Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

Kızlar bu bahsedeğim şeyle alakalı konu açmıştım ama çocuklara yönelikti.Bununla beraber çare Allah tan yapılan işler ise çareye giden yoldan geçer.
HACAMT duydunuz bilmem ama kanserden,şekere,felçlikten kısırlığa kadar bir çok rahatsızlığın çaresi imiş.Bir kaç yede hacamat olupta bebek sahibi olanlar felçlikten kurtulanlar olmuş.Belki çok fazla rahatsızlığı olmayanlar yada sebepsiz evladı olmayanlara çare olur.İsterseniz forumumuzda ve googlede konuyu araştırıp faydasını görenlerin bilgilerinden faydalanabilirsniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...ak-isteyenlere-formul-deneyin-yariyor-14.html

seyren valla ben de yaptırmak isterim ama kimi bulcamki diye düşünüyorum kanlı bi iş sonuçta iyi ellerde olmalı:26::26:

slm arkadaşlar güzel haberler alalım inş hem çıktığımız bu yol hemde hamiş olmak için bekleyenlerden haber

seyren valla ben de yaptırmak isterim ama kimi bulcamki diye düşünüyorum kanlı bi iş sonuçta iyi ellerde olmalı:26::26:

Canım bulunduğun şehirlerde bunun eğitimini almış yada yıllardır yapan insanlar bulabilirsin.Veya buraya bakabilirsin bulunduğun şehre göre haccamların listesi var.Hani bu işin ehli ve eğitim görmüş kişiler.
Hacamat Tedavisi | Hacamat Dernegi Onayli Haccamlar |

Canım ,benim annem 55 yaşında bildim bileli yapar ama hani annem olsun ben olayım bunun adının hacamat olduğunu artı sünnet olduğunu bilmiyorduk.Annem şu an bile hala yapıyor ama para için falan değil.Tanıdık eş dost akrabaya yapıyor.Banada yapacaktı dizimdeki ağrı ve aşırı asabi oluşumdan dolayı ama biz gününü kaçırdık.Özellikle ayın 17-19 ve 21. günleri ve buna tekabül eden en makbul gün Pazartesi ve hiç yapılmaması gereken gün ise Cuma olarak hadislerde bildirilmiş.Bunlar dışında yapılabilecek günler Salı ( Salı günü ayın, hicri 17′nci gününe gelirse hacamat için çok uygundur.)
ve Perşembe günü yapılması uygun olmayan günler ise Çarşamba-Cuma- Cumartesi ve Pazar günleridir.Hacamat yaparken dikkat edilmesi gerekenler evvela hijyen sonrasında hacamat öncesi ve sonrası 2 gün dikkat edilmesi gereken hususlar var.Birde şunu belirteyim hacamat yapılan bölgelere damar uzantısının yönünün tam tersine doğru çok ince kesiler yapılarak uygulanıyor.Bazıları bilmez damarları kesme durumu olabilir.O yüzden eğitim almamış yıllardır bu işin ehli olmuş birine yada eğitimli birine yaptırmak şart.Verdiğim linkten sana en yakın olan haccamı bulup bir ön görüşme yapabilirsin.
Dertte Allahtan devada canım.Bizim sizin arayışlarınız ise yol ayrımlarınızdır.

HACAMAT NE ZAMAN YAPTIRILIR? - www.hacamat.com

Son düzenleme:
Canım bulunduğun şehirlerde bunun eğitimini almış yada yıllardır yapan insanlar bulabilirsin.Veya buraya bakabilirsin bulunduğun şehre göre haccamların listesi var.Hani bu işin ehli ve eğitim görmüş kişiler.
Hacamat Tedavisi | Hacamat Dernegi Onayli Haccamlar |

