• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Biz 2 Kasım Sabahı İktidar Olması Kesin Olan Bir Partiyiz'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye Oky yan cizsin?
neden olaya hep boyle bakiyorsun?
"harcliklarina, yani 100 "TL ye" kitap almislar" yazmak istemis. TL ye yi yazmayi unutmus. Sen yazarken arada olmuyor mu oyle? bana hep oluyor, geri donup duzenliyorum.
oluyordur. ama 100 kitap aldık yazısını okuyup öyle anladık diye ayy ne ilginç insanlarsınız değil olay.
biz ne okuyorsak onu anlıyoruz.atmıyoruz uydurmuyoruz
bununda suçunuda bize atın hadi bekliyorum[/QUOTE]
ama oky olmuyor bu kalavyeden bazen aklından yazacaklarını yazamıyorsun klavye bu ayol ama ben sen yazdığın zaman ne demek istediğini anlıyorum yada o yada o filancanın,, yada bu filancanın

Doğalgaz kullanmıyorum ki ben:KK53:Kömürlü bizim bina ve merkezi sistem yani sabit bir fiyatata kömür alıp aylık taksitlere bölüyoruz bina olarak:KK39:

Benim gayem makam ve mevki değil cnm. Eğer gayem o olsaydı şuanda AK partiye üye olurdum ve bir yerlere gelirdim. Bir kaç yerde konuşmama şaid olan birisi gelip özellikle AK parti kadın kollarına üye olmamı istedi ama ben kabul etmedim. Benim makamla mevkiyle işim yok benim gayem ''VATAN ve BAYRAKTIR'' ve Vatanıma sahip çıkan bir Lideri Canla başla desteklemek de boynumun borcudur:21:

Vatanına sahip çıkan bir lider olduğunu dahi düşünsen.
Hiç kimse canla başla desteklenmemeli. En azından her konuda bunu yapman ülkene de sana da bir şey kazandırmaz.
Ancak 70'lerdeki, 80'lerdeki, 90'larda ki kötü örneklerle günümüzü kıyaslamaktan öteye de geçemezsin.
Neticede o da bir insan ve hepimiz gibi hata yapabilir. Sen onun yaptığı hataları görmeyip evet bu hatalı diyemezsen yerimizde sayarız. İyi olanları yine savun sonuna kadar hakkındır ama bari hiç değilse AKP'nin hatalarını da söyle ki o zaman inanalım senin canla başla destekçisi olduğuna.

30 mu nereden alıyorsun. at etidir o. istanbulda fiyatlar böyle.
ayrıca habire çevirme yazdıklarını
Tamam canım Sistemli ve Çetinkaya sorarım bakalım At mı Koyun etimiymiş :KK53:Gaziantepde kasaplarda yağlı etin kilosunun 20den satıldıgı yerler bile var siz neden bahsediyorsunuz
ne ilginç insanlar ne kadar farklı anlayabiliyormuş kelimeleri okyy kardelen orada çocuklara verilen harçlıklarını biriktirerek 100 tl yapmışlar ve gidip hepsini kitaba yatırmışlar demek istemişş.. yahu nasıl yanlış anlayabiliyorsunuzzz.. teee.. böyle oluyorumm:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Akıllı ve Zeki İnsanın hali bir başka :KK68::KK68: yani bir ''TL'' yazmamış olmam nelere mal oldu:-) Allah aşkına Ankaraya gezmeye gideceğim ve çocuklar çarşıdan 100 kitap alacaklar ve bunu nasıl taşıyacaklar hiç mi oradan yola çıkarak düşünmemiş arkadaş acaba?
d@r ,remzi kitabevi. yada inkilap kitapevi. arkadaşımın kızına hediye devamlı kitap alırım. fiyatlar böyle. ha saaflardan okunmuş yada korsan kitap alıyorsa onu bilemem
yok cnm okunmuş kitap almıyoruz.Kızım güncel kitapları alıyor o sebepten o saaflarda bulamayız. Bak N11 bir gir bak kitap fiyatlarına nasıl ucuz oldugunu göreceksin.Büyük marketlerde arada kampanya oluyor ve hafta sonuna özel 5tl düşen kitaplar oluyor mesala.Kızlarıma yeter artık almayın diye kızan ben, Kahramanmaraşa gittim ve bir baktım kitaplarda yüzde 70 indirimi görünce bir saldırıdım kitaplara ve böylelikle kızımın bir kaç aylık deposunu yapmış olduk:rolleyes: Hiç abartmıyorum çok kalın ve yeni basım kitapları 5 tl 10 arası fiyata aldık.
D@R kitap aldık ama artık oradan almıyorum çünkü oranın fiyatları tuzlu ve netten alıyoruz artık çoğu zaman

sa nki asgari ücretle diğer yazdıkları aldıkları inandırıcıda kitap konusu eksik kaldı

sen bı unıversıte hastanesini arayıp (ankara yada / çapa tıp) romotoloji , endokrin vs gbı bolumlerden tlf la bı randevu sorar mısın..

