Şimdi sana ekonomistlik yapma niyetinde değilim ama şu diyoyu vereyim ki, alacagın malzemeleri direk araştırma yapmadan pat diye alırsan para yetiştiremezsin ama en uygun nerede araştırıp alırsan çokda şahane geçinirsin. Mesala sezon sonu indirimlerini takip edip alabilirsin o kıyafetleride
kim gidip de pat diye alıyor milletin cebinde para mı var ki alsın.Şimdi sana ekonomistlik yapma niyetinde değilim ama şu diyoyu vereyim ki, alacagın malzemeleri direk araştırma yapmadan pat diye alırsan para yetiştiremezsin ama en uygun nerede araştırıp alırsan çokda şahane geçinirsin. Mesala sezon sonu indirimlerini takip edip alabilirsin o kıyafetleride
kız ne ka zenginsin sen lale devri çocuğucommodore 64'üm vardı taş gibin
commodore 64'üm vardı taş gibin
kız ;bırak demagojiyi kardelen, sen bana kira şu, elektrik-su-doğalgaz-giyim-mutfak-harçlık-sinema falan diye yaz.. sanki indirim sezonunda bedava veriyorlar gibi atma..
fişe gerek yok. devamlı tıka basa dolan kırmızı etlerle taşan buzluğundan bahset yeter. bir kilo kıyma 50 lirayken meselaİstersen sana aldıklarımın fişlerini özelden hafta hafta atabilirim. Atmak bizim kitabımızda yok, sen o atma olayını seçim meydanlarında bol keseden atanlara söyle...
kim gidip de pat diye alıyor milletin cebinde para mı var ki alsın.
6 yasın kac yılı yahu senın
kız ;
elektrik -su - dogalgaz vs ile ilgili diyoları alınca banada ver , bak kış geliyor . elektrik ve doğalgaz ödemem cok olucak
onları öyle arka arkaya deme çarpılirsin sonraeee emlak fiyatları yüksek ya.. birde altın çağ, lale devri bla bla.. dur ben bekliyorum yazacak şimdi bize kardelen nerede hata yaptığımızı..
yok o zaman yoktu elbet kuyruk muyruk,, ben şu bizim erdoğanın lafı için dedim daha çömez zamanlarınında söylediği sözlşer ile şimdiki söylediği sözler arasında ki farkı anlatmak için söyledimm..hani derler yaa şimdiki aklım 1 sene önce olsaydıı..meaşallah yavrum , elin amerikasında mı doğdun sen , ben 6 yaşındaykene renkli tv yeni alınmıştı
kardelen helal olsun. o dedıklerını tek asgari ücret ve kirada oturarak mı yapıyorusn. Valla biz çift maaş ve kendı evımızdeyken ayda 1 onları yapınca LÜX oluyor benım için.. bır sınema bıletı 15tlx3 =45tl + yemek min. 50tl. gıttı 100 tl. bırde kıtap vs aylık 150 tl fix masrafınız var. askari ücret ne kadar , kiran ne kadar , ne yiyip ne içiyorsunuz ? Birikimde yapıyorsunuzdur kesin..
Haline şükretmek ayrı bişey , kıt kanaat geçinmeye şükretmek apayrı..
1993 yılında gayette aklı baki bir yaşımdaydım , ekmek ve tüpp almaya ben giderdim , ne kuyruga gırdım nede sıra bekledım !
Bana da pek inandırıcı gelmedi 80 yıllarda pc sahibi olunması. Sanırım arkadaş sırf bana muhalefet etmek adına desteksiz attı sanırımmeaşallah yavrum , elin amerikasında mı doğdun sen , ben 6 yaşındaykene renkli tv yeni alınmıştı
kardelen helal olsun. o dedıklerını tek asgari ücret ve kirada oturarak mı yapıyorusn. Valla biz çift maaş ve kendı evımızdeyken ayda 1 onları yapınca LÜX oluyor benım için.. bır sınema bıletı 15tlx3 =45tl + yemek min. 50tl. gıttı 100 tl. bırde kıtap vs aylık 150 tl fix masrafınız var. askari ücret ne kadar , kiran ne kadar , ne yiyip ne içiyorsunuz ? Birikimde yapıyorsunuzdur kesin..
