Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

bizim her gece ağlamaktan yastığımız sırılsıklam olurken bu insanlar ne kadar da rahat kamçılıyorlar duygularımızı daha çok acı veriyolar bize.ben sadece bu doktorun hastalarına üzülüyorum şu an hala birilerini bebek sahibi yapmaya çalışan bi doktor bu değilmi yazık çok yazık.

44 yaşındayım.18 yıllık evliyim.25 yıllık FMF,17 yıllık üveit hastasıyım.sol gözümü kaybettim.2 aşılama,4 tüp denedim ve sonuç negatif.Bu durumda şuanda fsh yüksek sigorta doktoru menopoz olmaz artık dedi.Adetlerde düzensizlik başladı.Tüp bebek merkezine gittim umut pek yok. AMH tahlili yapalım dediler ve yaptırdım.Sonuç olarak azda olsa umut var,yumurtlama görünüyor denildi.İmkanları maddi ve manevi zorlamaktayız.Son çırpınışlarımızı yapmak istiyoruz.Devlette 2 aşılama 2 tüp hakkımızı kullandık.40 yaş üstü kısıtlama olmamalı.Birde bayanın ayrı erkeğin ayrı hakkı olmalı diye düşünüyorum.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE SESİMİZ ACİL DUYULSUN :KK43:

..................................ASLINDA YAZMAYACAKTIM AMA DAYANAMADIM İŞTE YİNE :KK45::KK45::KK45:TIP SEKTÖRÜNE BAKIN:26::26::26: BENİM EŞİMİN 2011 YILINDA BEYNİNDE 5 CM BİR KİTLE FARK EDİLDİ:KK53::KK53: YER OLARAK HASAS BİR NOKTADA OLDUĞU VE ACİLEN ALINMASI GEREKTİĞİ SÖYLENDİ :KK14::KK14:İLÇEDE YAŞIYORUZ:KK50: BURADAKİ BEYİN CERAHİ DR BİZİ AŞAR BU DURUM ARAŞTIMA HAS GİDİN DEDİLER :44::44::44:ÇUKUROVA ÜNVRT BALACALI HAS BEYN CERAHİ BÖLÜMÜNÜ ARADIM:nazar::nazar::nazar: GÜN 12 SUBAT BANA AĞUSTOS AYINA RADEVU VERDİLER:KK53::KK53::KK53::KK53: DURMU ANLATTIM EŞİMİN ACİLEN AMELİYAT OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM :nazar::nazar::nazar:RANDEVUALRIMIZ DOLU :KK50:AYRICA SERVİSTE HASTA YATIRACAK YERİMİZ YOK :KK50:aMELİYAT LİSTEMİZDE DOLU DENDİ:KK50: EĞER HASTANIZ FELÇ GEÇİRİRSE (ben bizim buradki dr felç geçirebilir dedikelrini söyleyince)acilden alırlar merak etmeyin deni :KK53::KK53::KK53: BANA TELEFONU KAPATIM:KK14::KK14::KK14: HEMEN ÜNVRT POF TELEONU ARADIM (tabi araştırdım dalında en iyisi olduğunu öğrendim vs )HEMEN AYNI GÜNE RANDEVU VERİLDİ:44::44: BANA EŞİMLE GİTTİK:26: DR 350 TL ÜCRET ÖDEDİK :KK53:İÇERİYE GİRDİK BİZİMLE İLİGİLENDİ:nazar: DR KONUŞTU DURUMU ANLATTI :nazar:HEMEN AMLİYAT OLMASSA FELÇ OLABİLİR DEDİİ ÖLEBİLİR DEDİ :KK43::KK43::KK43: AMLİYAT OLURSADA FELÇ OLABİLİR ÖLEBİLİR AMA KURTULADA BİLİR :KK14::KK14::KK14:DEDİ YANİ HERŞEYİ TEK TEK AYRINTILI OLARAK ANLATTI :44::44::44:BENDE DR BEY ÜNVSRT HAS SERVİSTE YER YOKMUŞ RADEVU ALAMADIM O SEBEBPLE BURAYA GELİK DEDİM :44::44:SEN ONA TAKILMA BİZ HALEDERİZ DEDİ :KK53::KK53::KK53: AMELİYATA BENİM GİREMEMİ İSTERSEN EĞER 10.000 TL ÖDEME YAPMANIZ LAZIM DEDİ ŞOK OLDUM :KK30::KK30::KK30::KK30:(ama sırayı bekleriz derseniz o zaman asistanlar yapar bu ameliyatı dedi sonuçlarıda ne olur ben bilemem dedi )SONRA BİR dr ADI VERDİ :26:ADANA ACI BADEM HAS ÇALIŞAN İSTRESEN OARAYLADA KONUŞ AMA ONLARDA FİYAT ÇOK DAHA YÜKSEK OLUR DEDİ:44: ORAYI ARADIM 52.000 TL DEDİLER HEMEN BİZİ MUYENE EDEN DR ARADIK :44:TAMAM BİZ SİZNLE BU YOLA ÇIKACAĞIZ DEDİK:nazar: EVİMİZE DÖNDÜK SABAH SEKRETErİ ARADI BİZİM DR UN :44:YATIŞINI İÇİN EVRAKLAR HAZILANDI HAS SİZİ BEKLİYORLAR DEDİ :KK53::KK53:GİTTİK EŞİMİN HEMEN YATIRDILAR:26: BİZE RADEVU VERMEYEN BAYANA HANİ SERVİSTE YER YOKTU AMELİYAT GÜNÜ YOKTU DEDİM :KK47::KK47::KK47::KK47:HOCALAR İÇİN BİR KAÇ YATAK AYRILIR AMELİYATHANEDE UYGUN HALE GETİRİLİR DEDİ :KK30::KK30::KK30::KK30: YANİ DR BEN 7 500 TL ÖDEDİM :44::44::44:KK43:dr bey bize indirim yaptı)EŞİMİN YATŞI TÜM TEKİKLERİ 1 HAFTADA YAPILDI :26::26::26:AMELİYATI OLDU:KK45::KK45:işte ne kadar para o kadar hizemet :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Vay beeeeeeeeeee hep tahmin ederdim dusunurdumde bu kadarini ilk kez birinden duydum ...