aa bak gecen ay kızımı ünv. hastanesindne randevu alıp muayene ettirdim endokrinde.
hemde 3 gun sonraya verdiler , nasıl mı ?
bastım 150-200 tl 'yi hemen prof'a aldım randevuyu..

ha aıle maddı anlamda sıkısık ise ;
önce cocuk polk. için randevu alıcak min . 1 hafta içine ; muayene olacak , tahlıllerı yapılacak sonuclar beklenıcek vs. cıkınca doktor endokrıne sevk edıcek , sonra ordan randevu alınacak , min. 1-2 ay sonrasına. nasıl ?

Üniversite hastaneleri için ilk etapta direk randevu alınmıyor. Once dahiliye bolumunden alıp randevu olmalısınız.
Bir hafta sonra sizi sevkediyorlar.

ya kizlar, aman ya.
Kimse ulke gulluk gulistanlik, herkesin cebinden paralar saciyor demiyor. Kardelen de onu soylemiyor, eskiye gore iyiyiz diyor.
sadece 2 ayri pencere var,
birisi talepkarlarin penceresi,
digeri tamahkarlarin penceresi,

siz niye tartisiyorsunuz?

Hadi bir ay ödeyemedi , ee ödeyemeyince kapanır. Asgari tutar ödedi diyelim o zamanda odediği kadar harcar kartta para olmaz çunku.
Demek ki odeyebiliyor ki alabiliyor.
Seneler once taksitli senet vardı şimdide kredi kartı.
Bir donem kredi kartını neredeyse herkese veriyorlardı. Şimdi geliri olmayana , ya da borcu olana vermiyorlar.
Bir ayda kapanmıyor kredi kartı,zaten insanların elinde 3-5 kredi kartı var.Birinden faizli para çekip diğerinin asgarisini yatırıyor.Sürekli bir girdabın içinde Alinin külahını Veliye,Veli ninkini Ali ye giydirmeye çalışıyorlar.
Ekonomik kriz, vatandaşın belini büktü. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre yılın üç ayında bireysel kredi borcu yüzünden 1,6 milyon kişi, kredi kartı borcu sebebiyle 1,9 milyon kişi icra takibine alındı. Sadece kredi kartında batık tutarı ise 7,5 milyar TL’ye ulaştı.
Yukarda alıntıladım,lütfen okuyun.Bu yılın ilk 3 ayında sadece 2,6 milyon kişi kredi ve kart yüzünden icralık olmuş.
Şu rakamlara bakıp hala Türkiye güllük gülistenlık diyebiliyor musunuz?
Ben batağa sürüklenen bir millet görüyorum.

Bir ayda kapanmıyor kredi kartı,zaten insanların elinde 3-5 kredi kartı var.Birinden faizli para çekip diğerinin asgarisini yatırıyor.Sürekli bir girdabın içinde Alinin külahını Veliye,Veli ninkini Ali ye giydirmeye çalışıyorlar.
Ekonomik kriz, vatandaşın belini büktü. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre yılın üç ayında bireysel kredi borcu yüzünden 1,6 milyon kişi, kredi kartı borcu sebebiyle 1,9 milyon kişi icra takibine alındı. Sadece kredi kartında batık tutarı ise 7,5 milyar TL’ye ulaştı.
Yukarda alıntıladım,lütfen okuyun.Bu yılın ilk 3 ayında sadece 2,6 milyon kişi kredi ve kart yüzünden icralık olmuş.
Şu rakamlara bakıp hala Türkiye güllük gülistenlık diyebiliyor musunuz?
Ben batağa sürüklenen bir millet görüyorum.

Ben neden olmadım. Kardeşim neden olmadı. O şu bu neden olmadı.
Oyle yapanlar aklının fakiri.
Ölsem , çılgınlar gibi harcayıp bir kartımı diğeriyle kapatmam.
Kazandığın kadar harca. Akıllı telefon almak zorunda değilsin.
Alo de yeter . Ama yok çok ihtiyaç sanki değil mi ?

