Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

konuyu yeni gördüm mailime haber gelmiş cok sevindim keşke gerçekleşse ben bu mektubun emine erdoğana atmanızı daha mantıklı buluyorum..daha iyi olmaz mı?

çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle kötü günler göstermesin inşallah..
okurken nedense hiç şaşırmadım o kadar doğal geldiki bana başımızdan kayınvalidem kanser olunca buna benzer şeyler geçti o nedenle paranın döndüğü insanların müşteri gibi görüldüğü bir hal almış sağlık sektörü..senin benim param vardıda ameliyatlar oldu parası olmayanlar nolcak peki direk ölsün ya da felç geçirsin:KK19::KK19::KK19:söylenecek çok şey var yetercim ama hangi birini anlatacazki:KK19::KK19::KK19:

ya ben bu konularla ilgili direk küfürden başlıyorum ama o durmdayken seçme şansın olmuyor bir tafata bir hayat diğer tarafda istismar becburen parayı bulup hayatı kurtarmaya çalışıyorusnnn ama dr bu hale getiren yasalardır BİZ 2009 YILINDA BU PRO LARLA ÜNVRS İÇİNDE 120 TL VERİP MUAYENE OLUYORDUK VE 1 AY BOYUNCA KONTOL OLUYORDUK AMELİYATLAR İÇİNDE ÜCRET TALEP EDMİYORLARDI FAKAT TAM GÜN YASASI İLE HEPSİDE ÖZELE GİTTİ BURADADA DİLLERİ NEYE DÖNERSE ONU İSTYORLAR VİCDANLARI NEYİ EL VERİRİSE ONU YAPIYORLAR

Son düzenleme:
Arkadaşlar, doktora cvp yazmayacaktım ama yazdım. bu konuda burayı daha da oyalamayacağım. burada daha yapıcı şeyler yazacağım. bilginiz olsun diye son kez yazıyorum.

Açıkçası hiç bir tüp merkezi ile çalışmadığım gibi tüp bebek tedavisi görecek bir hasta da değilim. Yalnızca yaşadığı sorunları dile getirmeye çalışan yüzlerini bile görmediğim insanlara belki bir yardımım olur diye sektörün önemli isimlerini araştırdım ve size tesadüfen değil, yetkinliğinize güvenerek yazdım. İnsanların bir konuda yardım istemesi, sesini duyurmaya çalışması kimsenin işi değildir belki ama herkesin eşit hakkıdır. Belki bu ses duyurma çabası işe yaramayabilir, biz halk olarak devletin üst yönetimlerinde neler döndüğünü bilemeyiz. Belki bizim yardım çağrımız kadar masum değildir orada işler. Değerli vaktinizi, size yazmamın altında aradığınız amacın önceki mailde yazdıklarımdan farklı olmadığını söylemek için aldım. İyi günler...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dün eşim sperm tahlili vermişti bugün sonucunu aldık yine sıfır azosperm yazıyordu kağıtta, eşim arabada beni beklerken ben elimde bomboş kağıtla eşimin yanına gidiyorum ağlıyarak içimdende kızım kurtuluşunuz yok bu dört duvar arasında kısdınız kaldınız yine dedim durdum kendi kendime :KK43: tabi eşim beklemiyordu olumlu bi sonuç, ama yinede çok üzüldü sonra arabada bana bağırdı çağırdı sanki suçlusu benim (niye onu zorlamışım tahlil vermesi için diye benimkide bi umut ya 1,2 çıkış olur belki diye ) eşim: hastane beni yoruyor evlendim evleneli çocuk muhabbeti sıkıyor beni, daha dün bir arkadaşım oğlum hiç gelmionuz vs demiş bizimkiside bana diyorki adama nasıl diyim oğlum senin 4 tane çocuğun var ben sana nasıl geleyim benim çocuğum yok vs diye içinden geçirdiklerini söyledi üzüldü... eşim bazen hiç takmıyormuş gibi gözüksede baya takıyormuş çocuksuzluğu...ya sabır...Allah güç kuvvet versin hepimize.

lütfen mesajımı beğenmeyin,
demogoji de değil
ama yaşadıklarımı yazasım geldi...

