemle konuştuklarında bahara doğru gelip karara bağlayalım söz nişan olsun dediler :) kasımda geliyorlar bakalım net bir tarih o zaman belli olacak çook heyecanlıyımmmmmm Çoooookkkkkkkkkkkkkkk Senin düğün yazın mı oluyor sen neler yaptın anlat bakalım :)İyiyim canım beniiim.
Sn nasılsın bakim :)
Kaç aldın kpssden kuzum.
Bide nişan işini falan ne yaptınız?