Randevu alçak için bile sabahın 7 sinde gidip akşama kadar bekleyip bir iki hafta sonrasına randevu alınabiliyordu pelin.
Mr.ve benzeri makinalar için bu süre devlet hastaneleri için şuan iyi. Eskiden 1 yıl sonra veriliyordu.
Daha da iyileştirilmeli bu durum tabiki.

İyi de bu günü geçmişle kıyaslamanın ne düne ne de bu güne bir faydası yok ki?
Neden hala ama geçmişte böyleydi diyoruz hala. Bu günün şartlarında bu durum size normal geliyor olabilir ancak bana normal gelmiyor en azından sağlıkta. İnsan canı neticede.
Bu gün burda geçmişi tartışacağımıza neden daha iyi nasıl oluru tartışamıyoruz. Muhabbet hep bir kısır döngü içinde ilerliyor.?

enf.webp

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/enflasyon-yuzde-8e-dayandi.863697/

sürekli çıkışta, en önce de gıda

Üniversite hastaneleri için ilk etapta direk randevu alınmıyor. Once dahiliye bolumunden alıp randevu olmalısınız.
Bir hafta sonra sizi sevkediyorlar.
ee ben muayene sıralamasıyla ılgılı farklı bısey mı soyledım ?
Özel muayene olmak ıstersen direk randevu alıp gıdıyorsun işte. o kalabalıkla , o sırayla randevuyla ugrasmak ıstemıyorsan..
3 ayda bır kızımın muayenesı var , yıne cocuk bolumune muayene olmadan dırek gırıs yapıcam !

sa ki asgari ücretle diğer yazdıkları aldıkları inandırıcıda kitap konusu eksik kaldı
ya evet oky, bana da zor gorunuyor, cunku mesela ben rahat yasamaya alismisim.
Ama inan kimileri var, ayda evine 10 bin TL para giriyor, gecinemiyor.
kardelene, nasil geciniyorsun ya derken, Onlara da nasil gecinemiyorsun yuh diyoruz. Yani insanlarin aliskanliklarinin payi var bunda,
ben gecinemem mesela, ama Kardelen geciniyormus demek ki. Ve daha iyi kazanma sanslari olsa eminim itirazi olmaz.
suraya, "gozleri devirmeli smiley" istiyorum.

Ben neden olmadım. Kardeşim neden olmadı. O şu bu neden olmadı.
Oyle yapanlar aklının fakiri.
Ölsem , çılgınlar gibi harcayıp bir kartımı diğeriyle kapatmam.
Kazandığın kadar harca. Akıllı telefon almak zorunda değilsin.
Alo de yeter . Ama yok çok ihtiyaç sanki değil mi ?
Ben siz yaptınız demedim ki.
İnsanlar yaşayamıyor dedim.
Belki ayfon almak için,belki et ,süt,kitap almak için borç bataklığına sürükleniyor.
Ülkede refah değil aksine büyük bir kriz var diyorum.

Tamam canım Sistemli ve Çetinkaya sorarım bakalım At mı Koyun etimiymiş :KK53:Gaziantepde kasaplarda yağlı etin kilosunun 20den satıldıgı yerler bile var siz neden bahsediyorsunuz

Akıllı ve Zeki İnsanın hali bir başka :KK68::KK68: yani bir ''TL'' yazmamış olmam nelere mal oldu:-) Allah aşkına Ankaraya gezmeye gideceğim ve çocuklar çarşıdan 100 kitap alacaklar ve bunu nasıl taşıyacaklar hiç mi oradan yola çıkarak düşünmemiş arkadaş acaba?

