'Biz 2 Kasım Sabahı İktidar Olması Kesin Olan Bir Partiyiz'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaa
Devrik cümle kurmakta üstlerine yok devlet yönetiyorlar sonrada gelişim sıfır
Çok güldüm ya

ingilterede 6 aydir oglumun gelisim geriligi icin doktor randevusu bekliyorum(normal cocuk doktoru)
turkiyeye geldim 10 gun icinde bir arastirma hastanesinde cocuk norologu ve cocuk psikiyatristinden randevu aldim.
Allah askina yazmayin soyle, icime dokunuyor.
boyle rahat saglik sistemini nerede bulacaksiniz.
hatta bana gore asiri rahat. herkesin her istedigi branstan randevu alamamasi lazim.

aaaaa gerçekmi ama biz pek bi severiz yabancıları şimdi böyle dediniz.. buradakileri sinir ettinizzz.

aaaaa gerçekmi ama biz pek bi severiz yabancıları şimdi böyle dediniz.. buradakileri sinir ettinizzz.
valla daha egitim sistemini bilmiyorum ama saglik sistemi turkiyede cok dhaa iyi.
ha diger konulara katilmiyorum turkiye calisma kazanma harcama konusunda cok kotulemis ben yurtdisina gittigimden beri, ama sezarin hakki sezara :) tedavi icin turkiyeye gelmeyi bekliyorum ben.

Ama şimdi olmadı canım, böyle diyerek pembe gözlüklüleri sinir ettin...
Yabancı hayranı ilan edilebilirsin.
Geçmiş olsun bu arada...

Ama şimdi olmadı canım, böyle diyerek pembe gözlüklüleri sinir ettin...
Yabancı hayranı ilan edilebilirsin.
Geçmiş olsun bu arada...
canım lütfen pembe gözlük cümlesini kullanma :) bak konsolosun yavrusunun hastalığı için ne diyor diye yazıyabilir Maazallah!

konsoloscuğumm geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.

canım lütfen pembe gözlük cümlesini kullanma :) bak konsolosun yavrusunun hastalığı için ne diyor diye yazıyabilir Maazallah!

konsoloscuğumm geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.

Tabi zaten biz kötülük temsiliyiz. Boyuna bir itham, boyuna bir karalama halleri... :)

öncelikle çok büyük geçmiş olsun umarım türkiye daha iyi yerlere gelicektir.. yavrunuza şifa olsunn.. ve lütfen doğru doktorları bulmaya gayret edinn.. türkiyede hengi şehre geliceksiniz bilmiyorum ama istanbula gelirseniz bağcılarda MEDİPOL MEGA var çok mükemmel doktorları var bilginiz olsunn

O Islam sancagini tasidigini iddia ettigin Tayyip Bey ve ailesi Arakani Afrikayi Suriyeyi gormuyorlar desene. Yoksa o kadar luks sasaa ne alaka.

Iste kizdigim sey bu millet mali götürüyor bize de yemek buldugumuza sukretmek dusuyor. O yemek bulduguna sukret diyenler de alisveris icin luks magazalari kapatanlara olumune destek veriyor.

Eğitim sistemini hiç bilme bence.

ben ecdadıma uygun asgari ücretle geçiniyorum tamam da savunduğun ailenin ecdadı kim tanesi 1500 euroya çanta alabiliyor.Etrafa bak istersen o paraya kaç aile doyurulur.Söylediğinle savunduğun kişileri daha çok kötü duruma düşürüyorsun.Benim çocuklarımın hakkı değil değil mi tatil yapmak,sinemaya gitmek,arada bir dışarıdan yemek yemek yalnızca istedi diye muz almak.Muz diyorum dikkat edin.Muhtemelen çocuğunuz yok.Bir çocuğun gözündeki yaşı hiç görmemişsiniz.Yazık oturup birde kendinizce hesap yapmışsınız.
Tamamen katıldığım bir cümlen var.Doyumsuzlar ve mideleri değil ,gözleri aç... Bazı kişilerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…