'Biz 2 Kasım Sabahı İktidar Olması Kesin Olan Bir Partiyiz'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse cikmam lazim simdi kardelen bekliyorum gider tutarini yazinca beni etiketle..

bırak demagojiyi kardelen, sen bana kira şu, elektrik-su-doğalgaz-giyim-mutfak-harçlık-sinema falan diye yaz.. sanki indirim sezonunda bedava veriyorlar gibi atma..
ofis nedense sana cevap yazamıyorum o resmin karşımda çok küçük bir kız çocuğu varmış gibi hissettiriyor bana ama kardelen haklı. hemde tüm anlattıkları haklı..

office, dun sen cocuklarim buyudu diye bahsetmistin, acaip merak etmistim bu hatun kac yasinda diye.
hem buyumus cocuklarin var, -yani yasin epeyce- hem 6 yasinda bilgisayarin olmus.
butun bu tartismalarin yanisira inan bende sok oldum.
ben 88liyim, orta sonda ilk defa bilgisayarim oldu. Ki biz de az cok varlikli ailelerden sayiliyorduk.
senin anne baba prof filan mi? o yuzden mi hemen eve aldilar acaba?? Hem de cilgin paralar vermis olmalari gerekiyor.

ofis nedense sana cevap yazamıyorum o resmin karşımda çok küçük bir kız çocuğu varmış gibi hissettiriyor bana ama kardelen haklı. hemde tüm anlattıkları haklı..
Sen o küçük kızın içinde ki vahşi canavarımsi kadını bir bilsen hahahaha :)

nasıl haklı kakao ya off? farklı mi okuyoruz yazılanları?

sen bı unıversıte hastanesini arayıp (ankara yada / çapa tıp) romotoloji , endokrin vs gbı bolumlerden tlf la bı randevu sorar mısın..

aa bak gecen ay kızımı ünv. hastanesindne randevu alıp muayene ettirdim endokrinde.
hemde 3 gun sonraya verdiler , nasıl mı ?
bastım 150-200 tl 'yi hemen prof'a aldım randevuyu..

ha aıle maddı anlamda sıkısık ise ;
önce cocuk polk. için randevu alıcak min . 1 hafta içine ; muayene olacak , tahlıllerı yapılacak sonuclar beklenıcek vs. cıkınca doktor endokrıne sevk edıcek , sonra ordan randevu alınacak , min. 1-2 ay sonrasına. nasıl ?

dün Fox haberde izledim hasta 8.30 da hastaneye giriyor muayene sırası 10.30 ve en son hastaneden çıkış saati akşam saatleri.

Heee bide Portakal'ı neden hastanelerle ilgili yalan haber yapıyorsunuz diye
Ben hep diyorum bazı insanlar gerçekten farklı bir ülkede mi yaşıyor, bizim haberimiz yok merak içersindeyim?

Ankara gittik ve harçlıklarına yani 100 kitap
şunu düzelteyim bii ANKARAYA GİTTİK HARÇLIKLARINLA YANİ 100 TL OLAN HARÇLIKLARINLA ..KİTAP ALDILAR.. ve bu kelime böyle değilse istifamı basarımm..

noldu kardelen,iş hesaba dönünce ,yanmı çizdin. bak bakalım 100 kitapmı 100 liramı yazmışsın[/QUOTE]

niye Oky yan cizsin?
neden olaya hep boyle bakiyorsun?
"harcliklarina, yani 100 "TL ye" kitap almislar" yazmak istemis. TL ye yi yazmayi unutmus. Sen yazarken arada olmuyor mu oyle? bana hep oluyor, geri donup duzenliyorum.

şunu düzelteyim bii ANKARAYA GİTTİK HARÇLIKLARINLA YANİ 100 TL OLAN HARÇLIKLARINLA ..KİTAP ALDILAR.. ve bu kelime böyle değilse istifamı basarımm..
o zaman yazdıklarına dikkat edecek. onu düzelt bunu düzelt. biz ne okuyorsak onu anlıyoruz

noldu kardelen,iş hesaba dönünce ,yanmı çizdin. bak bakalım 100 kitapmı 100 liramı yazmışsın

niye Oky yan cizsin?
"harcliklarina, yani 100 "TL ye" kitap almislar" yazmak istemis. TL ye yi yazmayi unutmus. Sen yazarken arada olmuyor mu oyle? bana hep oluyor, geri donup duzenliyorum.[/QUOTE]
oluyordur. ama 100 kitap aldık yazısını okuyup öyle anladık diye ayy ne ilginç insanlarsınız değil olay.
biz ne okuyorsak onu anlıyoruz.atmıyoruz uydurmuyoruz
bununda suçunuda bize atın hadi bekliyorum

capa samatya haseki cerrahpasa ben surekli bu hastanelere gitmek durumundayim. hastaneleri bana sorun. kizimin ayagi kirildiginda samatyaya gitmistik kontrolleri de oraya gittik rontgende 4 saat sira beklememiz ayri poliklinikte internetten randevuya ragmen iki saat beklememiz ayri. 4 er dk arayla randevu veriliyor. Doktor o 4 dakikada ne yapin?