bu sabah oğlumu da yanıma alıp 4 tane tüp bebek merkezini bu konu ile görüşlerimi bildirmek üzere gezmeye başladım (sabah 09:00 dan 18:00 e kadar tüm saatleri bu randevular ile doldurdum)

konuyu nalattım hangi merkeze gittim ise muhteşem elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz bizimde sıkıntılarımız aynı cevabını aldım bu konuda çok mutlu oldum amaaaaa

gelişmeleri yazmak için öğlen siteye bağlandığımda (yemek yerken hemde) oğlum

- baba bu site kadın sitesi senin orada ne işin var hem ben çok yoruldum sabahtan beri bunlardan bahsediyorsun çok yoruldum ne olur artık sözlerini tut yoruldum

dedi.

- hem o site kadın sitesi annem giriyor senin ne işin var orada ?

demez mi ? geçen hafta hastaydım benle zaman geçir artık ne olur dedi ama daha 2 randevum daha vardı. akşam olduğunda beni anneme bırak dediğinde dank etti ama iş işten geçmişti.

ey başbakan o "3 çocuk" sözün için ben bu kadar uğraşırken, oğlumun geri kazanamayacağım bir günümü yerken beni bu konuda mahçup edersen inan hakkımı helal etmem...

RTE bana 1 gün borçlusun hemde telafisi olmayan bir gün. Yıllarca uğraştığım oğlum için 1 gün borcun var.

Seni tek bir şartla affederim bu duyguyu bu mesajımı okuyan herkes tadarsa....

lütfen mesajımı beğenmeyin sadece bugün 9 saat içinde yaşadıklarım....

siz daha beterini tadın emi olacak çocuklarınız ile ....

eğer beteri böyle duyarlı ve akıllı bir çocuğa sahip olmak ise AMİN o zaman :)

güzel beddua değil mi : )

şu topikte bulunun arkadaşlarım için bundan güzel beddua olamaz :)

İnşallah bu emeklerimiz boşa çıkmayacak ve isteklerimiz gerekli yerlere ulaşacak.buna çok inanıyorum çünkü çok dualar edildi,çok çabalar harcanıyor.

Garanti yerlere ulaşacak isteklerimiz canım endişen olmasın.
Basit bir dilekçe hazırlayıp öylesine bir başvuru şeklinde kalmayacak.
Ben inanıyorum duyarlı yetkili kişiler vardır birileri sesimizi duyacak.
Bu iş ciddi bir sektöre dönüştü artık müşteri olarak görülüyoruz.
Buna bir yerde son verilmeli...

evt evt .. aynen katılıyorum ..
sanki ;
--- hangi hastadan ne kadar koparabilirim.. ?? !!..... durumuna gelmişler..
vallahi çok yazık..alıyolar alıyolar doymuyorlar..

OYSA BİZ BİRTANE EVLADA BİLE DOYABİLİRDİK.. =(

bizlerden fazlasıyla alan dr lara helal etmiyorumm.. kesinlikle etmiyorum..!

ki 3. tüp de benim... zaten 3 yumurtam oldu o ay, sene 2010.. bize dedikleri..
--işte şu aşamada şu kadar verirseniz, % 30 şu başarı sağlanıyo..
bizde .. tmm hadi yapılsın, yeter ki şu 3 yumurtadan çok bi başarı beklemiyorduk, bari 1 tane evladımız olaydı..
--ve 2. olarak yine, şu işlem var yapılsın mı, işte % şu kadar başarı sağlanabiliyo..
bizde ; tmm o da yapılsın..
diyerekten verdikte verdik..
en sonnuda ne olduu...?
O 3 yumurtamdan, 1 tanesi bölünmeye başlandı ..
ve O birtanesinin de 6 hücreliyi transfer etmisler bana..
ki bunu bikaç sayfa önler de de yazmıstım.. ZATEN TUTUNMASI BANA BİR MUCİZE GİBİYMİŞ !
HANİ ? O % 30 dedikleri başarı nerde kaldı ??!!!
yani kendilerine ne kadar düşecekse, o kadar isteyebiliyorlar ..
bu iş ticaret işi değil..!!!
BU İŞ, GÖZÜMÜZÜN NUR' U diye adlandırdığımız varlıklara kavusmada, umuda yolculuğumuzdur...
bu bizim onlara muhtaç olmamız hiç değil ama..
derdi veren Allah, dermanı da dr larda buluruz diye, BİR UMUTT gidiyoruz onların eline..
Allah'ımm kurtarsın , kendi çıkarları için eğer ki bizlerden fazla fazla alıyorlarsa !!!
zaten bizler yeterince doyduk, tükendik..
AMA ONLAR DOYMAMIŞLAR, DOYMUYORLAR..!
Bizlerden aldıkları fazla fazla paralarla alınıyor o yatlaR, katlar, villalar ! E BİZE DE YAZIK YANİ !

