- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Evet :105:
Neyse barıştık kuzum
Uf ben biraz arızayım ya
barışmanıza sevindim canım benim
barışmanıza sevindim canım benim
Sağol tatlım sen balayı olayını ne yaptın bu arada:26:
Sağol tatlım sen balayı olayını ne yaptın bu arada:26:
süpriz hala dedğine göre ama denizi unut diyor, mayo giymemi istemiyormuş beyefendi
süpriz hala dedğine göre ama denizi unut diyor, mayo giymemi istemiyormuş beyefendi
Of kuzum ya o zaman istemediğin bir yer olacak
Of kuzum ya o zaman istemediğin bir yer olacak
ben artık çok takılmıyorum canım,yeterki huzurlu geçsinde,birde onunla geçicek tatil neresi olursa olsun artık napayım :))
ben artık çok takılmıyorum canım,yeterki huzurlu geçsinde,birde onunla geçicek tatil neresi olursa olsun artık napayım :))
hayırlısı olsun canım benimm yanyana olduktan sonra mutlu huzurlu olduktan sonra onun yanındayken heryer çok güzelll =)))
Yani bebeğim inşallah çok güzel geçer
hayırlısı olsun canım benimm yanyana olduktan sonra mutlu huzurlu olduktan sonra onun yanındayken heryer çok güzelll =)))
kesinlikle canım kimseye hesap vermeden beraber gezicez tozucaz inş
kesinlikle canım kimseye hesap vermeden beraber gezicez tozucaz inş
aynen öle tatlımm inşalllahhh güzelll haberlerini bekliyoruz canım benim ne kadar güzellll
aynen öle tatlımm inşalllahhh güzelll haberlerini bekliyoruz canım benim ne kadar güzellll
inş canım benimmmmm :)
günaydın canım naber nasılsın
iyiyim canım benim sabah sabah çay poça faslı :)) sen nasılsın :)
alllaha şükür iyiyim canım oooo ben hepsiini hallettim şimdi ikinci çayı içicem =)))))
bende şimdi ikinci keyif çayını söyledim canım gel beraber içelim :))
günaydın kızlarrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?