mesela capada internetten randevu almak zaten zor. bazi bolumlerde internetten bile alinmiyor. sabah erkenden gidip isim yaziyorsun kagida.

saglikta devrim diyenlerin agzina kurekle vurmak istiyorum yasadigim onca cileli gunden sonra

kız ;
elektrik -su - dogalgaz vs ile ilgili diyoları alınca banada ver , bak kış geliyor . elektrik ve doğalgaz ödemem cok olucak
Doğalgaz kullanmıyorum ki benKömürlü bizim bina ve merkezi sistem yani sabit bir fiyatata kömür alıp aylık taksitlere bölüyoruz bina olarak
kardelen akp senin bu denli canla basla onlari savunduğunu hatta şiirler bile yazdığını methiyeler dizdigini görse inan seni milletvekili adayı yaparlar
Benim gayem makam ve mevki değil cnm. Eğer gayem o olsaydı şuanda AK partiye üye olurdum ve bir yerlere gelirdim. Bir kaç yerde konuşmama şaid olan birisi gelip özellikle AK parti kadın kollarına üye olmamı istedi ama ben kabul etmedim. Benim makamla mevkiyle işim yok benim gayem ''VATAN ve BAYRAKTIR'' ve Vatanıma sahip çıkan bir Lideri Canla başla desteklemek de boynumun borcudur

noldu kardelen,iş hesaba dönünce ,yanmı çizdin. bak bakalım 100 kitapmı 100 liramı yazmışsın[/QUOTE]
Yani şimdi orada ufak bir ''TL'' ibaresini kullanmadım diye yan mı çizmiş oldum? Yani zeki olan bir insan orada ne demek istediğimi çokda güzel anlamıştır. 100 kitap alan birisi onu nasıl taşımasını bekliyorsun? Hiç akla mantığa sığar mı?
Benim değil ülke olarak o dönem büyük bir kesimde yoktu. Üç beş kişide var olması o dönemin iyi olduğunu göstermez!...
Bırak pc almayı o dönem içecek su bulamazdık.
https://www.facebook.com/Şu videoyu baştan sona sabırla izlede gör bakalım bir dönem İstanbulda yıkanmak için denizde ölü balıklarla banyo yaptıklarını ve çeşmeden akan sudaki analiz sonucu idrar ve pislik oldugunun nasıl tespit ettiğini gör
Patlayan çöplerin sonucu nasıl 39 canın yok oluşunu gör

niye Oky yan cizsin?
"harcliklarina, yani 100 "TL ye" kitap almislar" yazmak istemis. TL ye yi yazmayi unutmus. Sen yazarken arada olmuyor mu oyle? bana hep oluyor, geri donup duzenliyorum.
oluyordur. ama 100 kitap aldıkyazısını okuyup öyle anladık diye ayy ne ilginç insanlarız değil olay. biz ne okuyorsak onu anlıyoruz.
bununda suçunu bize atın hadi bekliyorum[/QUOTE]

yanlis yazmis evet. oyle anlayabilirsin, ama donup "yan mi ciziyorsun" dersen sorgularim.
gecen gun seni uyarmistim ya hep boyle saygisizca dalgali yazma demistim "isinize geldi mi, bla bla (neydi onlar? )
ayni seyi yapiyorsun genelde.
sorunu sor, cevabini al, yan mi cizdin deme lutfen. Yan cizmis de olabilir, ama bunu sorgulamak bize dusmez, ne yaziyorsa ona inanmak zorundayiz biz cunku tanimiyoruz, itham etmek olmaz.

kardelen kurbağalı dere kokuyor adalara kadar o deniz pislendi. yanında yürüyemiyorsunkokudan. ha örnek bugün:)

oluyordur. ama 100 kitap aldıkyazısını okuyup öyle anladık diye ayy ne ilginç insanlarız değil olay. biz ne okuyorsak onu anlıyoruz.
bununda suçunu bize atın hadi bekliyorum

yanlis yazmis evet. oyle anlayabilirsin, ama donup "yan mi ciziyorsun" dersen sorgularim.
gecen gun seni uyarmistim ya hep boyle saygisizca dalgali yazma demistim "isinize geldi mi, bla bla (neydi onlar? )
ayni seyi yapiyorsun genelde.
sorunu sor, cevabini al, yan mi cizdin deme lutfen. Yan cizmis de olabilir, ama bunu sorgulamak bize dusmez, ne yaziyorsa ona inanmak zorundayiz biz cunku tanimiyoruz, itham etmek olmaz.[/QUOTE]
sorgularım. ben okuduğuma göre cevap yazıyorum.
bana yan çizmiş göründü çünkü. 100 kitap yazmış. hesap yaptım.
olmaz böyle dedim.
onun üzerine 100 lira yazdı.
buradan görünende o. yan çizme
ve ne yazıyorsa inanmak zorunda değilim.
öyle olsa sitede fake diye bir kavram olmaz. ben inanmıyorum nokta. böyle bir mecburiyetim yok senin dediğin gibi zorundada değilim