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRRR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bunlar birde dr olup hasta pikolojisinden anlayacaklar :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

onlarda zaten biraz vicdan, biraz merhamet olsa ki bu sekilde davrandıkları için, vallahi istifa etmeleri lazım görevlerinden..
ama ne yazık ki.. para tatlı geliyor onlara.. vicdanı arama bile !
Allah onların gözlerini , yerin altına girdiklerinde doyursun derim ben !

Son düzenleme:
lütfen mesajımı beğenmeyin,
demogoji de değil
ama yaşadıklarımı yazasım geldi...

bu sabah oğlumu da yanıma alıp 4 tane tüp bebek merkezini bu konu ile görüşlerimi bildirmek üzere gezmeye başladım (sabah 09:00 dan 18:00 e kadar tüm saatleri bu randevular ile doldurdum)

konuyu nalattım hangi merkeze gittim ise muhteşem elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz bizimde sıkıntılarımız aynı cevabını aldım bu konuda çok mutlu oldum amaaaaa

gelişmeleri yazmak için öğlen siteye bağlandığımda (yemek yerken hemde) oğlum

- baba bu site kadın sitesi senin orada ne işin var hem ben çok yoruldum sabahtan beri bunlardan bahsediyorsun çok yoruldum ne olur artık sözlerini tut yoruldum

dedi.

- hem o site kadın sitesi annem giriyor senin ne işin var orada ?

demez mi ? geçen hafta hastaydım benle zaman geçir artık ne olur dedi ama daha 2 randevum daha vardı. akşam olduğunda beni anneme bırak dediğinde dank etti ama iş işten geçmişti.

ey başbakan o "3 çocuk" sözün için ben bu kadar uğraşırken, oğlumun geri kazanamayacağım bir günümü yerken beni bu konuda mahçup edersen inan hakkımı helal etmem...

RTE bana 1 gün borçlusun hemde telafisi olmayan bir gün. Yıllarca uğraştığım oğlum için 1 gün borcun var.

Seni tek bir şartla affederim bu duyguyu bu mesajımı okuyan herkes tadarsa....

lütfen mesajımı beğenmeyin sadece bugün 9 saat içinde yaşadıklarım....

kazenn EMEĞİNE SAĞLIKKK SAĞOL BU KADRA ÇABALIYORSUN YAA ALLAH OĞLUNU SANA BAĞIŞLASIN VE UZUN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİNNN İNŞŞŞ GELELİMM BEDDUA NA VALLA ÇOCUKALRIMIZLA BİRLİKTE OLACAKSA YÜREĞİMİN EN DERİN YERİNDEN TÜM DOSTLARIM İÇİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

onlarda zaten biraz vicdan, biraz merhamet olsa ki bu sekilde davrandıkları için, vallahi istifa etmeleri lazım görevlerinden..
Ama ne yazık ki.. Para tatlı geliyor onlara.. Vicdanı arama bile !
valla bende bu duaya amin derim

Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Başa gelmeyince birçok şey bilinmiyor malisef. Eşimin azosperm olduğunu bilmeden önce derdimki ya tıp o kadar ilerledi. Ne demek çocuğum olmuyor. Tüp bebk diye bişey var. zannediyorumki koyunca oluyor. Düşünün o kadar yani. Yani okuyan araştıran birisi olmama rağmen. Sonra azospermle tanıştım. Hala diyorumki olsun transferden sonrası kolay. Nasılsa bende sorun yok. Değilmiş malisef o kadar basit değilmiş. Onun için bizi anlayacaklarını sanmıyorum. Sevgili Kazen inşallah amacımıza ulaşırız. Onlara bişeyleri anlatmanın zamanı geldi. Bas bas bağırıyorlar 3 çocuk yapın diye. Bizlerin önünü açın bak kaç çocuk yapıyoruz. Durumu ne kadar iyi olursa olsun bu tedavi insanı bitiriyor. Bırakın zaten çocuğu olan yapıyor. Olmayanlara destek verin.

