• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

ayyyyy napim bebişim hem kızınca çok tatlı oluyo hemd biraz kıskandırıyorum çaktırmadan bugün için yarın çok güzel olucam dedim giyeceklerini hemen bana resim çekip atıyosun dedi :1: atmadım akşam bugün giydikten sonra attım :1: yaa diyo ben varken niye böyle giyinmiyosun sen diyyo kuzum :1:

Sende asıl sevgilinin yanında güzel giyin tatlım
Azıcık kokoş ol ki vayy işte bu hatun benim diyebilsin :1:

canım nikahta gelinlik giyicem nasipse :)))

tmmm işte tatlım gelinlikle çekersiniz koyarsın olmazmı ben meraktan çatlarım yoksa :1: neee güzelll gelinlik giyiceksin kuzum senin dügünün ne zaman

Sende asıl sevgilinin yanında güzel giyin tatlım
Azıcık kokoş ol ki vayy işte bu hatun benim diyebilsin :1:

bundan snra öyle yapıcam kuzum ama napim hep aniden geliyo pasaklı görüyo beni :1: ayrıca ben hep gidecegim zaman ya nına diyorum bunları giycem sabah olmuyo giyemiyorum sonra sinirleniyorum ya yagmur yagıyo yada başka nedenler işte

tmmm işte tatlım gelinlikle çekersiniz koyarsın olmazmı ben meraktan çatlarım yoksa :1: neee güzelll gelinlik giyiceksin kuzum senin dügünün ne zaman

bundan snra öyle yapıcam kuzum ama napim hep aniden geliyo pasaklı görüyo beni :1: ayrıca ben hep gidecegim zaman ya nına diyorum bunları giycem sabah olmuyo giyemiyorum sonra sinirleniyorum ya yagmur yagıyo yada başka nedenler işte

Hadi ya o kötü olmuş, şansına demekki canım ..
Valla ben bizim eve gelse dahi kokoş oluyorum :1:
Oda tam tersi çok dikkat çekiyrsun lütfen az makyaj yap falan diyor :1:

16 ağustosta nikah var canım :)) 21indede düğün var ama samsunda :(

anladımmm canımmm benim hayırlısı olsun inşallllahhh olsun kuzum samsunda bizim tanıdıklar var aslında iznime denk gelseydi gelirdim dügüne =)))

Hadi ya o kötü olmuş, şansına demekki canım ..
Valla ben bizim eve gelse dahi kokoş oluyorum :1:
Oda tam tersi çok dikkat çekiyrsun lütfen az makyaj yap falan diyor :1:

aynenn öyle kuzummm bide ben makyaj yapmayı fazla sevmem ama yaptıgım zamanda dikkat çekici makyaj yapmam kuzum zaten dışarıya çıkana kadar o makyaj kalmıyo gerçi bende siliyo beyefendi :1:
neyse artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazımm :1:

anladımmm canımmm benim hayırlısı olsun inşallllahhh olsun kuzum samsunda bizim tanıdıklar var aslında iznime denk gelseydi gelirdim dügüne =)))

inş canım denk gelirse beklerim düğüne :))

inşalllahhh canım benim samsunda mı oturucaksınız yoksa bursadamı kuzum

aynenn öyle kuzummm bide ben makyaj yapmayı fazla sevmem ama yaptıgım zamanda dikkat çekici makyaj yapmam kuzum zaten dışarıya çıkana kadar o makyaj kalmıyo gerçi bende siliyo beyefendi :1:
neyse artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazımm :1:

Benimki uyandı özür dilerim ne desen haklısın unuttum falan diyor ama bikere tribim tuttu iyi davranasım gelmiyor şimdide :50:

yok canım yalovada nasipse :))

hmmmmm anladımmm canım söylediklerim tutmadı yalova çıktı hayırlısı olsun inşalllahhh canım benmm

Benimki uyandı özür dilerim ne desen haklısın unuttum falan diyor ama bikere tribim tuttu iyi davranasım gelmiyor şimdide :50:

enişte hatasını anlamış özgem affet :46:

enişte hatasını anlamış özgişimm afffet bencede :16: :16:

Back