'Biz 2 Kasım Sabahı İktidar Olması Kesin Olan Bir Partiyiz'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Askeri ucret nedir ya?

Asgari ucret yazamayacak kadar birikimsizsen ne isin var siyasette? Gİt baska yerde yap trollugunu. Bu ne cehalettir arkadas!

Benim gelecegimi, cocuklarımızın gelecegini sizin gibiler belirliyor, deli olucam.

Kudursanız da azsanız da ATATURK'UN ulkesi bu ulke. Uzun adamına ve sizin gibilere bırakılmayacak.

Her mesajınla gel beni yerin dibine sok diyorsun.

Size sadece gülüp geçiyorum.İnsanların hatasını aramak için okumayın şu yorumları Önemli olan anafikirdir neden ayrıntılarda boguluyorsunuz ki, anlamadım
Hatanı aramıyorum,yazdıkların hatalar silsilesi olduğu için önüme düşüyor ister istemez.Evet işte önemli olan anafikir olduğu için,senin yazdıklarında da o anafikirden olmadığı için bari kelime hatanı düzelteyim dedim.Bir değil,iki değil elli kere yazmışsın askeri diye.Türkçe önemlidir,bu kadar vatansever(?) birinin Türkçe'yi de iyi bilmesi gerekir .

Size sadece gülüp geçiyorum.İnsanların hatasını aramak için okumayın şu yorumları Önemli olan anafikirdir neden ayrıntılarda boguluyorsunuz ki, anlamadım
şunu söylemek istiyorum kardelen bacım sen boşuna yazıyorsunnn.. ama takdirde ettim senii buradakiler birleşmişler alayda ediyorlar ,dalgada geçiyorlar (bazıları müstesna elbet)yazılarınla dalgada geçiyorlar ki zaten aman kusurlu bir yazı yazsada bi dalgamızı geçsek diyen bekleyenler bunlar.. boşver kardeşim yazdıklarının bir çoğuna katılıyorum ve seni anlıyorumm..

işte siz bu zihniyette olduğunuz müttetce hep yenilmeye mahkumsunuz!..
Bir dönem çobanla benim oyum bir mi olacak diyen vekilde olduğu gibi
AK parti'den biraz insanlık dersi öğrenir derim. 7 den 70 köylüsüyle işcisiyle, amiriyle, memuruyla tüm herkese kuçak açan bir partidir ve o sebepten bu ülkede yüzde 55 oy alabilen ve 4 dönem üst üste 1. olan tek partidir!...
Tek parti sistem dışında söyler misiniz siz kaç defa 1. parti oldunuz acaba?!..
Mevlananın sözlerinden biraz ders çıkarsanız fena olmaz derim. ''Ne olursan ol,yinede gel ve Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol.
Sanırım verecek cevabınız olmayınca sizlerde bu şekilde bel altı vurmaya mı kalktınız?

Bilemezler Bilemezler
Gözleri yok göremezler
Yürekleri yok bunlarin
Sevgiden söz edemezler..

Canımsın Ben kendime 'RESULULLAHI' örnek alıyorum ve O Mübarek insanla da, dalğa geçtiler hatta başından aşagıya deve leşi döktüler. Geçtiği yollara tikenler döktüler ama O Mübarek hiç bir zaman ''HAK'' bildiği davasından vazgeçmedi. Ben doğru bildiğimi anlatırım ama bu yazdıklarıma alaylı yorumlarla cevap vermek benim ''DEĞERİMDEN'' veya ''İNSANLIĞIMDAN'' bir şey kaybettirmez.Herkes kendi değerince yorum yazar
Ben hiç bir zaman Yazım klavuzum dört dörtlük demedim ve böyle bir iddiamda yok!. Kelimeleri Nasıl telaffuz ediyorsam öyle yazdığım için kelime hatam çok fazla oluyor maalesef

ne mutlu sana inancın doğrultusunda yaşayabiliyorsan ne mutlu sana gönlünden gelen bu aşkı GÜZELCE yaşaman dileğiyle..

Senin gibi troller sayesinde iste..memleketin icine edildi.