Kizlarrrr elimdenn ne gelirr ne yapabilirimmm destegimii nasill gosterebilim bu durumda sizlere

ben ist.anadolu yakasindayim bir sure ozel hastaneye gittikden sonra (2.catlatma ignesi 8-9aylik klomen kullanimi) Devlet hastanesine gitmeye karar verdim orda testler yenilendi bir suru seyler esiminde benimde hepsi yapildi asilama icin rapor cikti 1.asilamami oldum sonuc negatif aslinda derdim bir an once tup raporu cikartmak ve tup bebek yaptirmak.ama rapor icin 2.asilamayi olmam gibi bir sart var sebebsiz interlite yaziyor ama yapilan testlerin eksik oldugunu dusunuyorum.1.asilamadan sonra bir ay ara verildi.bu ayda kist olusmus bir dahaki aya kaldi 2. asilama ee 1 ayda da tup icin gererekli evraklari toplasam benim tup kis a kaliyor ve her gecen gun daha cok aci cekiyorum icim yaniyor kalbim agriyor ve yipraniyorum bu surecler daha hizlandirirsa olmazmi? zaten devlet hastanesi oldugu icin asilamanin tutacaginada pek inanamiyorum cunku mesala cat.ign.sinden 36 saat sonra yapilan asilama bana sira gelemedigi icin ogle tatilide araya girdigi icin 38 saat sonra gerceklesti.dr ra benim progestanim cok dusuk gecen ay baktirdim rogestan ilaci kullaniyim dedim olmaz dedi oysa okudugum kadariyla ozel hastaneler kullandiriyomus..yani birseyler eksik yapiliyor simdi belki okuyanlar ozele git diyebilir ama tup raporu almam icin devlette yaptirmam lazimmis

bir tup bebek merkezini aradim raporsuzz ilaclar icinde 6-7000tl

raporla ilaclar icinde 2000tl

hani param olsa gidicem ama raporla ugrasmicam ama .....

