• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Kuzum mutfak eşyalarını netten alma ama aynı çıkmıyor gerçekten :KK43:

Kızlar bende çeyizimin çoğunu netten aldım ve ben çok memnundum.Sıkıntı yaşamadım.Çalışırken bi yandan alışveriş yapmak zor oluyo.İşyerinden oturdugum yerden verdim ne güzel siparişlerimi çokta uyguna geldi böylece.Sadece bir kere fritöz yerine saç kurutma makinesi göndermişler :D onu da iade ettim yenisini aldım.:nazar::KK36:

Kızlar bende çeyizimin çoğunu netten aldım ve ben çok memnundum.Sıkıntı yaşamadım.Çalışırken bi yandan alışveriş yapmak zor oluyo.İşyerinden oturdugum yerden verdim ne güzel siparişlerimi çokta uyguna geldi böylece.Sadece bir kere fritöz yerine saç kurutma makinesi göndermişler :D onu da iade ettim yenisini aldım.:nazar::KK36:

Tatlım merhaba herşeyini halletmene çok sevndm :)
benm daha dünya kadar var.
ne zmn düğün?
ben netten artık almayacağım geçen fırın kabı sipariş verdim elim kadar birşey geldi :D

:KK48:
Sagolasın canım iyiyim sen nasılsın ? Kpss hiç sorma ya rezalet :KK43: bir daha al başa sımı sıkı çalışıyorum... Kuzucum 13 kasım allahın izniyle tanışmaya geliyorlar:oops::KK36: telefonda annemle konuştuklarında bahara doğru gelip karara bağlayalım söz nişan olsun dediler :) :KK45:kasımda geliyorlar bakalım net bir tarih o zaman belli olacak çook heyecanlıyımmmmmm Çoooookkkkkkkkkkkkkkk :nazar: Senin düğün yazın mı oluyor sen neler yaptın anlat bakalım :)

Tatlım benim düğün 31 mayısta.
Düğün yerim tutuldu kuzum :)
Evimizin tadilatı bitti.
Gelinlikçimi ayarladım kaporayı verdim.
Eşyalarımı ufak ufak almaya başladım :)
Hamdolsun herşey yolunda :)

Kattle dan sonra evet hiçbirşey almadım alamıyorum borcum bitmiyor anca toparladım artık bu ay başlıycam ama beyaz eşyadan bir tane alacağım onuda kısa tutmak istiyorum taksitini ee ayda 800 TL ödesem kuzum 200 TL yolumla beraber iğneli epilasyonuma gidiyor geriye 200 TL kalacak onunda 100 TL si diğer taksitime 100 TL bana kaldı sanırım kendime bir şey almaz yemek yemezsem elektriklileri almaya başlayabilirim her ay bir elektrikli Martta artık sıkıcam eksikleri tamamlarım zaten elektriklilerden blenderlar saç şekillendiriciler tost makinesi kaldı bir tek :KK16:damatlık falan kına mekanı derken hopp Haziran geldi :KK17: 1200 TL ye çalışınca böyle oluyor:110::KK51:

Ah yavrum hiç sorma :(
Borç benimde bitmiyor çok zorlanmayayım diye taksit yaptım ama bitmiyor.
Bu ayda lazer vardı oda dünya kadar para verdim harcama koram doldu taştı bile :(

Tatlım benim düğün 31 mayısta.
Düğün yerim tutuldu kuzum :)
Evimizin tadilatı bitti.
Gelinlikçimi ayarladım kaporayı verdim.
Eşyalarımı ufak ufak almaya başladım :)
Hamdolsun herşey yolunda :)
Oooooo hayırlı olsun :) heyecan var mı :) senide inş. mayıs ayında evli olarak mı göreceğiz :) Nasıl bir gelinlik giyeceksiin fotoğrafı var mı

günaydınlar herkeseeee:KK75:
ben de 3 ay sonra evleniyorun inşallah:D hemen hemen çeyizim oldu sayılır . eksik ararsak çok var ama saklama kabı almadığımı farkettim kaçtane nasıl almam gerekiyor sizce?:confused:

İyiyim canımcım benim, nolsun.
Müzik kursuna yazılacağım inanılmaz heyecanlıyım Balım :)
Ooo çok güzel kuzum hayırlı olsun çok keyiflidir ne üzerine olacak :D
ben de 3 ay sonra evleniyorun inşallah:D hemen hemen çeyizim oldu sayılır . eksik ararsak çok var ama saklama kabı almadığımı farkettim kaçtane nasıl almam gerekiyor sizce?:confused:

Günaydın canım hayırlı olsun herşeyin saklama kabı ısıtılabilecek 3-5 tane kapaklı farklı boylarda olsa yeterli bence:)

Günaydın canım hayırlı olsun herşeyin saklama kabı ısıtılabilecek 3-5 tane kapaklı farklı boylarda olsa yeterli bence:)
amin inşallah cicim küçük tencereler var bi kaç yerde gördüm çok şirinler onlardan alsam kullanışlı olur mu acaba

4- tane falan kafi olur diye düşünüyorum tatlım ya :)
Sen bizden önce gidiyorsun hıı, darısı başımıza :)

Ben genelde musiki çok seviyorum bebeğim öyle türk sanat müziği olan bir kurs istiyorum numaralarını aldım ama henüz arayamadım :)

Back