- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ya kızlar içinizde lazer epilasyona giden varmı :26:
Ben gideceğim koltuk altı ve genital bölge için.
Evlenmeden önce bitsin istiyorum ama korkuyorum ya bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında?
ben gidiyorum canım ama iyi bir yere git benim 5.seans çok memnun kalmadım açıkcası,tamam azalma oldu ama istediğim boyutta değil, 3 seansım kaldı bitsin düzgün bir yere gidicem
inşallah canım bende oldum canım 18 yaşında filan ALLAH ın izniyle annemde atlatacak sonra düğünümüzü yapacaz inşallah
gitmedim ama gidenler çok iyi diyor solaryuma gittiğim için ona gidemiyorum
ama inşallah düğünden sonra başlayacam ALLAH nasip ederse seneye yaza kadar bitmiş olacak
Valla canım bende düğünden önce bitsin istiyorum ya.
Benim bacaklarımda hiç tüy çıkmaz geitall bölge ve koltuk altı için istiyorum ama korkuyorum ya :18:
hiç korkma gidenlere konuştum öyle can acıtacak bişey değilmiş en azından solaryum kadar korkutucu değildir:)
Ay inşallah tatlım ya birazda utanıyorum aslında
orasıda var ama mecbur canım benım yapacak başka bişey yok
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
Anladım tatlım, Yalovada Polis lojmanı varmı
Kuzum nasıl peki çok acıyor mu?
Acısı ağda gibi mi?
Bide hangi bölgeler için gidiyorsun?
araştırmadım ama istemiyor polis lojmanında kalmayı, .ok dedikodu oluyor diye ama haklı canım daha önce kalmıştık biz oluyor gerçekten :))
canım bikini bölgesi, koltuk altı bide alt bacaklar, acısı oluyor ama ağda kadar değil canım ya zaten genede çekmek lazım en azında bitiyor lazerde,ama ağdada sürekli aynı sorun hep uğraş dur :))
Ne anlamda dedikodu bebeğim :26:
Ne cins insanlar var ya ..
Ya valla korkuyorum Elifim ama sonrası çok güzel ya tertemiz
polis eşleri aynen şöyle dedikodu yapıyor, benimki bugün şöyle yapmış işte,seninki şöyle demiş falan :))
aynen o duygu paha biçilemez :)
aLLAHIM YA NE ÇIKIYORSA KADINLARDAN ÇIKIYOR ZATEN
kesinlikle o yüzden hak veriyorum ona en iyisi kafa rahat olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?