Bacım sen doğru bildiğini yazıyorsun da doğru bildiklerin doğru değil işte biz de sana onu anlatmaya çalışıyoruz.Yazıyorsun yazıyorsun 1 tane elle tutulur kanıtın yok.Kırk yılın başında kanıt diye birşey göstersen o da saçma sapan montaj bişey çıkıyor,insanın aklıyla dalga geçer gibi...Ondan sonra burada ciddiye alınmayı bekliyorsun,olmaz bacım senin ayarındakileri kandırırsın ancak bu laf salatalarıyla,onun dışında da burada seni ciddiye alan ol-maz...

boş ver şekerim benim dedemde yumurtaya yomurta derdi,, avukata abukat derdi..

ne mutlu sana inancın doğrultusunda yaşayabiliyorsan ne mutlu sana gönlünden gelen bu aşkı GÜZELCE yaşaman dileğiyle..
Kimine göre en kötü huyum diye nitelendiren huyumdur bu
Tanımadığım yedi yabancıyı bile durdurup uyardığım çok olmuştur. Eşim bana bir gün sen iyi dayak yiyeceksin ama ne zaman Allah bilir diyor Şu israil mallarını boykot etme konusunda sanırım fazla abartıyorum ve israil ürünü alanlara ''Bakın bu yahudi ürünü bilginiz var mı?''Diyorum kimisi, aaa doğru mu, iyi o zaman almayayım diyor kimiside, bana ne o zaman Türkiye'de getirip satmasın diyorlar
Bir Fani KUL Olarak Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

dedim ya ne mutlu sana ben o kadarını yapamazdım herhal ama tahmin ediyorum bir tane ablamızda var bizim aman kızım namazınızı bırakmayın,, RABBİNİZİ anın diye hep telkin eder.. bir tatlıdır ki kendisi neyine kızıcam onun genede sen eşine kulak ver birazz..

diğer konuda sordum cevap vermedin sanırım görmedin.
Yerli tohum yerine israil tohumunu yasal olarak kullandıran partiye nasıl oy veriyorsun ?
Kullandığın bilgisayar,telefon,bilgisayar programı,yediğin ekmek (tohumdan dolayı) içtiğin içececek ,aldığın giyim ürünleri(çoğu kumaş imalatçısı ve satışçısı) israi ilden gelme yada üreticisi musevdaha çok sayarım.Şunuda söylemeden geçemeyeceğim israillilerin yada musevilerin icatlarını burada üretmeklede yerli malı yapmış olmuyorsunuz bunuda unutmayın .musevilerin amerikanın üzerindeki etkisini de biliyorsunuzdur.Yani amerikan malıda bir çeşit israil ürünüdür .
bir fani kul olarak seni uyarayım dedim.

ben cevap vereyimmi kito o kadar içlerimize girmişlerki o arkadaşta elimden geldiğince kullanmıyorum ve uyarıyorum diyor..ve zaten şu yaşamda elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışmıyormuyuzz....neden yazının sonunda dalga mahiyetinde bu yazı var....bir fani kul olarak seni uyarayım dedim...

benim takıldığım konu israil mallarını içimize sokan yasal olarak mecbur bırakan partiye hiç birşey söylemeyip sanki diğer partiler bu yasayı çıkarmış gibi konuşması arkadaşın.Yaşantımızda yerli malları ve üretimi istiyorsak önce eğitimle adım atmalıyız.Yalnızca dini konuşmalarla İHL açmakla üretimde yapılmaz icatta.Yapıldığı ve üretilediği söylenen yerli uçak ve silah fabrikaları nerede ? Nerede köy enistütüleri nerede doğru dürüst meslek öğreten liseler.
din elden gidiyor diye bir parti tutturup bize bazı lafları ,yapılanları unutturulmaya çalışılıyor.Bende buna uyanılmasını istiyorum.Kendi tuttuğu parti lideri sarmaş dolaşken israille,ticari ilişkiler en üst seviyeye çıkarılmışken biraz eleştirsin istiyorum.O partiyi tuttuğu için müslüman olduğunun altının çizilmesi beni rahatsız ediyor.Bir kul olarak yazmamım sebebi dalga geçmek değil ,dalga geçer gibi bizim kul olmadığımızı kendini akpli olduğu için sanki esas kul olduğunu belirten ve büyük harfle bir kul olarak yazan arkadaşa karşı bir imaydı.Hiç bir yazdığıma cevap vermemesinide anlamıyorum bunu da ayrıca belirtim.Bu kadar zenginliğinide açıklasın istiyorum.
bir laf var çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye.Haramsız kazanca inanırım ben yeterki açıklanabilsin.

