yaaa kardelen dalga mı geçiyorsun.konunun başından beri asgari ücretten bahsediliyor ve sen gayet güzel geçindiğini yazdın.neyseeee anlıyorum dedim ya.....Haftalık 18 yogurda 15 civarı peynire ve 9 tl yumurta ve haftalık toplam 50 bile etmiyor cnm
Ya askeri ücretlinin 1000 tl aldığını kim söylüyor?En az limit o civarda. Gidin bakın fabrika işcisi ve diğer işciler hep 1500 cıvarı alıyor ve buna birde 3 ayda askeri geçim indirimi de eklenince 2000 cıvarına doğru yükseliyorAyda 1500 alan bir insan da, eğer kanaat varsa ve kendinden daha aşağıdaki insanlara bakıp haline şükre dersen eğer, hayatın güllük gülüstanlık olur ve hayattan zevk alırsın.
Biraz Afrikaya arakana ve suriye'ye bakın ve sonra da her akşam sofranızda en az 2 çeşit yemek koyup yediğiniz için Rabbinize Hamd edin,yoksa O Nimeti size veren Rahman Elinizden almasını da çok iyi bilir!.. Dedeleriniz aç kalmış ve 1 dilim ekmek yemiş ve bu Ülkeyi müdafaa etmiş ama o ecdadın çocukları ekmekleri çöpe atıyor ve karnı tok sırtı pek ama hala bir doyumsuzluk var.Bance sizlerin Mideniz değil, Gözünüz Aç
Aaa.. Biz de seyrederdik onu.. Ruslar cok iyiydi. Bir de Alman kiz vardi, hem guzel, hem de sampiyon olmustu, galiba 1980lerde cok unlu idi, Katarina Witt, onun ismini hala hatirlarim.Saraylim bende artistik patinaj şampiyonasını çok severdim.sabahlara kadar izlerdim.ne güzel günlermiş.
evet katarina vitt,ben de çok beğenirdim.Aaa.. Biz de seyrederdik onu.. Ruslar cok iyiydi. Bir de Alman kiz vardi, hem guzel, hem de sampiyon olmustu, galiba 1980lerde cok unlu idi, Katarina Witt, onun ismini hala hatirlarim.
Aaa.. Biz de seyrederdik onu.. Ruslar cok iyiydi. Bir de Alman kiz vardi, hem guzel, hem de sampiyon olmustu, galiba 1980lerde cok unlu idi, Katarina Witt, onun ismini hala hatirlarim.
evet katarina vitt,ben de çok beğenirdim.
evet,kuğu gibi süzülmeleri çok hoşuma giderdi.Ne güzel günlerdi değilmi,ekran başına kitlenirdik seyretmek için..
evet,kuğu gibi süzülmeleri çok hoşuma giderdi.
Hayatin tadi, anlami vardi. Bazen benim kizlara anlatiyorum cocuklugumu, gencligimi, deli oluyorlar.. Eee diyorum, naapalim, dunyaya gec geldiniz, o gunlere yetisemediniz..Ne güzel günlerdi değilmi,ekran başına kitlenirdik seyretmek için..
Hayatin tadi, anlami vardi. Bazen benim kizlara anlatiyorum cocuklugumu, gencligimi, deli oluyorlar.. Eee diyorum, naapalim, dunyaya gec geldiniz, o gunlere yetisemediniz..Gerci onlarin da cocuklugu fena gecmedi ama simdiki cocuklar daha kotu.. Varsa yoksa bilgisayar oyunlari, sokaklar arabadan gecilmiyor, her bos alanda yuksek binalar.. Nufus daha da kalabaliklasti ama oyun oynayacak alan kalmadi tam tersine.. Gencleri hayat pahalliligi vurdu, sinema tiyatro luks oldu.
Saraylim bende artistik patinaj şampiyonasını çok severdim.sabahlara kadar izlerdim.ne güzel günlermiş.
Keşke bende kayabilsem diye iç geçirirdim sürekli..
En büyük eğlencemdi benimde artistik patinaj şampiyonaları.Katerina witt hayranlığımdan dolayı 11 yaşında buz patenine başlamıştım.Ankaranın tek buzpisti kurtuluş parkındaydı ,orda kurrsa gittim yıllarca.Aaa.. Biz de seyrederdik onu.. Ruslar cok iyiydi. Bir de Alman kiz vardi, hem guzel, hem de sampiyon olmustu, galiba 1980lerde cok unlu idi, Katarina Witt, onun ismini hala hatirlarim.
O sana göre züğürt tesellisi ama bana göre verilen Nimete İhanet etmeyip Şükretmesini bilmektirbu züğürt teselllisine pek bi güldüm:))
Verilen Nimetin kıymetini bilmeyenler beni ve benim gibi düşünenleri anlayamazlar o sebepten çok zorlamayın kendiniziyaaa kardelen dalga mı geçiyorsun.konunun başından beri asgari ücretten bahsediliyor ve sen gayet güzel geçindiğini yazdın.neyseeee anlıyorum dedim ya.....
