Niye sen et obur birisi misin ki, her yemeğe et koymayı düşünüyorsun?Ayda kaç kilo et veya kıyma gider haftada iki defa ekonomik yemek pişirilirse :) Hesap yapacağımda :)
Eski kitapları satan kişiye deniliyor sanırım, eğer yanlış hatırlamıyorsamSarraf ne ya :)
senin yaşadığın yerde seni kazıklıyorlar okyy heleki kadıköy modada yaşıyordsan yandığının resmidir.. bir gün poğaça alıcaktım işe gidiyorumm.. aralıklı iki tane bir tanesi öz süt diğeride seyid oğlu.. neyse ben öz süte girdim usta dedim 2 tane peynirli poğaça ne kadar ona göre bozuk ayarlıyacağımm demezmi bana 3 tl ben böyleasgari ücretle kilosu 40 lirada olsa o eti almak mucize. birde devamlı kırmızı etle dolması. kjıyma etin en ucus hali. ayrıca.
vede bir ek,ha 40 ha 50. arada bariz fark yok. asgari ücretle 40liralık etide almaz ve o buzluğu doldsuramaz insan. devamlı üstelil. sadece buda değil. koli koli peynir kilolarca yoğurt,sebze ve meyve. kira,telefon,su,elektrik,çocukların masrafı,doğalgaz.
bunların olması mümkün değil. ha olabiliyorsa o maaş dediğim gibi en az 6 7 bin liradan başlar.
valla buzluğu tepeleme etle doldurmak her yiğidin harcı değil. o etin kilosu 30 bile olsaki 30 a et nerdense bizde alalım. ama ben korkarım şimdi. başka şeyin etidir o.Ayda kaç kilo et veya kıyma gider haftada iki defa ekonomik yemek pişirilirse :) Hesap yapacağımda :)
30 a et bulamıyorum ben. kartaldayım.. ama 30a et nerden alınıyor gerçekten merak ettim bensenin yaşadığın yerde seni kazıklıyorlar okyy heleki kadıköy modada yaşıyordsan yandığının resmidir.. bir gün poğaça alıcaktım işe gidiyorumm.. aralıklı iki tane bir tanesi öz süt diğeride seyid oğlu.. neyse ben öz süte girdim usta dedim 2 tane peynirli poğaça ne kadar ona göre bozuk ayarlıyacağımm demezmi bana 3 tl ben böylenasıl yani poğaça ne kadarki dedim 150 bayan dedi.. neden dedim az ilerinizde olan seyidoğlu 75 tl neden sizde böyle bana şunu dedi burası öz süt hanfendi.. bende şunu dedim o kadar insanların arasında hayır kardeşim burası olsa olsa öz süt değil KAZIK süttür dedimm .istemiyorum bak bakayım alnımda enayimi yazıyor benim adamda ama hanfendi öyle demesek kazık filan dedi .. bende kapıdan çıkarken az ilerinizde 75 tl iken siz 1.50 satıyorsanız KAZIKSINIZ demektir bayım dedim ve çıktım..
Eski kitapları satan kişiye deniliyor sanırım, eğer yanlış hatırlamıyorsam
Niye sen et obur birisi misin ki, her yemeğe et koymayı düşünüyorsun?
Eski kitapları satan kişiye deniliyor sanırım, eğer yanlış hatırlamıyorsam
Pardon ya
valla buzluğu tepeleme etle doldurmak her yiğidin harcı değil. o etin kilosu 30 bile olsaki 30 a et nerdense bizde alalım. ama ben korkarım şimdi. başka şeyin etidir o.
reklamlara başladıkmı yine.
Hırsız AK Parti Çalıyor
sen koca buzluğun etlerle kaça doldurulduğunuda hesapla devamlı.38 tl. Kıyma. Şimdi ciddi sordum şimdi ama ya.
Haftada iki defa yarımşar kilo et yeter mi yemek pişirirken ? Mesela 4 kişilik bir aileye?
valla buzluğu tepeleme etle doldurmak her yiğidin harcı değil. o etin kilosu 30 bile olsaki 30 a et nerdense bizde alalım. ama ben korkarım şimdi. başka şeyin etidir o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?