- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Bugün zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor ya :44:
Uykumuda alamadım hiç zaten
aynen canım katııyorum sana zaman geçmiyor, kahve iç canım ya açılırsın ben içiyorum şimdi gel beraber içelim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor ya :44:
Uykumuda alamadım hiç zaten
hmmm anladım canım iyiyim alllaha şükür sen nasılsın =))))
bende iyiyim canım benim,iyi diyelim iyi olalım :)
hmmm anladım canım ameliyat olmuşsada allah acilşifalar versin yok bugün zaman geçmiyor tatlım bide sen bugün sinirlisin ndan birazd geçmiyor =))))
aynen canım katııyorum sana zaman geçmiyor, kahve iç canım ya açılırsın ben içiyorum şimdi gel beraber içelim :)
bende iyiyim canım benim,iyi diyelim iyi olalım :)
evetttt tatlım iyi diyelim iyi olalımm ben çay içtim az önce uykum varrr çokkk hemmmdeçokkkkkkk uykusuzluktn gölerim şaşibeş oldu
özgişim sen nasılsın
Oh afiyet olsun bebeğime
Artık sabah kahvaltısı yapmıyorum midem azıcık küçülsün diye o yüzden aç karnına kahvede dokunur diye tahmin ediyorum.
Kahve saatim 15.00
evetttt tatlım iyi diyelim iyi olalımm ben çay içtim az önce uykum varrr çokkk hemmmdeçokkkkkkk uykusuzluktn gölerim şaşibeş oldu
özgişim sen nasılsın
aynı durum bende de var :))
Aynen şimdi kollarımı sıvayıp güreşe hazırlanan pehlivan gibiyim
Benimkini sabırsızlıkla bekliyorum
aynı durum bende de var :))
offff çok sıkıcı bugün =))) bşımda agrıyo sabahtan ber geçmedi
offff çok sıkıcı bugün =))) bşımda agrıyo sabahtan ber geçmedi
bana bu hafta hemen geçer inş, bir haftalık nikah izni ve 10 günlük yıllık izin alıcam sevinçliyim :)
rejim mi yapıyorsun canım :)
bana bu hafta hemen geçer inş, bir haftalık nikah izni ve 10 günlük yıllık izin alıcam sevinçliyim :)
vayyyyy ne gzelll kızz ayakkabının altına ismimi yazmayı unutma heee tatlımm benimde izin zamanım gelse yaa özlicen mi bizi
Rejim çokta değil bebeğim ama azıcık küçülsün istiyorum midem
Ben kiloyu drek popodan alıyorum belim çok incedir, bu aralar popişinde biraz büyüdüğünü farkettim
Gerçi nişanlımm sakın diye falan yapma diyor böyle seviyormuş çaktırmadan yapıyorum ben
akam benmki aradı beni normal konuşyoruz iyi sen flan filn sonra dedimki ben eskiden daha çokkonuşuyoduk diye eskiden ünideydim yani okulda ondan diyo =)))) bende dediki uzun zamandır tartışmıyoruzda hadi tartşalım akşam yine eskileri hatırlatttım ona çldırdı eskisi gibi az kaldı kuzum öglen arası yaparsın güreşini
vayyyyy ne gzelll kızz ayakkabının altına ismimi yazmayı unutma heee tatlımm benimde izin zamanım gelse yaa özlicen mi bizi
yazıcam tabiki söz canım hatta fotosunu çekip face koyarım :)) özlicem tabikide sizi özlemem mi :))
daha güzel poponun braz olması canım kıyafet daha çok yakışıyor öyle olunca :)
Kız sende durduk yere tartışma çıkarma deli
Aynen tatlım kesinlikle
Bende seviyorum ama fazla büyüdü ya :44:
yazıcam tabiki söz canım hatta fotosunu çekip face koyarım :)) özlicem tabikide sizi özlemem mi :))
tmmmşekerim bekliyorumm sabırsızlıkla hattta sen nikahta ne giyceksen öylede biresim çek koy kuzum yani üstündeyken göreyim sizi kocişlerinizle özle bizi tabiki bizde seni özlicez tatlım =)))
tmmmşekerim bekliyorumm sabırsızlıkla hattta sen nikahta ne giyceksen öylede biresim çek koy kuzum yani üstündeyken göreyim sizi kocişlerinizle özle bizi tabiki bizde seni özlicez tatlım =)))
canım nikahta gelinlik giyicem nasipse :)))