Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

Sevgili Kazen öncelikle herşey için minnet dolu teşekkürler.Beni ağlatan bedduana da yürekten amin diyorum.

Ve günlerdir bilgi toplayıp,yazılan her hikayeyi ayrı ayrı okuyup değerlendiren,diğer taraftan araştırmalar yapan diğer arkadaşlarımada çok ama çok teşekkürler...herşey gönlünüzce olsun...

Burada hikayesini anlatan ,şikayetlerini dile getiren herkese benden sevgi ve saygı......

Ve yarası durmadan kanayan,anne olabilmek için varını yoğunu vermeye hazır güzelim anne adayları sizede benden sevgi ve dua....

aslında duam hepinize...

evladı olanlara evlatları ile birlikte hayırlı.sağlıklı, güzel ve çok mutlu uzun ömürler,olmayanlara tez zamanda hayırlı ,sağlıklı yavrular dilerim Rabbimden...hepiniz sevgiyle kalın.....yüreği güzel insanlar....

Son olarak adeta bu yalvarışlarımıza olumlu yanıtlar alabileceğimize inanmak istediğim herkese de şimdiden teşekkürler...yok alamaz isek te..............sözün bittiği yerdir....

http://www.change.org/tr/kampanyanı-başlat

imzakampanyam.com - online imza kampanyaları | İmza Kampanyam İmza kampanyaları, başarılar, imza kampanyası nasıl düzenlenir? | blog.imzakampanyam.com

imza.la - imza kampanyası

en iyisi change.org olabilir diye düşünüyorum. Kazen ve diğer arkadaşlar, linklere bi bakarmısınız, konu toparlanmak üzere ise artık imza kampanyasına yaklaştık demektir. Kazenin destek verdiğini söylediği siteye girdim ( Kadın Doğum Doktorları - Tüp Bebek Merkezi ) bu sayfanın linkini koymuşlar iyi olmuş ama arkadaşlara tavsiye ettiğimde dedilerki ee nasıl katılcaz... yani millet tıkla destek ver gibi bişey bekliyor sanırım. Biz burda alt yapısını tamamlayalım da, artık daha geniş bi kitleye duyurmaya çalışalım. Diyorum ben, sizce?

kazencim öncelikle topik için çok tesekkür ederim emegine saglık canım benim şikayetlerimde sunlar olucak devletlerde asılama olmadan tüp bebek raporu vermiyolar bide yas sınırlaması var ben 23 yasın altıns-dayım ama 5 senellik evliyim ve cocugum olmuyo napimm bide 23 yasımımı bekliyim devlet bana iğneli asılamayı bile yapmıyo mecburen özele gidiyoruz dünyanın parasına cıkıyo bide tek embriyo transfer ediyolar 2 yasak zaten bi dünya para harcıyoruz tek sansımız oluyo eee 2 yapmaya nerden bulcaz bunları düşünmeleri lazıjm

Eşim artık sokakta gördüğü her çocuğu sevip okşar olduuu

Birgün konu amacına ulaşır ve herkes sevinir,sonra da bebişlerin resimleri için ayrı topik açmak nasip olur İNŞAALLAH

---..

geçen 2ay önce ki 4. tüp te.. transfere girememek neymiş onu öğrendim, içimin ateşi 1ay gitmediydi

transfere girememek ne demek bana sor
6 kere tüp denedik ama sadece 1 kere transfer oldu
geri kalan 5 tedavimde transfer olmadan iptal oldu
hatta 2 seferinde opu bile olmadı
o kadar hormonla şiştiğimle kaldım
ve daha önce de yazdığım gibi tedavilerimin hepsini özelde kendi imkanlarımızla yaptırdık
bu arada 33 yaşındayım çok gençte sayılmam ........

Erkekler için olan bölümü diğer bölümlerdeki gibi çok ivedi olarak bir arkadaş toparlarsa çok sevineceğim...

belki resmi yazışma sık sık yaptığımdan olabilir ki, okurken daha resmi dille yazılabileceğini düşündüm. gerek var mı, emin değilim. bir de maddeleri önem sırasına göre sayı ile sıralamak iyi olabilir. ayrıntı vermeden önce başlıklar halinde özet sıralama yapılarak konunun bütününe göz atma şansı tanınabilir. 1-psikolojik danışmanlık 2-konaklama gibi kısa kısa.

Erkekler için olan bölümü diğer bölümlerdeki gibi çok ivedi olarak bir arkadaş toparlarsa çok sevineceğim...

Birinci sayfadan itibaren kişilerin yazdığı erkeklerle ilgili talepleri mi toparlamamızı istiyorsunuz. Doğru anladıysam ben başlayayım okumaya.

kazen yine sen daha iyi bilirsin ama naçizane fikrimi söylemek istiyorum. twitter'da tıklatınca bu sayfa açılıyor ama destek verecek büyük kitlenin şimdiden 60 küsür sayfayı bulan bu mutfak çalışmasını okuyacağını sanmıyorum. daha kısa bir metin olarak paylaşmak daha mantıklı geliyor. yani mesela üzerinde çalışılan metnin yayınlanması gibi. ama dediğim gibi sizler daha iyi bilirsiniz.

kazen, işyerindeyim. mesaim 10 dk sonra bitecek. 1-15 sayfalar arası tek tek okudum. erkeklerle ilgili işe yarar yaramaz tüm yazanlar şunlar:
Eşlere yapılan genetik tahlillerin ücreti yüksek
Eşlerin ailesi çok anlayışsız
Eşlerin eski evliliğinden çocuğun olması
Eşin iş değiştirmesi durumunda sigorta durumu
Erkek için:
Sperm Bankası: Sperm örneği analiz edilir, dondurulur ve gelecekte kullanılmak üzere saklanır.
Testis Dokusu Dondurulması: Sperm üretimini sağlayan testis dokusu hücrelerinin ameliyat ile alınır, analiz edilir, dondurulur ve saklanır.
Testisten Sperm Alınması: Ameliyat ile IVF tedavisinde kullanılabilecek sperm hücrelerinin bulunduğu testis dokuları bulunur, ileride kullanılmak üzere dondurulur.
Sperm sayısı azlığı (azosperm)----> talep yazılmamış

ilki hariç diğerleri talep şeklinde değil. olsun. ben hepsini yazdım. akşam müsait olmazsam müsait olan arkadaşlar devam etsin. yrn okur tamamlar doğru düzgün metne çevirir yazarım Allah'ın izniyle.

yazıya sizin kaleminizden hikayeleri eklemeye ÇALIŞIYORUM, sadece çalışıyorum

mahvetti bu yazılar beni...

üzgünüz böyle bi sayfa yok dio :44: twitime girip yaptım yine aynı sonuc çıktı

bence samimi bir dille yazılması daha iyi gibi hazırlanan metin yinede siz bilirsiniz..

birde bu şekilde mi sunacaksınız? yoksa taslak mı daha bu?

örneklerin kırmızı yazı rengi yerine ve metindeki önemli gördüklerinizin altı çizili olması yerine eğik italik olsa... daha iyi olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…