Haline şükretmek ayrı bişey , kıt kanaat geçinmeye şükretmek apayrı..
1993 yılında gayette aklı baki bir yaşımdaydım , ekmek ve tüpp almaya ben giderdim , ne kuyruga gırdım nede sıra bekledım !
100 kitap değil 100tl harçlıklarını direk kitapa verdiler..Ama bir anda vermemiş olabiliriz ama bugüne kadar aldıgı kitaplar sanırım 2000 sınırına kesin dayanmıştırbir kitap 20 lira, 100 kitap 2000 lira . iyi harçlık veriyorsun çocuklara. bir anda 2000 liralık kitap almak hele harçlıklarından her yiğidin harcı değil
ne diyon senn 180 mii kızzz ben sana vereyim ayoll bir çuval köyden gönderdi annemm at bana özelden adresini keleşim kargoyla göndereyim içince anarsın beni ayoll.. hemde kendi ağacımızdannn.. toplamış anacımmNe kadar uygun alsanda gene cepler anında boşalıyor,kazık atacak esnaf çok nasılsa ülkede.
Ihlamur olmuş 180 tl,kışın bakar bakar iyileşiriz artık
ne diyon senn 180 mii kızzz ben sana vereyim ayoll bir çuval köyden gönderdi annemm at bana özelden adresini keleşim kargoyla göndereyim içince anarsın beni ayoll.. hemde kendi ağacımızdannn.. toplamış anacımm
, post: 42899296, member: 523328"]Hayırdır canım 80 ,90,2000 yıllarında her gün mü sinamaya gidiliyordu?! Kitaplarına ben kısıtlama getirdim çünkü ev kütüphaneye döndü resmen ve kızımın gözü doymuyor. Ankara gittik ve harçlıklarına yani 100 kitap aldılar. Nereye gitsem harçlık olarak verilen paraya direk kitap aldıkları için ben ve kızım aramızda bir anlaşma yaptık artık maaştan maaşa alınacak kitap.
Hayırdır benim kalitesiz beslendiğim kanısına nereden vardınız? 4 kişilik bir aileyiz ve haftada 10 yoğurt 1 koli yumurta ve 2 kiloya yakın peynir tüketiyorum. Dolabımda kırmızı etim her daim var ve meyvemiz de eksik olmaz. Balık ırsi sanırım kızlarımda yemiyor. Kaç defa balık alıp pişirdimse yenmedi ve direk kedilerin midesine yani çöpe atıldı
Bana da pek inandırıcı gelmedi 80 yıllarda pc sahibi olunması. Sanırım arkadaş sırf bana muhalefet etmek adına desteksiz attı sanırım
canım ya biz öyle 1 kitaba 50 tl vermiyoruz artık, daha uygun olanını alıyoruzSinama bileti 10 tl ve 2 kardeş toplamda 20 tl ediyor ama bunlar yemekti tatlıydı birde şu ünüversiteli gençlerin yardım toplamak için kurdukları standa sadaka için para vermişler ( Miktarını söylemediler ) toplamda 100 harcamışlar. Ama artık evde plan yapıp gidecekler artık o kadar harcamak yok dedim Valla şu vatansız yurtsuz bayraksız olup Türkiyeye sıgınan ve dünyanın bir çok yerine dagılan suriyeli mültecileri görünce,Vatanımda Bayrağımın altında bomba sesindan uzak bir yaşantı yaşadığım için, kuru ekmek dahi yesem halime ''BİN ŞÜKÜR'' Rabbime ''BİNLERCE HAMD OLSUN'' dememeyi nankörlük olarak görüyorum şahsım adına
Kuyrukları görmediğine göre demekki hiç hastaneye gitmemişsin ama o tüp kuyrugu ve yag kuyruğunu annene sorman gerek canım,çünkü biz o günleri hatırlamayız ama ebeveynlerimiz çok iyi hatırlar
100 kitap değil 100tl harçlıklarını direk kitapa verdiler..Ama bir anda vermemiş olabiliriz ama bugüne kadar aldıgı kitaplar sanırım 2000 sınırına kesin dayanmıştır
kardelen akp senin bu denli canla basla onlari savunduğunu hatta şiirler bile yazdığını methiyeler dizdigini görse inan seni milletvekili adayı yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?