Canım ,benim annem 55 yaşında bildim bileli yapar ama hani annem olsun ben olayım bunun adının hacamat olduğunu artı sünnet olduğunu bilmiyorduk.Annem şu an bile hala yapıyor ama para için falan değil.Tanıdık eş dost akrabaya yapıyor.Banada yapacaktı dizimdeki ağrı ve aşırı asabi oluşumdan dolayı ama biz gününü kaçırdık.Özellikle ayın 17-19 ve 21. günleri ve buna tekabül eden en makbul gün Pazartesi ve hiç yapılmaması gereken gün ise Cuma olarak hadislerde bildirilmiş.Bunlar dışında yapılabilecek günler Salı ( Salı günü ayın, hicri 17′nci gününe gelirse hacamat için çok uygundur.)
ve Perşembe günü yapılması uygun olmayan günler ise Çarşamba-Cuma- Cumartesi ve Pazar günleridir.Hacamat yaparken dikkat edilmesi gerekenler evvela hijyen sonrasında hacamat öncesi ve sonrası 2 gün dikkat edilmesi gereken hususlar var.Birde şunu belirteyim hacamat yapılan bölgelere damar uzantısının yönünün tam tersine doğru çok ince kesiler yapılarak uygulanıyor.Bazıları bilmez damarları kesme durumu olabilir.O yüzden eğitim almamış yıllardır bu işin ehli olmuş birine yada eğitimli birine yaptırmak şart.Verdiğim linkten sana en yakın olan haccamı bulup bir ön görüşme yapabilirsin.
Dertte Allahtan devada canım.Bizim sizin arayışlarınız ise yol ayrımlarınızdır.

HACAMAT NE ZAMAN YAPTIRILIR? - www.hacamat.com

çok teşekkür ediyorum valla çok makbule geçti..
Ankaradayım ben verdiğin listeden buldum birini...
inşallah en kısa zamanda bir görüşme yapmaya gidecem..

Merhabalar,
Ben 13 yıllık evliyim ve bunca zamana çeşitli tedaviler sığdırdım . yumurta takibi ve iki kez tüp bebek tedavisi . ilk seferde negatif fakat ikinci seferde pozitifi gördüm fakat bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim .
Bebeğimi kalbinin durmasının sebebi ile kaybettim . Gittiğim özel hastane bu konuda hiç bir şey söylemeden beni direk kürtaja çağırdı . oysa genetik testi bu düşükten sonra isteyebilirdi ki kendi imkanlarımla yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim .Sistem öyle bir sistem olmuşki kürtaj olur 3 ay sonra yeniden denersin olursa olur olmazsa eğer araştırılır . Ben 1 sene geçmesine rağmen bu tedaviyi yeniden deneyemedim maddi yetersizliklerden dolayı . Özel hastanelerin çoğu bu işi rant işine dökmüş durumda insanların duyguları ile oynamasınlar . Etrafımdaki herkes devlete git devlette yaptır dedi devlete gittim ama öyle ağır prosüdürler var ki devlette git gel git gel ...
Çalışan bir insanım günün 5 saatini hastane de geçirdim bu işimle ilgili sorunlara neden oldu . bu sistem ile iglili ciddi sorunlar var . çalışmasam devlete gidemem , çalışıyorum imkanlarından yararlanamıyorum !!! Tam her şey tamam derken bu sefer doktorun engeli çıktı karşıma .
Doktor bey bu sefer bana kilomun çok fazla olduğunu beni bu şekilde tedavi etmeyeceğiniz söyledi gönderdi . Tamam manken değildim belki ama benden kat be kat fazla kiloda olan 35 yaş üzeri kadınlar vardı tedaviye gelenler . ben kendisine bunu sunduğum zaman ise beni kabaca azarladı ve istediğimi tedavi eder istediğimi etmem cevabını verdi . Gerekli mercilere şikayetimi yaptım fakat kimi kime şikayet ediyorsun ki hekimin böyle bir şey söyleme hakkı vardır dediler önümü kestiler .
Demem o ki aslında ;
• Özel hastanelerdeki fiyatlar bence ele alınsın ilaç maliyetleri düşürülsün . Bir özel hastanede tüp tedavisi ortalama şöyle uygulama = 5.000 TL İlaç = 2.000 TL vatandaş zaten zar zor geçiniyor bu parayı toparlamak çok zamanını alıyor .
• Devlet hastanesinde uygulanan prosedürler kısaltılsın . uzun zamandır bebek sahibi olmamış mesela 5 sene üzerindekilere direk tüp bebek yapılsın 3 aşılama şartı kaldırılsın
• Devlet hastanelerinde doktorlar yeteri kadar hasta baksın fazlasına bakılmasın personel yetersiz ise hekim takviyesi yapılsın ki hekimler de haklı bir yerde bu çok özel bir durum ve yetişemiyorlar hastalara , ayrıca hastanelerde psikolojik destek için bir bölüm oluşturulsun kendimden biliyorum o dönemde ciddi sorunlar yaşamıştım .
• Bu konu çok hassas bir konu devlet ve özel hastanelere bu insanların içinde bulundukları durum izah edilsin ve yaklaşımlar buna göre olsun .
• Tüp tedavisinden önce çiftlere gerekli bütün testler uygulansın ... Alınan ilaçlar kortizon hormon ilaçlarıdır , defalarca eksik tedavi yerine gerekli herşey yapıldıktan sonra uygun tedavi yapılsın . Örnek Genetik test mecburi olsun hormon testleri gibi . Çünkü kısırlıkta ve tüp tedavisinde kan pıhtılaşması hastalığının rolü çok büyük , bunun araştırılması için illa çiftin bebek kaybetmesi ya da 2 kez düşük yaşamasını beklemesinler .

