• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

Ya bu alıntı yapılıp atılan cevaplarda sorun mu var çözemedim karman çorman oldu herşey.
Benimkinde de sorun oluyor ya :41:

:) hepsi karışmış neyse sonuçta herkez ne yazıp ne yazmadiğini biliyor :)
canım senin eşin polis galiba ALLAH yardımcın olsun bide tayin işleri filan çok zor

:) hepsi karışmış neyse sonuçta herkez ne yazıp ne yazmadiğini biliyor :)
canım senin eşin polis galiba ALLAH yardımcın olsun bide tayin işleri filan çok zor

Evet bebeğim Yunus Polisi burada.
Yaklaşık 10 yıl kadar buradayız sonra doğuya gidiyoruz maalesef yavrum :50:

selam özge :3: selam kızlar :3:

Ayy Monark'ım sen nerelerdesin ya? :54:
Nasılsın canım benim selamlar, hoşgeldin :16:

tabiki kıskançlık olmadan olmuyor ama benimki kendi yapıyor kıskançlık, ben yapıncada abartıyor oluyorum bende belli etmiyorum :)

Hep öyle olur zaten kendileri yapınca haklılar biz yapınca abartıyor oluruz :19:

rca ederimm bebegimm olsun hem fikir olmuş olur hemde bilgi almış olursun canım hayırlısı olsun

Evet aynen öyle tatlım :21:

Hep öyle olur zaten kendileri yapınca haklılar biz yapınca abartıyor oluruz :19:

iyiyim canım. nişanlım askerden geldi bikaç gündür onun telaşı vardı. fazla giremiyorum nete :) topiğin hayırlı olsun. uğrarım sık sık :16:

Evet gördüm bebeğim alttaki animasyonda :1:
Çok sevindim sabrettin kavuştun sonunda darısı diğer hatunların başına inşallah.
Sizin düğün tarihi falan kesinleşti mi tatlım? :21:

Evet gördüm bebeğim alttaki animasyonda :1:
Çok sevindim sabrettin kavuştun sonunda darısı diğer hatunların başına inşallah.
Sizin düğün tarihi falan kesinleşti mi tatlım? :21:

teşekkür ederim canım.. darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun inşallah :72: düğün tarihimiz henüz netleşmedi ama 2015 baharı olacak. :16:

normalde çok kıskançım ama nişanlımı kıskanacak bir olay yaşamıyorum ama kıskanacak bişeyler olsa hayatı ceheneme çevirebilirim onun ona

Aynı ben tatlım.
Bende öyleyim valla.
Bu aralar benimde kıskanacağım şeyler olmuyor, aman olmasında valla huzurumuz kaçıyor ya.

Boşver ipin ucunu bırakmamak gerek tatlım.
Benim gözler her daim üzerinde valla :1:

ipin ucunu bırakmam zaten canım o ip bende oldugu sürece hiç bişey yapamazz =)))
benimde öyle canım kardeşinin ablasınn herkesin teli var bi telime bakar :1:

Back