beklemek beklemek her gecen gun aci aci aci sadece hissettigim bu ....

bizden 3 cocuk isteniyor ve ben 1 tanesi icin bu kadar cok yipranirsam diger 2 taneyi nasil yapabilirim.

bu arada devlete martta adim attin mayisda ilaclarla asilamam oldu.mayisda adet gordum 1 ay ara verdim haziranda adet gordum kist varmis bakalim temmuzda ne bekliyor beni

yaklasik dort yildir bebek hasreti cekiyorum.

ben bu konuya sonuna kadar destek veriyorum istanbul şartlarında geçip zaten zor bizde 6 yıllık evliyiz 2 tane bebeğimi kaybettim daha 1. ayında düşürdüm tüp bebekten başka çare yok ama çok zor inşallah başbakanım duyar sesimizi 3 değil keşke olsa 5 bile yaparım

Değerli hocam, bu konuda bize sizin gibi bu sektör hakkında teferruatlı bilgiye sahip birinin fikir vermesi, yol göstermesi, destek vermesi çok önemli bir adım olur. Bu konu ve yukarıda sıraladığım maddeler ile ilgili bir tavsiyeniz veya fikriniz olduğu takdirde ...................... adresine mail atabilirseniz minnettar olurum.

İlgili internet sitesinde ki paylaşımlarımızı görmek isterseniz linki aşağıdaki gibidir:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eririz-hadi-destek-verin-3-cocuk-yapalim.html

ad soyad telf.
En derin saygılarımla...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gelen cvp:
Hangi özel tüp bebek merkezi veya merkezleriyle çalışıyorsunuz? Aksi taktirde bu sizin işiniz değil ki..Ben yıllarca bakanlığın tüp bebek üst bilim kurulunda çalıştım. Hiç bir bilimsel itiraz bile bir işe yaramazken sizin başka bir amacınız olsa gerektir. Dr. Kutay Biberoğlu
inanmıyorum yaa senin dediklerine karsılık sunun dediklerine bak Allah ıslah etsin bizim uğrastıklarımızın hiç birini anlamayan bu insan bi gün kendisinin veya cevresindekilerin en yakının bu duruma düşeceğini nasıl düşünemez....
ne diyelim arkadaşım sen elinden geleni yapmıssın ben kendi adıma cok teşekkür ederim...
umarım diğerleri geri dönüş yapacaksa bile bu şekilde yapmaz...:KK14::KK14::KK14:

GÜNAYDIN KIZLARRRR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
inanmıyorum yaa senin dediklerine karsılık sunun dediklerine bak Allah ıslah etsin bizim uğrastıklarımızın hiç birini anlamayan bu insan bi gün kendisinin veya cevresindekilerin en yakının bu duruma düşeceğini nasıl düşünemez....
ne diyelim arkadaşım sen elinden geleni yapmıssın ben kendi adıma cok teşekkür ederim...
umarım diğerleri geri dönüş yapacaksa bile bu şekilde yapmaz...:KK14::KK14::KK14:

bunlar birde dr olup hasta pikolojisinden anlayacaklar :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

GÜNAYDIN KIZLARRRR:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bunlar birde dr olup hasta pikolojisinden anlayacaklar :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

günaydın canım...
evet valla haklısın dediğin gibi bide insan psikolojisinden nasibini almamıslar...
hayır o değilde bi arkadaşın dediği gibi ben onun hastalarına acırım demekki resmen hasta gibi değilde para gibi görüyo onları :KK47::KK47:

Arkadaşlar, doktora cvp yazmayacaktım ama yazdım. bu konuda burayı daha da oyalamayacağım. burada daha yapıcı şeyler yazacağım. bilginiz olsun diye son kez yazıyorum.