13 senedir içim kan ağlıyor her gece , Allah kimseye yaşatmasın , kimseye evlat hasreti vermesin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun . Yaşamayan hiç kimse ama hiç kimse bizi anlamıyor ... Bunu ancak benim gibi yaşayan insanlar bilir beni onlar anlar ...
Dilerim en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolar taşar ...

hayırlı cumalar arkadaşlarrr buradan çok çok güzel haberler almayı diliyorum inş

bende tüp bebekle anne oldum ıstanbulda bır hastanede tedavı gordum..
tedavı masraflarım 2100 euro.ılaclarım 1500 tl ve esımle bana bırkac test yapıldı onlarada 6000 tl verdım..

son durum; topiğin ilk sayfasındaki yazı gerekli ve ilgili mercilere bildirildi görüşme için randevu vermelerini ya da bize bir şekilde cevap vermelerini bekliyoruz.Arz ederim:KK42:
evet bizlerde meraktayız inş.güzel ve somut çözümlerle topiğimiz bayram yapar:KK9::KK9::KK9::KK9:
Merhaba Kazen ve sevgili arkadaşlar,
Öncelikle Kazen bu duyarlılığnızdan dolayı sizi gerçekten kutluyorum ve Allah razı olsun diyorum.Sevgili arkadaşlarım ben 2 evladı olan bir anneyim ama etrafımda o kadar çok anne olamayan insan var ki dertleri ile dertlenip bazen evladı olmayan anneler gibi ağlarım.
Yan komşum 55 yaşında hala öz evladı yok.Eşimin dayı oğlunun 20 yıldır,kendi öz dayımın 25 yıldır öz evlatları yok.(şimdi 13 yaşında evlatlık kızları var bende süt annesiyim:KK16:)
Arka komşumun 9 yıldır yoktu çok şükür 7 aylık kızı,14 yıllık arkadaşımın 9 yıldır yoktu şimdi 5 yaşında bir kızı var.
Rabbim olmayan herkeslere nasip etsin.O dilekten sonra olmayanları oldurur.
Konuyu hem aboneliklerime ekledim hemde fırsat buldukça takip ettim fakat 10 gündür yaklaşık ne oldu ne bitti kim ne yazdı hiç bakamadım.
Sizlerin hislerini sizler kadar anlayamasamda sizin gibi anne olmak için çabalamış olmayınca da bebeğini doğurduktan sonra özbacısının evladını (yeğenini)evlad edinmiş bir annein evlat hasretini sizler iin yazdım.Komşumla bayağı röportaj yaptım.Topladım belki hislerinize tercüman olur umuduyla kağıda döküp şimdide kalvyemden sizlere aktarıyorum.Umarım yazdığınız her kelime ışığınız olur.
Sizi komşumun evlat hasreti ve yaşadıkları ile başbaşa bırakıyorum.Sesinize ses olması dileğiyle.Bazı anne hayali olan anneler için geç kalınmış olsada sizler için geç olmaz umuduyla...