Onlar bizim yerimize düsmedikleri takdirde hayatta anlamayacaklardır..
dediğin gibi,
yıllar önce ilk tüp lere başladığımız zamanda, bana ; "" snde birsey yok "" diyolardı..
e hani ? madem bned bisey yok, nden tutmuyor madem ?
1. ve 2. tüp de 3 tane 1. kalite 8 hücreli embriyom vardı.. hersey normaldi.,
dr um o zaman; "" snden çok ümitliydim, neden olmadı halen bi anlam veremiyom "" dediydi..

bir keresinde, tv de bir proftu sanırım dr konusuyor..
ve dedi ki ;
tabir-i caizse, çocuk olamamasında ki kısırlık diye tabir ettiğimiz durum, tek taraflı değildir, mutlaka diğer eş de de, birseyler vardır ki olmuyor, tutmuyordur..
bunu duyduktan sonra, dr beyin açıklamasına hak verdim..
belkide, bana 4. tüp de denilen, >>> kan pıhtılaşması <<< konusundan dolayı, eğer tutunursa sana , 9ay boyunca hergün iğne yapıcan.
inanın insan buna bile razı geliyorsun.. yeter ki tutsun diyosun..
yani diyeceğim, snde birsey yok dedikleri zaman bu da vardı anlaşılmadı belki de ?? ondan tutmadı..
vallahi işin içine girdikçe, nerde ne yapılıyor anlayor insan..
4. tüp de bile umutluyduk epey..
en sonnuda, acaba dedim, eksik kalan,. yapılmayan birsey mi kaldı yine, (transfere girememek) <<< geldik bu duruma !
hni bazen de diyoruz.
biraz kader, biraz şans.. artık neye inanıcaz olmadığı zaman bilemiyorum .
haklısın.. durum olsa da, olmsa da, yeter ki sonunda güzel bir haber alabilmek için varını yoğunu ortaya koyan bizleri maalesef bitiriyor !

Bu sabah İst. yakınımız olan ablamızdan bize bundan sonra yapılabilinecek farklı tekniklerle olan tüp fiyatını söyyledi..
ve + iğneler. ilaçlar için 1500 tl.. <<< ama bu her seferinde bnde 2ye daha çok katlanmış bir biçimde geri dönüyo.. cünkü yumurtalarımın uyarılması 1500 lük iğneyle gerçekleşmiyo maalesef.. :'(
ve biraz önce esime anlattım, böyle böyle demisler dedim ..
biraz yüzü fln değisti esimin.. noldu dedim, zaten şuan ilaç kullanıyom yumurtalarım için olmaz, temmuzunda bitmesi gerek ilacımla, zaten ağustosun yarısı ramazan,bayram.. havanın sıcaklığı geçsin derken,
en erken eylül-ekim olması lazım görünüyor şu durumda..
esim ; "" hiç bi birikimimiz varmı, para durumunu biliyosun ""dedi !
ama dedim durum ortada,
cünkü yumurtalarım 3-5 ya onları da kaybedersem zaman aşımına uğrayıp, bu kadar para niye yaa niyeee :KK14::KK14::KK14:

bunca yapılan emek ile değeri hiç bir şeyle ölçülemeyen fedakarlıkların yapıldığı bu tüp bebekteki yasada içeren maddelerin değiştirilmesi için gösterilen çabanın karşılıksız kalmayacağına inanıyorum..

biraz acayip bi cümle oldu sanırım kusura bakmayın..benimde günüm pek iyi değildi..şimdi 2.bi sakinleştiriciyide içip mümkünse 2-3gün hiç uyanmadan uyumak istiyorum.

ama ne yazık ki.. para tatlı geliyor onlara.. vicdanı arama bile !

Allah vicdan versinde,anne adayları istifade etsin

X