Son düzenleme:
kardelen2780 hem benim gayem vatan diyorsun vatan millet sakarya diye cosuyorsun hem de akp yi büyük bir azimle savunuyorsun aradaki 7 farkı bulunuz.

Su saydiklarinin hepsinin kredi karti ile yapildiginin ve insanlarin bunlari odeyemediginin de farkindasin degil mi birsen.. evet eskiden daha iyiyiz cunku bundan 20 sene once kart yoktu simdi var..

Hadi bir ay ödeyemedi , ee ödeyemeyince kapanır. Asgari tutar ödedi diyelim o zamanda odediği kadar harcar kartta para olmaz çunku.
Demek ki odeyebiliyor ki alabiliyor.
Seneler once taksitli senet vardı şimdide kredi kartı.
Bir donem kredi kartını neredeyse herkese veriyorlardı. Şimdi geliri olmayana , ya da borcu olana vermiyorlar.

Sen o küçük kızın içinde ki vahşi canavarımsi kadını bir bilsen hahahaha :)

nasıl haklı kakao ya off? farklı mi okuyoruz yazılanları?
kız resmi çok tatlı.. insanın mıncıklayası geliyor.. nasıl haklı biliyormusun kadesa ben çalışıyorum ve eşim çalışıyor 1200 kredi veriyoruz ve ayrıyetten ev almak için paramız yetmediği için 3 seneliğine ihtiyaç kredisi çekmiştik 700 tl o var ee yeni evv azıcıkda olsa yeni eşya almak lazım kredi kartınla taksit yaptık aylık taksit 350 oğlumun anaokul aidatı 65 tl aile birliğine 3 ay boyunca 100 tl..malzeme paraları 150 yi buldu tatil parası 500 tl ve her hafta yaptığım alışveriş eve 50 pazar parası de,, 50 kahvaltılık parası de kii daha geçen kahvaltı kurdum ve ALLAHIM dedim ne kadar şükretsek azdır.soframız ve evimiz ne kadar dolu..ki ayda 1 yada 2 kere sinemaya gidilir.. 15 gündede oğlum durmadığı için avmlere gidilir orada oyuncaklar olduğu için yani nankörlük yapamamki şimdi ben bilemiyorum ama ŞÜKÜRLER olsun kadesa ve sakın yanlış anlamayın niye bu kadın bunları saydı diye inanın bazen ben bile şaşırıyorum

sorgulayamazsın. ben okuduğuma göre cevap yazıyorumş. bana yan çizmiş göründü çünkü. 100 kitap yazmış. hesap yaptım.
olmaz böyle dedim.
onun üzerine 100 lira yazdı.
buradan görünende o. yan çizme
ve ne yazıyorsa inanmak zorunda değilim.
öyle olsa sitede fake diye bir kavram olmaz. ben inanmıyorum nokta. böyle bir mecburiyetim yok senin dediğin gibi zorundada değilim
[/QUOTE]
yalan hikayeler yazip fake konular acmak bambaska birsey.
peki oky ne diyeyim sana..
yanlis yazmisim, kusura bakma asil yazmak istedigim suydu diyen birine inanmayalim.
yalniz yarin obur gun yanlis kelime, eksik kelime birsey yazarsan, ve yazmak istedigin baska birsey ise, sana da inanmamaiz gerekiyor teknik olarak. tabi kendine pozitif ayrimclik istemiyorsan..
bak seni kizdirmak icin yazmiyorum he. Kardelen'i de ilk defa okudum burda, herkese boyle davranmamiz gerektigi icin yaziyorum bunlari. Kalbini kiriyorsam, kirilma lutfen,

evet işte bende onu diyorum randevu alıcam mr için sistem randevu vermiyor, dolu çünkü.
Hastaneyi arıyorum 2 ay sonra gün vereceklerini söylüyorlar.
Eskiye oranla iyi olması gerekiyor zaten.

Randevu alçak için bile sabahın 7 sinde gidip akşama kadar bekleyip bir iki hafta sonrasına randevu alınabiliyordu pelin.
Mr.ve benzeri makinalar için bu süre devlet hastaneleri için şuan iyi. Eskiden 1 yıl sonra veriliyordu.
Daha da iyileştirilmeli bu durum tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…