''Hep Altın Top hikayesi ile geceler boyu ağladım.Allahım bizede bir Altın Top verde Hacıyla(eşi) sabahlara kadar oynayalım dedim.Ama olmayınca olmuyor.Rabbim vermeyince isyan etmek,karalar bağlamak olmuyor.Şükretmek sabretmek teslimiyet göstermekten başka ne gelirdi elden.
Herkes seni anladığını söyler ama kapılarını kapattıklarında kimseler beni anlayamazdı.Her çocuklu evden ağlama gülücük kahkaha sesleri geldiğinde eksiklğim karanlık gibi çarpardı suratıma.Yolda sokakta daha birşey yokmu soruları ile kavrulurken akşam çökmeye başlayınca kafamı balkondan uzatıp Ayşe Alii ezan okunmadan evde olun kuzularım diyen bir anne olamadım.
20 yıl boyunca salya sümük gözyaşlarımı akıttığım mendillerle gezdim hastane hastane il il hoca hoca köşe bucak....7 yıl evlat diye diye yanarken insanlar artık senden hayır gelmez gözüyle baktılar,yok artık sizin çocuğunuz olmaz dediler,hep eksikmişim gözü ile gözüme değdiler.Bilmezler ki değidkleri gözüm değil yüreğim di....İçimde büyütemediğim birşeyler vardı elbet..Yarım insan muamelesi görmekten yorulmdum.Seni anlıyoruz diyenler anlıyordu ama yanımda iken.Kapılar ardına düşünce yalnızlık kimseler anlamıyordu halimden.
Bir melek büyütemedim belki içimde ama yüreğimde ne melekler büyüttüm.Senin oğlunu,Nazonun kızını,Sevim teyzenin torununu...Belki annelik yapamadım ama gözlerimle yüreğimle büyüttüm ben onları.
Hep ütü yapamamaktan,yemeği yetişrememekten yoruldum uyumuyor şikayetleri olan analara baktıkça keşke benbimde olaydı ütü yapamasaydım,işlerim yetişmeseydi dedim durdum.
Elbet bu bir imtihandı ama en zoruydu.Bu gerçekten bambaşka bir imtihan...

Bizim akrabalarda sülalede öyle 1-2 çocuğa neysin demezler.En az 7 en fazla 11 çocuk olmalı.Oysa ben 1 tane bulamamışken kimin anlamasını bekliyordum ki.
Kimileri hastalıkla,yoklukla,fakirlikle,malla mülkle denenirken benim gibilerde evlatsızlıkla imtihan ediliyor.Kimse bilmez bir patiği yıllarca kokladığımı,karnıma yastıklar koyup kendi kendime ağladığımı,geceleri olmayan bebeğin çığlıklaır ile uyandığımı.Yastıkları yırtarcasına tırnakladığımı.......
Keşke,lüks bir mutfağım olmasaydı,evim malım mülküm olmasaydı,ama bir evladım olaydı dedim durdum.
Silahların gölgesinde,savaşların tam ortasında büyümeye çalışan nice yetimler varken bana isyan etmek düşmez dedim sustum 25 yıl sonunda.Olmayınca olmuyor teslim ettim kendimi Rabbime...
O teslimiyet sonunda bacımı elektirik çarptı ve kaybettik.3 günlük bebesi (yeğenim)kaldı kimsesiz.İşte düğün ve cenaze dedikleri bu olsa gerek.Rabbim bana acılar içinden çekip ''Al! canını yaka yaka sana bir evlat veriyorum ''dedi sanki.
Büyüttüm şimdi 17 yaşında delikanlı bir oğlum var.
Ben doğurdum,ben büyüttüm minnacık kaşıklarla ben besledim.Uykusuz kaldım,aç kaldım ama canımdan can kattım yavruma.O benimdi sanki hiç başkasının olmamıştı.
İbrahim (a.s) İsmail'i (a.s)Rabbına nasıl kurban eylemekten kaçınmadı ise bu canımda evladıma evladımın ki Rabbime kurban olsun.
Rabbim olayan herkeslere Cennet kokusunu duymayı,ayaklarının altına Cenneti almayı nasip etsin.Benim ayklarımın altında bir cennet yok belki Rabbım bilir ama evimin içinde bir cennetim var.Allah onun canını sağ etsin.Evladın ı koklamak isteyen sabırlar verip tez zamanda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin...''