Açıkçası hiç bir tüp merkezi ile çalışmadığım gibi tüp bebek tedavisi görecek bir hasta da değilim. Yalnızca yaşadığı sorunları dile getirmeye çalışan yüzlerini bile görmediğim insanlara belki bir yardımım olur diye sektörün önemli isimlerini araştırdım ve size tesadüfen değil, yetkinliğinize güvenerek yazdım. İnsanların bir konuda yardım istemesi, sesini duyurmaya çalışması kimsenin işi değildir belki ama herkesin eşit hakkıdır. Belki bu ses duyurma çabası işe yaramayabilir, biz halk olarak devletin üst yönetimlerinde neler döndüğünü bilemeyiz. Belki bizim yardım çağrımız kadar masum değildir orada işler. Değerli vaktinizi, size yazmamın altında aradığınız amacın önceki mailde yazdıklarımdan farklı olmadığını söylemek için aldım. İyi günler...

Arkadaşlar, doktora cvp yazmayacaktım ama yazdım. bu konuda burayı daha da oyalamayacağım. burada daha yapıcı şeyler yazacağım. bilginiz olsun diye son kez yazıyorum.

Açıkçası hiç bir tüp merkezi ile çalışmadığım gibi tüp bebek tedavisi görecek bir hasta da değilim. Yalnızca yaşadığı sorunları dile getirmeye çalışan yüzlerini bile görmediğim insanlara belki bir yardımım olur diye sektörün önemli isimlerini araştırdım ve size tesadüfen değil, yetkinliğinize güvenerek yazdım. İnsanların bir konuda yardım istemesi, sesini duyurmaya çalışması kimsenin işi değildir belki ama herkesin eşit hakkıdır. Belki bu ses duyurma çabası işe yaramayabilir, biz halk olarak devletin üst yönetimlerinde neler döndüğünü bilemeyiz. Belki bizim yardım çağrımız kadar masum değildir orada işler. Değerli vaktinizi, size yazmamın altında aradığınız amacın önceki mailde yazdıklarımdan farklı olmadığını söylemek için aldım. İyi günler...

canım benim sen elinden geldiğince düzgün ve emin olki sınırını aşmadan olması gerektiği gibi seyler yazmıssın..
sakın üzülme seni tersledi diye o bizi bu işin içindeyken yüzlerce hasta gördüğü halde anlayamamıs ama sen bu tedaviyi görmeyen birisi olarak anladın ya sana çok teşekkür ederiz...
sakın da üzülme tamammı...
$tesekkur[1].gif

Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Başa gelmeyince birçok şey bilinmiyor malisef. Eşimin azosperm olduğunu bilmeden önce derdimki ya tıp o kadar ilerledi. Ne demek çocuğum olmuyor. Tüp bebk diye bişey var. zannediyorumki koyunca oluyor. Düşünün o kadar yani. Yani okuyan araştıran birisi olmama rağmen. Sonra azospermle tanıştım. Hala diyorumki olsun transferden sonrası kolay. Nasılsa bende sorun yok. Değilmiş malisef o kadar basit değilmiş. Onun için bizi anlayacaklarını sanmıyorum. Sevgili Kazen inşallah amacımıza ulaşırız. Onlara bişeyleri anlatmanın zamanı geldi. Bas bas bağırıyorlar 3 çocuk yapın diye. Bizlerin önünü açın bak kaç çocuk yapıyoruz. Durumu ne kadar iyi olursa olsun bu tedavi insanı bitiriyor. Bırakın zaten çocuğu olan yapıyor. Olmayanlara destek verin.

Merhaba Sayın Başbakanım,
Bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. Infertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. Çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama

şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.

Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. İşin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.

Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.

Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.

Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.

Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html

arkadaşlar bende bu konuyla ilgili bişeyler yapmakistiyordum öncelik yaptıgınız için teşekkürler bence süper olmuş herkesin birlik olmasını bekliyoruz

EVET SEKTÖRE DÖNÜŞTÜ NE KADAR PARAN VAR O KADAR TEDAVİ HİZMETİ ALIYORSUN (bu konuda çok kızğınım bu yasayı hazrlayanlara konuşmasam iyi olacak):KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: BEN İNANIYORUM Kİ İYİ ŞEYLER OLACAK BU MAİLER İLGİLİ İNSANLARIN ELİNE ULAŞACAK (bundan hiç şüpem yok)MUTLAKA BU KONUYA DUYARLI BİRİLERİ ÇIKACAK İLGİLENECEK :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: VEEEEEEEEEEEEE KAZEN DE KK DEN BİR KİŞİNİN TÜP BEBEK MASRAFLARINI KARŞILAYACAK :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

..................................ASLINDA YAZMAYACAKTIM AMA DAYANAMADIM İŞTE YİNE :KK45::KK45::KK45:TIP SEKTÖRÜNE BAKIN:26::26::26: BENİM EŞİMİN 2011 YILINDA BEYNİNDE 5 CM BİR KİTLE FARK EDİLDİ:KK53::KK53: YER OLARAK HASAS BİR NOKTADA OLDUĞU VE ACİLEN ALINMASI GEREKTİĞİ SÖYLENDİ :KK14::KK14:İLÇEDE YAŞIYORUZ:KK50: BURADAKİ BEYİN CERAHİ DR BİZİ AŞAR BU DURUM ARAŞTIMA HAS GİDİN DEDİLER :44::44::44:ÇUKUROVA ÜNVRT BALACALI HAS BEYN CERAHİ BÖLÜMÜNÜ ARADIM:nazar::nazar::nazar: GÜN 12 SUBAT BANA AĞUSTOS AYINA RADEVU VERDİLER:KK53::KK53::KK53::KK53: DURMU ANLATTIM EŞİMİN ACİLEN AMELİYAT OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM :nazar::nazar::nazar:RANDEVUALRIMIZ DOLU :KK50:AYRICA SERVİSTE HASTA YATIRACAK YERİMİZ YOK :KK50:aMELİYAT LİSTEMİZDE DOLU DENDİ:KK50: EĞER HASTANIZ FELÇ GEÇİRİRSE (ben bizim buradki dr felç geçirebilir dedikelrini söyleyince)acilden alırlar merak etmeyin deni :KK53::KK53::KK53: BANA TELEFONU KAPATIM:KK14::KK14::KK14: HEMEN ÜNVRT POF TELEONU ARADIM (tabi araştırdım dalında en iyisi olduğunu öğrendim vs )HEMEN AYNI GÜNE RANDEVU VERİLDİ:44::44: BANA EŞİMLE GİTTİK:26: DR 350 TL ÜCRET ÖDEDİK :KK53:İÇERİYE GİRDİK BİZİMLE İLİGİLENDİ:nazar: DR KONUŞTU DURUMU ANLATTI :nazar:HEMEN AMLİYAT OLMASSA FELÇ OLABİLİR DEDİİ ÖLEBİLİR DEDİ :KK43::KK43::KK43: AMLİYAT OLURSADA FELÇ OLABİLİR ÖLEBİLİR AMA KURTULADA BİLİR :KK14::KK14::KK14:DEDİ YANİ HERŞEYİ TEK TEK AYRINTILI OLARAK ANLATTI :44::44::44:BENDE DR BEY ÜNVSRT HAS SERVİSTE YER YOKMUŞ RADEVU ALAMADIM O SEBEBPLE BURAYA GELİK DEDİM :44::44:SEN ONA TAKILMA BİZ HALEDERİZ DEDİ :KK53::KK53::KK53: AMELİYATA BENİM GİREMEMİ İSTERSEN EĞER 10.000 TL ÖDEME YAPMANIZ LAZIM DEDİ ŞOK OLDUM :KK30::KK30::KK30::KK30:(ama sırayı bekleriz derseniz o zaman asistanlar yapar bu ameliyatı dedi sonuçlarıda ne olur ben bilemem dedi )SONRA BİR dr ADI VERDİ :26:ADANA ACI BADEM HAS ÇALIŞAN İSTRESEN OARAYLADA KONUŞ AMA ONLARDA FİYAT ÇOK DAHA YÜKSEK OLUR DEDİ:44: ORAYI ARADIM 52.000 TL DEDİLER HEMEN BİZİ MUYENE EDEN DR ARADIK :44:TAMAM BİZ SİZNLE BU YOLA ÇIKACAĞIZ DEDİK:nazar: EVİMİZE DÖNDÜK SABAH SEKRETErİ ARADI BİZİM DR UN :44:YATIŞINI İÇİN EVRAKLAR HAZILANDI HAS SİZİ BEKLİYORLAR DEDİ :KK53::KK53:GİTTİK EŞİMİN HEMEN YATIRDILAR:26: BİZE RADEVU VERMEYEN BAYANA HANİ SERVİSTE YER YOKTU AMELİYAT GÜNÜ YOKTU DEDİM :KK47::KK47::KK47::KK47:HOCALAR İÇİN BİR KAÇ YATAK AYRILIR AMELİYATHANEDE UYGUN HALE GETİRİLİR DEDİ :KK30::KK30::KK30::KK30: YANİ DR BEN 7 500 TL ÖDEDİM :44::44::44:KK43:dr bey bize indirim yaptı)EŞİMİN YATŞI TÜM TEKİKLERİ 1 HAFTADA YAPILDI :26::26::26:AMELİYATI OLDU:KK45::KK45:işte ne kadar para o kadar hizemet :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle kötü günler göstermesin inşallah..
okurken nedense hiç şaşırmadım o kadar doğal geldiki bana başımızdan kayınvalidem kanser olunca buna benzer şeyler geçti o nedenle paranın döndüğü insanların müşteri gibi görüldüğü bir hal almış sağlık sektörü..senin benim param vardıda ameliyatlar oldu parası olmayanlar nolcak peki direk ölsün ya da felç geçirsin:KK19::KK19::KK19:söylenecek çok şey var yetercim ama hangi birini anlatacazki:KK19::KK19::KK19:

böyle duyarlı insanlarımızın olması çok güzel bizler için günlerdir birşeyler yapmak için çabalıyorsunuz ve yaptınızda herşey için çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız:KK16::KK16::KK16:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gelen cvp:
Hangi özel tüp bebek merkezi veya merkezleriyle çalışıyorsunuz? Aksi taktirde bu sizin işiniz değil ki..Ben yıllarca bakanlığın tüp bebek üst bilim kurulunda çalıştım. Hiç bir bilimsel itiraz bile bir işe yaramazken sizin başka bir amacınız olsa gerektir. Dr. Kutay Biberoğlu

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Sizler ne derseniz deyin sayın Biberoğlu, sonunda bizler kazanacağız En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

baya baya toparlandı yazılar bu kadar kısa sürede böyle bir iş çıkaracağımızı açıkçası tahmin etmiyorudm yorumları ile bize destek veren her konuda bizi düşünen hatta hatta konuyu okuyan herkese şimdilik teşekkürler ben konuyu toparlayıp hemen dönüyorum

baya baya toparlandı yazılar bu kadar kısa sürede böyle bir iş çıkaracağımızı açıkçası tahmin etmiyorudm yorumları ile bize destek veren her konuda bizi düşünen hatta hatta konuyu okuyan herkese şimdilik teşekkürler ben konuyu toparlayıp hemen dönüyorum

kolay gelsin kazen bey şimdiden merakla bekliyoruz son halini:KK52:

en büyük teşekkürü siz hakediyorsunuz, böyle bir çalışma başlatarak benim gibi bebek sahibi olabilmek için herşeyi yapmaya hazır, elinden geleni herşeyi yapan, hatta her türlü karışımı yiyip-içen biçarelerin dertlerine derman olacaksınız inşaallah
Allah razı olsun

X