yok cnm okunmuş kitap almıyoruz.Kızım güncel kitapları alıyor o sebepten o saaflarda bulamayız. Bak N11 bir gir bak kitap fiyatlarına nasıl ucuz oldugunu göreceksin.Büyük marketlerde arada kampanya oluyor ve hafta sonuna özel 5tl düşen kitaplar oluyor mesala.Kızlarıma yeter artık almayın diye kızan ben, Kahramanmaraşa gittim ve bir baktım kitaplarda yüzde 70 indirimi görünce bir saldırıdım kitaplara ve böylelikle kızımın bir kaç aylık deposunu yapmış olduk:rolleyes: Hiç abartmıyorum çok kalın ve yeni basım kitapları 5 tl 10 arası fiyata aldık.
D@R kitap aldık ama artık oradan almıyorum çünkü oranın fiyatları tuzlu ve netten alıyoruz artık çoğu zaman
hem akıllı hemide zekiyimdirr..:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ya evet oky, bana da zor gorunuyor, cunku mesela ben rahat yasamaya alismisim.
Ama inan kimileri var, ayda evine 10 bin TL para giriyor, gecinemiyor.
kardelene, nasil geciniyorsun ya derken, Onlara da nasil gecinemiyorsun yuh diyoruz. Yani insanlarin aliskanliklarinin payi var bunda,
ben gecinemem mesela, ama Kardelen geciniyormus demek ki. Ve daha iyi kazanma sanslari olsa eminim itirazi olmaz.
suraya, "gozleri devirmeli smiley" istiyorum.
mümkün değil.
asgari ücret geçiyor ellerine.
bu parayla kira tel,elektrik,2 çocuk,su,ısınma, mutfak masafi ki kırmızı et tepekeme dolu buzlukta,giyim,her hafta.
kolilerce sebze meyve yoğurt vs vs. mümkün değil.
evet bende bekliyorum asgari ücretle bir çıkarsın gelir ve giderlerini.
bu şekilde bolluk içinde yaşayarak nasıl beceriyor bunu. bizde öğrenmiş oluruz.bizede yararı olur

asgari ücretle kilosu 40 lirada olsa o eti almak mucize. birde devamlı kırmızı etle dolması. kjıyma etin en ucus hali. ayrıca.
vede bir ek,ha 40 ha 50. arada bariz fark yok. asgari ücretle 40liralık etide almaz ve o buzluğu doldsuramaz insan. devamlı üstelil. sadece buda değil. koli koli peynir kilolarca yoğurt,sebze ve meyve. kira,telefon,su,elektrik,çocukların masrafı,doğalgaz.
bunların olması mümkün değil. ha olabiliyorsa o maaş dediğim gibi en az 6 7 bin liradan başlar.

Elbette olmaz ama ete açta kalmaz gözün. Haftada iki kere ekonomik şekilde pişirerek vücudun gereken gıdayı alır zaten.

Şehir, semt ve hatta aldığın yere göre herşeyin fiyatı tabiki değişir. Değerlendirirken buna göre konuşmak gerekiyor.

Vergiler çok. Kesinlikle kabul ediyorum.Bunlar için birşeyler yapılması gerekiyor.
Diğer sorun ise ureticiden tuketiciye direkt satış formulleri bulunmalı.

ya kizlar, aman ya.
Kimse ulke gulluk gulistanlik, herkesin cebinden paralar saciyor demiyor. Kardelen de onu soylemiyor, eskiye gore iyiyiz diyor.
sadece 2 ayri pencere var,
birisi talepkarlarin penceresi,
digeri tamahkarlarin penceresi,

siz niye tartisiyorsunuz?

Ben aslında şunu söyleyerek tartışmaya bambaşka bir boyut kazandırmak istiyorum.
Elbetteki bu gün dünden iyi olmalı, öyle olmak zorunda zaten.
Ama geçmişi dillere pileseng edip ama şöyleydi böyleydi demekte saçma geliyor bana çünkü bunun ne düne ne de bu güne bir katkısı yok.
Günümüz şartlarında bunların hala konuşuluyor olması bile aslında fazla bir değişiklik olmadığının kanıtı.
bu günü ve daha iyi nasıl oluru tartışsak çok daha yapıcı bir tartışma olcakta işte takılmışız 80'lere, 90'lara. Akıl orda hala beden 2015 ama.

Ayda kaç kilo et veya kıyma gider haftada iki defa ekonomik yemek pişirilirse :) Hesap yapacağımda :)

kardelen2780 kardelen2780 hem benim gayem vatan diyorsun vatan millet sakarya diye cosuyorsun hem de akp yi büyük bir azimle savunuyorsun aradaki 7 farkı bulunuz.
Niye ki?! Bana göre Vatan demek Erdoğan demek. Bütün dünya Bayrağa saygı gösterilmesini ve değer vermesini Erdoğandan öğrendi.
Önce Türklere aşağılıcı bir tavırla bakanlar şimdi İmrenerek bakıyorlar. Yükselen bir ülkem ve Emin adımlarla ilerleyen bi devletim var ElhamdülillahEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Back
X