- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Evet tatlımm nasılsın
iyiyim canım hatta bugün daha iyiyim diyebilirim sen nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlımm nasılsın
iyiyim canım hatta bugün daha iyiyim diyebilirim sen nasılsın :)
Bende iyiyim bitanem, yapacağım ürünler için bi kaç sipariş vermiştim onları beklemekteyim
aferim sana valla canım :))
Sağol bebeğim almak istersen söylemen yeterli hemencik yaparım kuzuma
şu nikah düğün bitsin yalovaya gidince hemen sipariş edicem canım çok güzeller ellerine sağlık canım benim :))
Tamam kuzucum, arkadaşlarınada gösterirsin isteyen falan olursa söylersin bana Elifim
tamamdır o iş bende özgemmm :))
günaydın kızlar. nasılsınız? bişi sorucam bana fikir verin lütfen. mutfak için karatahtalar var ya hani kalpli çaydanlık figürlü falan. ben bundan sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım. bide askılı olanlar var. sizce hangisi daha kullanışlı ve güzel durur? yardım edin lütfennnnn Eki Görüntüle 1213059 Eki Görüntüle 1213060
Tamam fıstığım
Bence askılı olanlar daha şeker Monarkcım
teşekkür ederim tatlım :) bu kararsızlıkla baş edemiyorum bazen :)
günaydın kızlar. nasılsınız? bişi sorucam bana fikir verin lütfen. mutfak için karatahtalar var ya hani kalpli çaydanlık figürlü falan. ben bundan sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım. bide askılı olanlar var. sizce hangisi daha kullanışlı ve güzel durur? yardım edin lütfennnnn Eki Görüntüle 1213059 Eki Görüntüle 1213060
ikiside güzel ama askılı olan daha tatlı :))
Bence o daha hoş duruyor kuzum
İnsan kendi evine birşeyler yaptırınca çok daha özenli oluyor canım, sana hak veriyorum bende öyleyim çünkü
Bu arada yaptığım ürünleri önceki sayfada gördün mü canım?
İstediğin birşey olursa içlerinde, bana söylersin
ikiside güzel ama askılı olan daha tatlı :))
ben gördümmm hepsi çok güzel kuzummm ama sen faceyi dondurmuştun nasıl ulaşıcam ben sana fıstıgım
evetttt ikiside güzel ama askılı olan daha hoş bence =))))
fıstıklar napiyisinizz =))))
ben gördümmm hepsi çok güzel kuzummm ama sen faceyi dondurmuştun nasıl ulaşıcam ben sana fıstıgım
evetttt ikiside güzel ama askılı olan daha hoş bence =))))
fıstıklar napiyisinizz =))))
aynı canım özgişin sürgünü bitti :))
Şimdilik buradan yazarsın tatlım, olmazsa 1 hafta sonra falan açarım ben
teşekkür ederim tatlım :) bu kararsızlıkla baş edemiyorum bazen :)
evettt canım bitti bende dün diyorum ki nedenbu kız pasif olmuş diye =)))
tmm tatlım konuşuruz yine ne zamandan beri yapıyosun canım onları bide ne kadara yapıyosun mesela küçük kavanozları