Sizler içinde yürek dolusu AMİN diyorum kızlar.Rabbim hepinize sağlıklı,imanlı,vatanına milletine hayırlı insanlar olacak,Allaha layık kul olacak ömürleri berektli Cennet kokulu melekler nasip etsin.
Evlatları ile sınan kullardan olmamanız dileklerimle..

merhaba ben ilk defa anneliği tatmış birinin kaleminden, duygularıma bu kadar tercüman olan bir yazı okudum.sizde gözlemleriniz ve diyologlarınız sonucu yazmışta olsanız bu yazıyı siz yazmasaydınız biz okuyamayacaktık....çok duygulandım,,çok ağladmı.hatta biraz bastırmaya çalıştığım duygularım su yüzüne çıktı yeniden.ama aynı zamanda mutlu da oldum.ÇÜNKÜ BİR ANNE BENİ ANLAMAYA ÇALIŞMIŞTI....teşekkürler.........

Sizi anlıyorum demek elbette yetmeyecek canım,bunu biliyorum ama sizi anlamaya çalışmak bile beceridir diyorum kendime.En azından benim var deyip çekilmiyorum bir kenara.Çünkü var olanı almak Rabbim için zor değil.Bu yüzden 2 yavrum olsa da bazen yokluklarını düşündüğümde çektiğim acıları sizlerin hiç olmayışı ile bağdaştırıp kalbimi acıtıyorum.Çünkü bir annenin acısı,benim acımdır.Hiç olmayışı,olup kaybetmiş olması benim yüreğimi her zaman yakmıştır.Dilerim ki o cennet kokusunu tadabilesiniz,dilerim ki geceleri ağlama sesi ile uyanıp aşı yapılırken ağlayabilesiniz.Dilerim ki çektiğiniz tüm sıkıntılar size mahşerde göz aydınlığı olur.

Evet dediğin cok doğru bizi bizden başka kimse anlayamaz. Acıkcası ben neler yapmadım ki, sıcak süte oturdum münasip yerlerimi yaktım:KK1::KK1: kaplıcaya gittim, kasığımı cektirip bağlatıp, hocalarada az gitmedim daha bir sürü şey kıskanmak kolay iş....
Rabbim bi gün dualarımızı kabul edeceğine inanalım ve bir birimize dua edelim.

Aynen hayatım bende hoca işine girdim dediğin gibi Allah çaresiz bırakmasın yapıyoruz öyle şeyler ama napalım. Kasık çektirme nedir ki onu duymadım zarar vermesin sana daha çok

topiğim,zde nasıl gelişmeler var acaba

Sizi anlıyorum demek elbette yetmeyecek canım,bunu biliyorum ama sizi anlamaya çalışmak bile beceridir diyorum kendime.En azından benim var deyip çekilmiyorum bir kenara.Çünkü var olanı almak Rabbim için zor değil.Bu yüzden 2 yavrum olsa da bazen yokluklarını düşündüğümde çektiğim acıları sizlerin hiç olmayışı ile bağdaştırıp kalbimi acıtıyorum.Çünkü bir annenin acısı,benim acımdır.Hiç olmayışı,olup kaybetmiş olması benim yüreğimi her zaman yakmıştır.Dilerim ki o cennet kokusunu tadabilesiniz,dilerim ki geceleri ağlama sesi ile uyanıp aşı yapılırken ağlayabilesiniz.Dilerim ki çektiğiniz tüm sıkıntılar size mahşerde göz aydınlığı olur.

çok sağolun gerçekten.ben ki en yakınlarımın bile beni anlamaya çalışmaktan dahi nekadar aciz olduklarını görünce ,çocuk sahibi olan birinin beni hiçbirzaman anlayamayacağına inanmıştım...oysaki anne olan beni daha iyi anlamalıydı diye düşünür dururdum.tıpkı sizin yaptığınız gibi...Rabbim evlatlarınıza uzun,hayırlı ve mutlu ömürler nasip etsin..demekki anlamak istemek yeterli oluyormuş,bunu gösterdiniz,demekki anne, anne olamayanı anlayabiliyomuş sağolun...:KK16::KK16:

merhaba aranızda tüpbebek raporu ile ilgili bilgisi olan varmı bilmiyorum ama tüpleri alınmış bir kadının normal yolla hamile kalamayacağı için tüpbebek raporu hemen verilirmi.?

merhaba aranızda tüpbebek raporu ile ilgili bilgisi olan varmı bilmiyorum ama tüpleri alınmış bir kadının normal yolla hamile kalamayacağı için tüpbebek raporu hemen verilirmi.?

evet canım eğerki elinde epikirz varsa tüplerin alındığına dair hemen rapor alırsınn

Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html

canım benim öncelikle biz kadınların sesi olduğun için sana teşekkür ederim.İnş sesimizi duyan olur bende kısaca olaak hikayemi anlatmak istedim 3 sene önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı ve sağ tüpümünde yapışık olduğunu tüp bebeğe baş vurmamı sölediler.6Ay sonra tüp bebek denemesi sırasında sağ yumurtalıklarımın benden habersiz alındığını öğrendim yıkıldım günlerce ağladım resmen kısır bırakmışlar beni yinede yılmadım tüp bebek tedavisine devam ettim ama sonuç 3 defa denememe rağmen negatif.Allahın izniyle 4, tüp bebek denememi bayramdan sonra deniyecem.Rabbim öncelikle evlat hasretiyle yanıp tutuşanları sevindirsin sonrada beni diyorum inş yazım bi yerlere ulaşır...

bi süredir hareket yok topikte varmı gelişmeler merakla bekliyoruz haberlerinizi inşallah hayırla sonuçlanır çabalarımız :KK43:

canımm ben de aynı duurmdayım rapor çıkartmayı düşünüyorumm bu seferki tedavimde...epikriz raporumu doktorum hemen verdi uğraşmadan alırısn merak etme dedi inşaallah dediği gibi hemen çıkartabiliriz raporumuzu..Allah yar ve yardımcımız olsunn..keşke rapor çıkartmayla bitse ama asıl ondan sonra stres başlıyor...
canım benim öncelikle biz kadınların sesi olduğun için sana teşekkür ederim.İnş sesimizi duyan olur bende kısaca olaak hikayemi anlatmak istedim 3 sene önce dış gebelik ameliyatı geçirdim sol tüpüm alındı ve sağ tüpümünde yapışık olduğunu tüp bebeğe baş vurmamı sölediler.6Ay sonra tüp bebek denemesi sırasında sağ yumurtalıklarımın benden habersiz alındığını öğrendim yıkıldım günlerce ağladım resmen kısır bırakmışlar beni yinede yılmadım tüp bebek tedavisine devam ettim ama sonuç 3 defa denememe rağmen negatif.Allahın izniyle 4, tüp bebek denememi bayramdan sonra deniyecem.Rabbim öncelikle evlat hasretiyle yanıp tutuşanları sevindirsin sonrada beni diyorum inş yazım bi yerlere ulaşır...

Allah cezasını versin bu tür doktorların:KK47::KK47::KK47:..zaten yeterince dert çekmiyormuşsun gibi onlar da vurmuşlar bir darbe:KK20::KK20::KK20:..inşaallah bu seferki tedavinde meleklerin Bekletmeden sağlıkla kucağınıza gelir:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:..ve inşaallah zorlu yolumuzda devletimiz istediğimiz düzenlemeleri yapıp maddi olarak kolaylık sağlar sesimiz duyup:KK16::KK16::KK16::KK16:

canımm ben de aynı duurmdayım rapor çıkartmayı düşünüyorumm bu seferki tedavimde...epikriz raporumu doktorum hemen verdi uğraşmadan alırısn merak etme dedi inşaallah dediği gibi hemen çıkartabiliriz raporumuzu..Allah yar ve yardımcımız olsunn..keşke rapor çıkartmayla bitse ama asıl ondan sonra stres başlıyor...

Allah cezasını versin bu tür doktorların:KK47::KK47::KK47:..zaten yeterince dert çekmiyormuşsun gibi onlar da vurmuşlar bir darbe:KK20::KK20::KK20:..inşaallah bu seferki tedavinde meleklerin Bekletmeden sağlıkla kucağınıza gelir:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:..ve inşaallah zorlu yolumuzda devletimiz istediğimiz düzenlemeleri yapıp maddi olarak kolaylık sağlar sesimiz duyup:KK16::KK16::KK16::KK16:

yok canım sorun olmaz Allah ın izni ile verirler.ama istedikleri tahlileri yaptırmak,evrakları hazırlamak ve kuruldan çıkmasını beklemek vakit alıyor.bende aynı durumdayım.evraklar bittikten sonra 1-1,5 ay çıkıyor sürmesi.açıkçası beni bu süreç çok strese sokuyordu.şimdi tedaviye başladım rahatım çok şükür.inşallah sonu hayrolur.Allah hepimizin yardımcısı olsun

X