- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Evet :105:
Neyse barıştık kuzum
Uf ben biraz arızayım ya![]()
barışmanıza sevindim canım benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :105:
Neyse barıştık kuzum
Uf ben biraz arızayım ya![]()
Sağol tatlım sen balayı olayını ne yaptın bu arada:26:
Sağol tatlım sen balayı olayını ne yaptın bu arada:26:
süpriz hala dedğine göre ama denizi unut diyor, mayo giymemi istemiyormuş beyefendi
süpriz hala dedğine göre ama denizi unut diyor, mayo giymemi istemiyormuş beyefendi
Of kuzum ya o zaman istemediğin bir yer olacak![]()
Of kuzum ya o zaman istemediğin bir yer olacak![]()
ben artık çok takılmıyorum canım,yeterki huzurlu geçsinde,birde onunla geçicek tatil neresi olursa olsun artık napayım :))
ben artık çok takılmıyorum canım,yeterki huzurlu geçsinde,birde onunla geçicek tatil neresi olursa olsun artık napayım :))
hayırlısı olsun canım benimm yanyana olduktan sonra mutlu huzurlu olduktan sonra onun yanındayken heryer çok güzelll =)))
Yani bebeğim inşallah çok güzel geçer
hayırlısı olsun canım benimm yanyana olduktan sonra mutlu huzurlu olduktan sonra onun yanındayken heryer çok güzelll =)))
kesinlikle canım kimseye hesap vermeden beraber gezicez tozucaz inş![]()
kesinlikle canım kimseye hesap vermeden beraber gezicez tozucaz inş![]()
aynen öle tatlımm inşalllahhh güzelll haberlerini bekliyoruz canım benim ne kadar güzellll![]()
aynen öle tatlımm inşalllahhh güzelll haberlerini bekliyoruz canım benim ne kadar güzellll![]()
inş canım benimmmmm :)
günaydın canım naber nasılsın![]()
iyiyim canım benim sabah sabah çay poça faslı :)) sen nasılsın :)
alllaha şükür iyiyim canım oooo ben hepsiini hallettim şimdi ikinci çayı içicem =)))))
bende şimdi ikinci keyif çayını söyledim canım gel beraber içelim :))
günaydın kızlarrr nasılsınız