• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

hmmm anladım canım iyiyim alllaha şükür sen nasılsın =))))

hmmm anladım canım ameliyat olmuşsada allah acilşifalar versin yok bugün zaman geçmiyor tatlım bide sen bugün sinirlisin ndan birazd geçmiyor =))))

Aynen şimdi kollarımı sıvayıp güreşe hazırlanan pehlivan gibiyim :52:
Benimkini sabırsızlıkla bekliyorum :22:

aynen canım katııyorum sana zaman geçmiyor, kahve iç canım ya açılırsın ben içiyorum şimdi gel beraber içelim :)

Oh afiyet olsun bebeğime :54:
Artık sabah kahvaltısı yapmıyorum midem azıcık küçülsün diye o yüzden aç karnına kahvede dokunur diye tahmin ediyorum.
Kahve saatim 15.00 :1:

Aynen şimdi kollarımı sıvayıp güreşe hazırlanan pehlivan gibiyim :52:
Benimkini sabırsızlıkla bekliyorum :22:

akam benmki aradı beni normal konuşyoruz iyi sen flan filn sonra dedimki ben eskiden daha çokkonuşuyoduk diye eskiden ünideydim yani okulda ondan diyo =)))) bende dediki uzun zamandır tartışmıyoruzda :1: hadi tartşalım :1: akşam yine eskileri hatırlatttım ona :1: çldırdı eskisi gibi :1: az kaldı kuzum öglen arası yaparsın güreşini :1:

rejim mi yapıyorsun canım :)

Rejim çokta değil bebeğim ama azıcık küçülsün istiyorum midem :1:
Ben kiloyu drek popodan alıyorum belim çok incedir, bu aralar popişinde biraz büyüdüğünü farkettim :1:
Gerçi nişanlımm sakın diye falan yapma diyor böyle seviyormuş çaktırmadan yapıyorum ben :1:

Rejim çokta değil bebeğim ama azıcık küçülsün istiyorum midem :1:
Ben kiloyu drek popodan alıyorum belim çok incedir, bu aralar popişinde biraz büyüdüğünü farkettim :1:
Gerçi nişanlımm sakın diye falan yapma diyor böyle seviyormuş çaktırmadan yapıyorum ben :1:

daha güzel poponun braz olması canım kıyafet daha çok yakışıyor öyle olunca :)

akam benmki aradı beni normal konuşyoruz iyi sen flan filn sonra dedimki ben eskiden daha çokkonuşuyoduk diye eskiden ünideydim yani okulda ondan diyo =)))) bende dediki uzun zamandır tartışmıyoruzda :1: hadi tartşalım :1: akşam yine eskileri hatırlatttım ona :1: çldırdı eskisi gibi :1: az kaldı kuzum öglen arası yaparsın güreşini :1:

Kız sende durduk yere tartışma çıkarma deli :1:

Kız sende durduk yere tartışma çıkarma deli :1:

ayyyyy napim bebişim hem kızınca çok tatlı oluyo hemd biraz kıskandırıyorum çaktırmadan bugün için yarın çok güzel olucam dedim giyeceklerini hemen bana resim çekip atıyosun dedi :1: atmadım akşam bugün giydikten sonra attım :1: yaa diyo ben varken niye böyle giyinmiyosun sen diyyo kuzum :1:

Back