Efedımızde ticaret yapmıştır,yahudilerle ticaret haram değilki,ha işin özü başka,eyvallah,lakın bızler ticaret yaparız,haram değil,boykot konusun geniş bir konu,evet elimden geldiğince edıyorum,ama ona kaldı ise yerli müslüman görünümlü yahudi zihnıyetlıleri ne yapıcaz,oda ayrı,ama herkez yapıyor bunu,kendı görüşüne,yada kendıne yakın olan esnafa,memleketlısıne gıtmek falan hep vardır bızlerde,ben esnafı çok seçerim,adam ıyı ıse pahalıda olsa gider alırım,lakın bu gıda işinde çok oyun var,yahudi olduğu içinde +hileler için biraz dıkkat,ha müslümandan yokmu sahtekar,malı bozuk çokk,

Konuşmuş veya yorum yazmış olmak adına, bilmediğim bir konuda yazmak istemedim
Ama yanlış hatırlamıyorsam ramazan bayramından bir kaç gün sonraydı tv'de yerli üretim tohumlarımızla ilerleme katettik diye bir haber izlemiştim ama şuanda dediğim gibi konuya vakıf değilim
Ama bak şimdi şu haberi gördüm http://www.tarim.gov.tr/BUGEM/Belgeler/Duyurular/Tohumda doğru bilinen yanlışlar.pdf
Bak bana hiç bir Allahın kulu israil ve yahudi malı kullanıyor diyemez!..
Deterjanda ''Bingo'' Telefonda Kore malı olan ''Samsung'' Gıdada ''Torku ve Ülker'' Kullanıyorum ve evime asla ''UNULEVER'' ürünü girmez giremez!...
Bu konuda hassasiyetimi beni tanıyan herkes bilir ve ben sadece kendim almamakla kalmaz çevremdeki herkesi de uyarırım hatta o derece ki, markette tanımadıklarımı bile uyararak ''Emri bil Maruf Nehyi Anıl Münker '' Görevimi yerine getirmeye çalışırım

bizde bu tırnak içindeki ni anlamadık ne demek ola bu

araştırmaya devam et ,bak ne güzel birbirimizi bilgilendirdik.Yerli tohumda aşama kaydetmek ne demek ? Var olanı yasaklayıp israil tohumuna mecbur etmeyi nasıl açıklar ki bu.Hayvancılık desen angus ithal ediyoruz,saman ya bildiğin samanı ithal ediyoruz.Kullandıklarının hepsi yerli üretim gibi gözüküyor muhtemelen sana.İcatlar ve teknolojiyi nereden alıyorlar ?Kore'nin Allah inancı yok yada hıristiyanlık çoğunlukta.Hani bir islam devleti söyle bana Türkiye hariç bu kadar ileri seviyede .Bana son 12 yılı söylersen yanılırsın.Kabullenebilseniz keşke Atatürk sayesinde ilim ve bilim gelişti.Tek derdimiz israil mi ? Dünyayı israil yönetiyor .Avrupaya ve amerikaya sırtını dayayıp araplara şirin gözükmeye çalışmak yalnızca siyasidir.Örnek olması gereken kişinin çocukları amerikada yahudilerin öncülüğündeki dünya bankasında çalışıyor.Bende israil dostu bu kişileride tutmamayı doğru buluyorum aynı zamanda.İsrail malı kullanmamak yanısıra.Bu arada beni tanımadan evin doludur diye laf söylemekte dinimizde yeri yok,haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…