O sana göre züğürt tesellisi ama bana göre verilen Nimete İhanet etmeyip Şükretmesini bilmektir
Verilen Nimetin kıymetini bilmeyenler beni ve benim gibi düşünenleri anlayamazlar o sebepten çok zorlamayın kendinizi
Askeri ücretli olup da benim gibi düşünen milyonlarca insan vardır. Çünkü bu ülkede en çok zararı işciler gördü. 2000 krizinde atılan işciler ve maaşı yarı yarı kesilen ve sigortasız çalıştırılan işçiler, verilen Nimetin en güzel tanığıdır ve verilen Nimete İhanet etmezler!...
Fabrikada çalışan ve gece çalışıp sabah nöbetten çıkıp direk mitinğe koşup Ülkesine sahip çıkmak adına, istikrarlı bir yükseliş sağlayan Ak partiye destek olan çok tanıdıklarım var.Dert çekmeyenler, Derman olan Şifanın değerini anlatamazsınız. Bu ülkede demek ki sizler bizim kadar ezilmemişsiniz
En büyük eğlencemdi benimde artistik patinaj şampiyonaları.Katerina witt hayranlığımdan dolayı 11 yaşında buz patenine başlamıştım.Ankaranın tek buzpisti kurtuluş parkındaydı ,orda kurrsa gittim yıllarca.
Bizim çocukluğumuz daha güzeldi.Cep telefonu ben üniversitye başladığımda almıştım ,keşke yine o telefonlar olsa.Bir kafeye gidiyorsunuz,tüm masalarda herkesin elinde bir akıllı telefon,ne sohbet var,ne muhabbet.Aile olmayı unuttuk teknoloji yüzünden.
Öyle bir iddiam yok
evet evet en en en iyi sizsiniz.
en en en dindar sizsiniz.
.
O sana göre züğürt tesellisi ama bana göre verilen Nimete İhanet etmeyip Şükretmesini bilmektir
Verilen Nimetin kıymetini bilmeyenler beni ve benim gibi düşünenleri anlayamazlar o sebepten çok zorlamayın kendinizi
Askeri ücretli olup da benim gibi düşünen milyonlarca insan vardır. Çünkü bu ülkede en çok zararı işciler gördü. 2000 krizinde atılan işciler ve maaşı yarı yarı kesilen ve sigortasız çalıştırılan işçiler, verilen Nimetin en güzel tanığıdır ve verilen Nimete İhanet etmezler!...
Fabrikada çalışan ve gece çalışıp sabah nöbetten çıkıp direk mitinğe koşup Ülkesine sahip çıkmak adına, istikrarlı bir yükseliş sağlayan Ak partiye destek olan çok tanıdıklarım var.Dert çekmeyenler, Derman olan Şifanın değerini anlatamazsınız. Bu ülkede demek ki sizler bizim kadar ezilmemişsiniz
Ne alaka? Her kesimden destek veren var. Sanatcısından esnafına,işcisinden amirine memuruna kadar milyonlarca destekcisi var AK partiminÜlkesine sahip çıkan sadece fabrika işçilerimi acaba..
Nedir bu ezilmişlik acaba,sırf başörtüsü mağduriyeti yüzünden olmasın sakın...
Hep sizler haklısınız demi,biz haksısız yani...
Ne alaka? Her kesimden destek veren var. Sanatcısından esnafına,işcisinden amirine memuruna kadar milyonlarca destekcisi var AK partimin
İşçiyi örnek verme sebebim,Askeri ücretli ölüyor açlık sınırında falan diyerek demegoji yapanlara, askeri ücretli olan işçimin halinden şikayet edip AK partiye sırtını dönmediğini aksine. Tam Destek Hep Destek dediğini, örnekleyerek göstermek istedim
Kim ben mi Eziklişmiş ruh halindeyim
Değil chp'si yedi ceddi gelse bana hiç kimse bu ezilmiş pisikolojisini yaşatamaz. Biz Bu zulümleri Şerefle taşımasını bilmişizdir. Biz sadece Haksızlığa uğradıgımızı belirttiyoruz ama asıl ezikler, Bu millete inancından dolayı zorbalık yapanlardır!!...
Off içim şişti bari doğru yaz "Askeri" değil o "asgari ücret"Ne alaka? Her kesimden destek veren var. Sanatcısından esnafına,işcisinden amirine memuruna kadar milyonlarca destekcisi var AK partimin
İşçiyi örnek verme sebebim,Askeri ücretli ölüyor açlık sınırında falan diyerek demegoji yapanlara, askeri ücretli olan işçimin halinden şikayet edip AK partiye sırtını dönmediğini aksine. Tam Destek Hep Destek dediğini, örnekleyerek göstermek istedim
Kim ben mi Eziklişmiş ruh halindeyim
Değil chp'si yedi ceddi gelse bana hiç kimse bu ezilmiş pisikolojisini yaşatamaz. Biz Bu zulümleri Şerefle taşımasını bilmişizdir. Biz sadece Haksızlığa uğradıgımızı belirttiyoruz ama asıl ezikler, Bu millete inancından dolayı zorbalık yapanlardır!!...
Off içim şişti bari doğru yaz "Askeri" değil o "asgari ücret"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?