ben de öğrenciyim, 1.5 senem kaldı inş. bitiririm de hayallerime kavuşurum.
çalışmak hayal gibi yazmışım aslında hayal değilde çalışacak güç kalmadı artık:)))
ah ahh siz ne diyosunuz benim 17. senem kızlar. ilkokul, orta okul, lise, lisans, şimdide yüksek lisans. ayrıca bir çocuk birde koca dahil bunların içine artık çalışmak hayal gibi geliyo bana:))
ya bende 15 senedir okuyom.oku oku nereye kadar ,yaşlanıp bumburuşuk bir ihtiyar olacağım ama korkarım hala okuyor olacağım.ömrüm tükendi beeeeeee.
bi öğretmen olayım ben yapcamı bilirim...
evet çok güzel dönüp şöyle bir geçmişe bakıyorumda gerçekten zoru başardım sanırım Allah herkese zorlukları aşma gücü versin inşallah.olur mu hiç ya sen bu kadarını başarmışsın gerisi gelir. bu konuda çevremde takdir ettiğim çok insan var. sende o insanlardansın gerçekten zor. ama zoru başarmak güzel olan bence. yola devem pes etmek yok...:1yes2:
valla halime şükrettimm... sınavıydı okuluydu derken bi de koca çocuk felan baya fena allah kolaylık versin balböceği sana:1yes2: yok valla benim öle üstlerde gözüm yok... 2sene sona jübilemi yapıcam:1yes2: sona öğrencilerime acı çektirerek bu yılların acısını çıkarıcaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm:Roflol: :Roflol: :sm_cool: içelim gaffurrrrr:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?