Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

ben nikahlıyım yine gidemiyorum eşimin yanına düğünüm eylülde daha hiçbi hazirlıkta yok

Aminn insallah canim benim.. aaa ne kadar guzelll gercii ayni sehirde olupta is yuzunden gorusemeyen insanlarda var :/ o daha kotu yakin olup gorusememek. Seninde dedigin gibi zaman akip gidiyo onemli olan iliskiyi yipratmadann kavusacagimiz gunleri beklemek :) sonrasinda bu cektiklerimizi hatirlayip guleriz :))

Evet bebeğim şükür ki aynı şehirdeyiz.
Zaten burada olmasa tanışamazdık
Karsta benimde görev yapan üsteğmen arkadaşım var ama sarıkamış mı bilmiyorum balım :26:
Topçu onlar kanımca :44:

Siz nasil tanistiniz canimm :)) Hadi yaa kesin ayni birliktelerdir taniyorladir birbirlerini topcu birligi sarikamista :)

Siz nasil tanistiniz canimm :)) Hadi yaa kesin ayni birliktelerdir taniyorladir birbirlerini topcu birligi sarikamista :)

Olabilir yavruşum
Biz bi ara erkek arkadaşımla aynı sitede oturuyorduk kapı komşumuzdu
Ama gıcık olurdum, hep ilgiliydi bana karşı ben kabul etmiyordum.
Neyse o arada hayatıma biri girdi v uzun süre hayatıma giren kişi ile birlikteydim, daha sonra onunla ayrılınca bu tekrar yazmaya başladı arkadaş olduk bi kaç kez dışarı çıktık yemeğe, sinemaya vs bana öyle bakışları vardı ki biran olsun ayırmıyordu bende onun bu ilgili tavırlarından çoke tikenlendim hem iyi biri olarakta gördüm öyle kabul ettim kuzum.
Ama şimdi sorsan aşkım ölüyorum iyi ki kabul etmişim aşkının kuzusunu ballısını
Sevgili olmadan 1 yıl önce kendine bizim buraya 20 dk uzaklıkta bi siteden ev aldı, orada yaşıyor şimdi.Evlenince nasipse bende orada olacağım

senin olayın tam kader canım ya

senin olayın tam kader canım ya

Dimi yavrum ya neler yaşadım.
Hatırlıyor musun eski erkek arkadaşımla fındık kabuğu doldurmayı bırak onun çeğreğiini doldurmayacak bir nedenden ayrılmıştım, şimdi sebebini çok daha iyi anlıyorm rabbim kaderime yazmış birtanemi onunla kavuşma günü gelmişti demekki

Aynen canım boşa demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye. demekki Rabbim daha güzel mutluluk yazmış Allahım bozmasın hiç

vayy bee ne kadar güzelmişş :) baksana enişte seni görmek için sizin eve yakın yerden ev bile almışş :) inşallah mutlu olursunuz canım

vayy bee ne kadar güzelmişş :) baksana enişte seni görmek için sizin eve yakın yerden ev bile almışş :) inşallah mutlu olursunuz canım

Yok bebeğim bizim sitedeydi, 20 dk uzakta ev aldı daha uzağa taşındı yani
İnşallah sizde çok mutlu olursunuz tatlım.
Siz nasıl tanıştınız enişte beyimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…