- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.460
çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle kötü günler göstermesin inşallah..
okurken nedense hiç şaşırmadım o kadar doğal geldiki bana başımızdan kayınvalidem kanser olunca buna benzer şeyler geçti o nedenle paranın döndüğü insanların müşteri gibi görüldüğü bir hal almış sağlık sektörü..senin benim param vardıda ameliyatlar oldu parası olmayanlar nolcak peki direk ölsün ya da felç geçirsinsöylenecek çok şey var yetercim ama hangi birini anlatacazki
Arkadaşlar, doktora cvp yazmayacaktım ama yazdım. bu konuda burayı daha da oyalamayacağım. burada daha yapıcı şeyler yazacağım. bilginiz olsun diye son kez yazıyorum.
Açıkçası hiç bir tüp merkezi ile çalışmadığım gibi tüp bebek tedavisi görecek bir hasta da değilim. Yalnızca yaşadığı sorunları dile getirmeye çalışan yüzlerini bile görmediğim insanlara belki bir yardımım olur diye sektörün önemli isimlerini araştırdım ve size tesadüfen değil, yetkinliğinize güvenerek yazdım. İnsanların bir konuda yardım istemesi, sesini duyurmaya çalışması kimsenin işi değildir belki ama herkesin eşit hakkıdır. Belki bu ses duyurma çabası işe yaramayabilir, biz halk olarak devletin üst yönetimlerinde neler döndüğünü bilemeyiz. Belki bizim yardım çağrımız kadar masum değildir orada işler. Değerli vaktinizi, size yazmamın altında aradığınız amacın önceki mailde yazdıklarımdan farklı olmadığını söylemek için aldım. İyi günler...
siz daha beterini tadın emi olacak çocuklarınız ile ....
eğer beteri böyle duyarlı ve akıllı bir çocuğa sahip olmak ise AMİN o zaman :)
güzel beddua değil mi : )
Garanti yerlere ulaşacak isteklerimiz canım endişen olmasın.
Basit bir dilekçe hazırlayıp öylesine bir başvuru şeklinde kalmayacak.
Ben inanıyorum duyarlı yetkili kişiler vardır birileri sesimizi duyacak.
Bu iş ciddi bir sektöre dönüştü artık müşteri olarak görülüyoruz.
Buna bir yerde son verilmeli...
Bu arada en büyük desteği
Bahçeci Gruptan ve konumuzu tanıtan Kadın Doğum Doktorları - Tüp Bebek Merkezi sitesinden aldığımızı da ifade etmeliyim.
GÜNAYDIN KIZLARRRR
bunlar birde dr olup hasta pikolojisinden anlayacaklar
lütfen mesajımı beğenmeyin,
demogoji de değil
ama yaşadıklarımı yazasım geldi...
bu sabah oğlumu da yanıma alıp 4 tane tüp bebek merkezini bu konu ile görüşlerimi bildirmek üzere gezmeye başladım (sabah 09:00 dan 18:00 e kadar tüm saatleri bu randevular ile doldurdum)
konuyu nalattım hangi merkeze gittim ise muhteşem elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz bizimde sıkıntılarımız aynı cevabını aldım bu konuda çok mutlu oldum amaaaaa
gelişmeleri yazmak için öğlen siteye bağlandığımda (yemek yerken hemde) oğlum
- baba bu site kadın sitesi senin orada ne işin var hem ben çok yoruldum sabahtan beri bunlardan bahsediyorsun çok yoruldum ne olur artık sözlerini tut yoruldum
dedi.
- hem o site kadın sitesi annem giriyor senin ne işin var orada ?
demez mi ? geçen hafta hastaydım benle zaman geçir artık ne olur dedi ama daha 2 randevum daha vardı. akşam olduğunda beni anneme bırak dediğinde dank etti ama iş işten geçmişti.
ey başbakan o "3 çocuk" sözün için ben bu kadar uğraşırken, oğlumun geri kazanamayacağım bir günümü yerken beni bu konuda mahçup edersen inan hakkımı helal etmem...
RTE bana 1 gün borçlusun hemde telafisi olmayan bir gün. Yıllarca uğraştığım oğlum için 1 gün borcun var.
Seni tek bir şartla affederim bu duyguyu bu mesajımı okuyan herkes tadarsa....
lütfen mesajımı beğenmeyin sadece bugün 9 saat içinde yaşadıklarım....
siz daha beterini tadın emi olacak çocuklarınız ile ....
valla bende bu duaya amin derim
onlarda zaten biraz vicdan, biraz merhamet olsa ki bu sekilde davrandıkları için, vallahi istifa etmeleri lazım görevlerinden..
Ama ne yazık ki.. Para tatlı geliyor onlara.. Vicdanı arama bile !
Allah onların gözlerini , yerin altına girdiklerinde doyursun derim ben !
Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Başa gelmeyince birçok şey bilinmiyor malisef. Eşimin azosperm olduğunu bilmeden önce derdimki ya tıp o kadar ilerledi. Ne demek çocuğum olmuyor. Tüp bebk diye bişey var. zannediyorumki koyunca oluyor. Düşünün o kadar yani. Yani okuyan araştıran birisi olmama rağmen. Sonra azospermle tanıştım. Hala diyorumki olsun transferden sonrası kolay. Nasılsa bende sorun yok. Değilmiş malisef o kadar basit değilmiş. Onun için bizi anlayacaklarını sanmıyorum. Sevgili Kazen inşallah amacımıza ulaşırız. Onlara bişeyleri anlatmanın zamanı geldi. Bas bas bağırıyorlar 3 çocuk yapın diye. Bizlerin önünü açın bak kaç çocuk yapıyoruz. Durumu ne kadar iyi olursa olsun bu tedavi insanı bitiriyor. Bırakın zaten çocuğu olan yapıyor. Olmayanlara destek verin.
onlarda zaten biraz vicdan, biraz merhamet olsa ki bu sekilde davrandıkları için, vallahi istifa etmeleri lazım görevlerinden..
ama ne yazık ki.. para tatlı geliyor onlara.. vicdanı arama bile !
Allah onların gözlerini , yerin altına girdiklerinde doyursun derim ben !