Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

ellerinize sağlık bizim durumumuz bundan daha iyi anlatılamazdı

okurken hüngür hüngür ağladım tutamadım kendimi hele 2. hikaye bitirdi beni evet her ay beklemek ne kadar zor umutla bekleyipte kavuşamamak evlat beklemeyen anlayamaz bu duyguyu şuan çalışıyorum evladım canım ciğerim gelse çalışmayı falan düşünmüyorum ben onu çok bekledim kimselere amnet edemem her anını her saniyesini dolu dolu yaşamak istiyorum geceleri rüyamda değil koynumda görmek istiyorum artık allahım sabur ver bizlere sana isyan yerine dua edebilelim diye :KK43:((((((((((((((((((

Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html

çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık sonuna kadar destekliyorum hep üzüldüğüm bir konudur bebek hasreti bizi fazlası ile yorarken bide bu tedavinin masraflı olması işimizi dahada zorlaştırıyor hep 3 bebek yapın diyorlar ama bizlere yeterli fırsatlar tanınmıyor her kadının anne olmak hakkıdır ve devlet bu konuda her türlü desteği vermek zorundadır . ben 4 tedavi 2 ameliyat sonrasında meleklerime kavuştum hatta dr. hatası sebebiyle 3 ameliyat daha olup kalıcı bir rahatsızlığım oluştu . ve şunu diyebilirim ki tedavi dönemi sonrası hep masraf ve bu sektörde harcanan paralar çok ciddi umarım devlet sadece anne olmak isteyenlerin sessiz çığlığını duyar ve bu konularda düzenleme yapar.

Süper olmuş emeği geçen herkesin elline koluna sağlık:KK42::KK42:
İçlerinde bir hikaye vardı ki sanki bir zamanlar benim yazdıklarımla aynı duyguları ve cümleleri yansıtmış satırlara..Biran dedim ki pcden yazımı almışlar:KK1:Demekki anne olmayı bekleyen herkes tek bir kalp ve düşüncede hareket ediyor gerçekten..
Güldüğüme bakmayın tabi ,her satırı okurken ağladım aslında:KK43:Rabbim yardımcınız olsun İnşallah.Allahın izniyle herşey çok güzel lucak:KK19:Dualarım sizlerle ...

hikayelerin hepsinde biraz ben biraz sen varız yaşananlar detaylarda farklılıklar göstersede özünde duygular aynı...
umuyorum ki bu girişimimiz bir yerlere ulaşacaktır:KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar rica ediyorum önerilerinizi yazıya eklenmesini veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bana yazın. Kalemi iyi olan biri yazıyı yeniden elden geçirebilir.

emeğine sağlık inşşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: GÜZEL HABERLER GELECEK MERAKLA BEKLİYORUZ :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bence artık ellemeyelim biraz da sade olsu nzira bunu sonuna kadar okutabilmem için bu kadar sade olmasını çok istedim sadece 2 konuda örnekleme yaptık 2 hikaye paylaştık. Bunu sunarken karşı tarafı da (tok açın halinden anlamaz) çok sıkmayalım. Bence bu hali ile ben gerekli yerlere sunuyorum ....

kazen ne diyecegimi bilemiyorum gercekten öyle bi anlatmıssınki gözyaslarıma hakim olamadım ya allahım inşallah bu yakarıslarımızı duyarlar eline emegine yüreğine sağlık canım

Bence artık ellemeyelim biraz da sade olsu nzira bunu sonuna kadar okutabilmem için bu kadar sade olmasını çok istedim sadece 2 konuda örnekleme yaptık 2 hikaye paylaştık. Bunu sunarken karşı tarafı da (tok açın halinden anlamaz) çok sıkmayalım. Bence bu hali ile ben gerekli yerlere sunuyorum ....

bence de en sade şekliyle sunulmalı zaten dikkat çektiğimiz konularda iyileştirme yapıldığında ciddi rahatlamış olacaz...

emeği geçen herkesten Allah razı olsun.yüreğinize,emeğinize sağlık.bende çok beğendim.arkadaşların dediklerini yinelemek istemiyorum.ben bu konuda Fatma Şahin e güveniyorum.duyarsız kalmayacaktır diye düşünüyorum.nede olsa oda bi kadın.hikayeleri okuyupta duygulanmayacak kadın yoktur diye düşünüyorum.

Buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama yazmamda sakınca yok 2 gün önce Sn. Fatma Şahin'in talimatı ile danışmanlarından biri beni aradı. Bu dökümanı beklediklerini ifade ettiler. Hafta sonu belki 1-2 düzenleme de yapıp son halini göndereceğim. İmza toplatalım denmiş ama o artık eski bir yöntem şimdi en azından kolayca yetkili yerlere ulaşabildiğimizi gördüğümden dolayı bunu aktif etmeyi açıkçası şu aşamada çok geçerli görmedim.

çok güzel bir çalışma olmuş.orada yayınlanan hikayeler kimindir bilmiyorum ama, aslında hepimizin.......herkesin ellerine sağlık.güzelliklerle sonuçlanmasını diliyorum...

Buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama yazmamda sakınca yok 2 gün önce Sn. Fatma Şahin'in talimatı ile danışmanlarından biri beni aradı. Bu dökümanı beklediklerini ifade ettiler. Hafta sonu belki 1-2 düzenleme de yapıp son halini göndereceğim. İmza toplatalım denmiş ama o artık eski bir yöntem şimdi en azından kolayca yetkili yerlere ulaşabildiğimizi gördüğümden dolayı bunu aktif etmeyi açıkçası şu aşamada çok geçerli görmedim.
akrabalar köstek olurken sen destek oluyosun ya Kazen daha ne diyeyim,
Allah evladının güzel günlerini göstersin sana :128::118::81::81::KK9::KK9::KK9:

canım bu kök hücre çalışmaları türkiyedede yapılıyomu???
tam bi bilgim yok ama anladıgım kadarıyla kök hücreden veya yağ hücrelerinden sperm yapılım erkeğe aşılanması gibi bişey...
ben çok fazla bilgim olmadıgı için bilmiyorum o yüzden maddelere yazmadım yanlış bişey yazmamak için..

canım henüz türkiye de denenmeye başlanmadı maalesef yurt dışı hakkında da net bir bilgi yok sadece farelerde denendiğini ve başarılı olunduğunu biliyorum eğer ki insanda denenecekse biz seve seve ilk olabiliriz ama bu konu çok ağır ilerliyor maalesef izin çıkmasını bekliyolarmış deneme yapabilmek için okuduğum araştırdığım kadarıyla aktarıyorum.çok acı umudunun sadece bi şeyde olması dört gözle bekliyorum şimdi kök hücre gelsin varım yoğum feda olsun ama gelsin.Rabbim sağlık versin çalışıp kazanılır para ama sadece evlat kokusunu bende bizde duyalım hasretim son bulsun sonra herşey yerine geri gelir.bu arada erkekten alınan yağ hücresi veya kök hücrelerden sperm elde edilip labarotuar ortamında bazı ilaçlarla geliştirilip sperm haline getiriliyor ve testislere tekrar enjekte ediliyor yada direk kadından yumurta toplanıp embriyo haline getiriliyor gibi bişeyler karışık işler yani biraz.çok araştırmaktan bütün bilgiler birbirine girdi bende kusura bakma.

Bugüne kadar rastladığım en yararlı konu gercekten tebrikler, inşallah amaca ulaşılır..çünkü gercekten bu yolda yasanilan ilk sorunlardan biri maddiyat ne yazikki.
Yavruma ulaşmak icin harcadığım paraların hepsi heleli hoş olsun ama olmayınca yapacak bisey olmuyor beklemekten başka,zaman geciyor yas 40 oluncada devlet kural koyuyor,umarım mantıklı bir yasa uygulanır bizler icin
2011-hastane:2200 Euro+ilaç:1500 tl
2012-laparoskopi ameliyatı:1750 tl tanıdık vasıtası ile
2013-hastane:4000 tl+ilaçlar:2000 küsür
2013- dondurulmuslar transfer edilecek inşallah:1000 tl
Son Dr umdan Allah razı olsun ücretsiz dondurulmuş embriyo saklıyor ve transfer ücreti bi çok yere göre uygun,oda bizler gibi insanlara elinden geleni yapmaya çalışan bir hekim,inşallah önce Rabbimin sonra onun vesilesiyle yavruma kavuşacağım..bu yolda uğraş veren tüm insanlara bol şanslar diliyorum,Allah hepimizin yardımcısi olsun,canımıza katindan hayirli canlar katsın inşallah...

BEN BU İŞİDEN GÜZEL SONUÇ ÇIKACAĞINI BİLİYORDUMMM En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sayın Kazen konuyu takıpteyım...Tekrardan bır baba olarak anne olmak ısteyen bunca kadının sesı oldugun ıcın duyarlılıgın ıcın sozde degıl faaliyette katkını sundudugun ıcın ve en onemlısı zamanını verdığin için tekrardan teşekkürler....

..Bu konuda belkı uzun zaman alacak ama ben guzel sonuçlar alacagına ınancım sonsuz.....

Alınan en ufak guzel bır haberde bıle bırçok kişinin duasını alıyorsun...

Rabbım evladını analı babalı saglıklı huzurlu buyutsun...

Ve evladını yuregı guzel ınsanlarla sureklı karşılaştırsın...Hepımızın cocuklarını...

Kazen süpersın
bınlerce kadının sesını duyurdun tebrık edıyorum senı
çok önemlı bı konu bu, umarım kımse bu durumu yaşamaz

En Büyük KK:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kazen süpersın
bınlerce kadının sesını duyurdun tebrık edıyorum senı
çok önemlı bı konu bu, umarım kımse bu durumu yaşamaz

En Büyük KK:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKKADINLARIN SESİNİ BİR ERKEK DUYURUYOR :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: BİZLERİ BİR ÇOK KİŞİ (kadınlar bile)ANLAMAZKEN BİR ERKEK ANLAYIP DESTEK OLUYOR :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bu mu dur?budur!sizi ayakta alkışlıyorum patron.yüreğinize sağlık.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ...

X