'Biz 2 Kasım Sabahı İktidar Olması Kesin Olan Bir Partiyiz'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bırak demagojiyi kardelen, sen bana kira şu, elektrik-su-doğalgaz-giyim-mutfak-harçlık-sinema falan diye yaz.. sanki indirim sezonunda bedava veriyorlar gibi atma..

kim gidip de pat diye alıyor milletin cebinde para mı var ki alsın.

commodore 64'üm vardı taş gibin
6 yasın kac yılı yahu senın

bırak demagojiyi kardelen, sen bana kira şu, elektrik-su-doğalgaz-giyim-mutfak-harçlık-sinema falan diye yaz.. sanki indirim sezonunda bedava veriyorlar gibi atma..
kız ;
elektrik -su - dogalgaz vs ile ilgili diyoları alınca banada ver , bak kış geliyor . elektrik ve doğalgaz ödemem cok olucak

İstersen sana aldıklarımın fişlerini özelden hafta hafta atabilirim. Atmak bizim kitabımızda yok, sen o atma olayını seçim meydanlarında bol keseden atanlara söyle...
fişe gerek yok. devamlı tıka basa dolan kırmızı etlerle taşan buzluğundan bahset yeter. bir kilo kıyma 50 lirayken mesela
. asgari ücretle bunu nasıl aldığını. kira,doğalgaz yada ısınma,mutfak masrafı,çocukların masrafları,hergün kolilerce peynir,yoğurt ,meyve sebze,yumurta,elektriik,telefon faturası...
100 tane bir defada alınan kitaplar
bu mucizeyi bizede anlatta bizzde sebeplenelim ucundan.

kim gidip de pat diye alıyor milletin cebinde para mı var ki alsın.

eee emlak fiyatları yüksek ya.. birde altın çağ, lale devri bla bla.. dur ben bekliyorum yazacak şimdi bize kardelen nerede hata yaptığımızı..

6 yasın kac yılı yahu senın

kız ;
elektrik -su - dogalgaz vs ile ilgili diyoları alınca banada ver , bak kış geliyor . elektrik ve doğalgaz ödemem cok olucak

hahahah çok yılı huysuz yapma bunu bana yaşım çıkacak üleeeeyynnn 89 yılıydı

ya bırak kardelen uygun yerdende alsan belli şeylerin fiyatı öyle çok oynamaz. yeme kimseyi

100 tane kitap hem de bir seferde ben onu atlamışım, kitapyurdunda listemde 22 tane kitap var hangisini önce alsam diye her gün seçim yapıyorum.. kardelen onun da sırrını ver de ben de alayım sevaptır..

eee emlak fiyatları yüksek ya.. birde altın çağ, lale devri bla bla.. dur ben bekliyorum yazacak şimdi bize kardelen nerede hata yaptığımızı..
onları öyle arka arkaya deme çarpılirsin sonra

valla bilmiyorum da aynı ülkede miyiz diye çok düşünüyorum.

Ne kadar uygun alsanda gene cepler anında boşalıyor,kazık atacak esnaf çok nasılsa ülkede.
Ihlamur olmuş 180 tl,kışın bakar bakar iyileşiriz artık

yok o zaman yoktu elbet kuyruk muyruk,, ben şu bizim erdoğanın lafı için dedim daha çömez zamanlarınında söylediği sözlşer ile şimdiki söylediği sözler arasında ki farkı anlatmak için söyledimm..hani derler yaa şimdiki aklım 1 sene önce olsaydıı..

Bana da pek inandırıcı gelmedi 80 yıllarda pc sahibi olunması. Sanırım arkadaş sırf bana muhalefet etmek adına desteksiz attı sanırım
canım ya biz öyle 1 kitaba 50 tl vermiyoruz artık, daha uygun olanını alıyoruz Sinama bileti 10 tl ve 2 kardeş toplamda 20 tl ediyor ama bunlar yemekti tatlıydı birde şu ünüversiteli gençlerin yardım toplamak için kurdukları standa sadaka için para vermişler ( Miktarını söylemediler) toplamda 100 harcamışlar. Ama artık evde plan yapıp gidecekler artık o kadar harcamak yok dedim Valla şu vatansız yurtsuz bayraksız olup Türkiyeye sıgınan ve dünyanın bir çok yerine dagılan suriyeli mültecileri görünce,Vatanımda Bayrağımın altında bomba sesindan uzak bir yaşantı yaşadığım için, kuru ekmek dahi yesem halime ''BİN ŞÜKÜR'' Rabbime ''BİNLERCE HAMD OLSUN'' dememeyi nankörlük olarak görüyorum şahsım adına
Kuyrukları görmediğine göre demekki hiç hastaneye gitmemişsin ama o tüp kuyrugu ve yag kuyruğunu annene sorman gerek canım,çünkü biz o günleri hatırlamayız ama ebeveynlerimiz çok iyi hatırlar
bir kitap 20 lira, 100 kitap 2000 lira . iyi harçlık veriyorsun çocuklara. bir anda 2000 liralık kitap almak hele harçlıklarından her yiğidin harcı değil
100 kitap değil 100tl harçlıklarını direk kitapa verdiler..Ama bir anda vermemiş olabiliriz ama bugüne kadar aldıgı kitaplar sanırım 2000 sınırına kesin dayanmıştır

Ne kadar uygun alsanda gene cepler anında boşalıyor,kazık atacak esnaf çok nasılsa ülkede.
Ihlamur olmuş 180 tl,kışın bakar bakar iyileşiriz artık
ne diyon senn 180 mii kızzz ben sana vereyim ayoll bir çuval köyden gönderdi annemm at bana özelden adresini keleşim kargoyla göndereyim içince anarsın beni ayoll.. hemde kendi ağacımızdannn.. toplamış anacımm

Dün tvde gösterdi kilosu 180 tl diye,çeyrek altınla yarışıyor yani.,Toptancı stok yapmış bide..

Benim antrenorumun ogududur bana

Hicbir zaman rakibini kucumseme...

Buyuk konusan insanlardan haz etmem.Bu destektedigim parti bile olsa.
Herzaman hayirlisi ve insallah... derim isimde gucumde rast gider.

Yani hayirlisi Sayin Basbakanim.İnsallahhh dediginiz olur.

kardelen akp senin bu denli canla basla onlari savunduğunu hatta şiirler bile yazdığını methiyeler dizdigini görse inan seni milletvekili adayı yaparlar

, post: 42899296, member: 523328"]

100 kitap değil 100tl harçlıklarını direk kitapa verdiler..Ama bir anda vermemiş olabiliriz ama bugüne kadar aldıgı kitaplar sanırım 2000 sınırına kesin dayanmıştır[/QUOTE]

noldu kardelen,iş hesaba dönünce ,yanmı çizdin. bak bakalım 100 kitapmı 100 liramı yazmışsın

Neden yalan soyleyeyim ki kardelen commodore 64 aldik 1989 senesinde hani sen kuyruk oldugunu iddia ettigin yil.. o gunden beri de bilgisayarim var.. senin olmamasi kimsede olmayacagi anlamina gelmiyor ki :)

Sen bosver benim bilgisayarimi da bana su giderlerini gulme effeksiz bir say sevabina..

kardelen akp senin bu denli canla basla onlari savunduğunu hatta şiirler bile yazdığını methiyeler dizdigini görse inan seni milletvekili adayı yaparlar

Bi de her yorumu ajite edip arabeske baglamasa tam olacak ta.Napalim o da boyle biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…